Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 27.804
|
čitano: 5.644.497
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Sony PlayStation 5
Meni su danas poslali mail "isključili ste automatsko produljenje pretplate, kako ne biste izgubili..." bla bla i onda je na kraju upravljate svojom pretplatom.
Još nema popusta, no možda je ovo dobar znak.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Iskljucenje ne znači ništa, imas pretplatu sve dok vrijedi.
16 godina
Znam to, imam do 31.1.2025.
Al se nadam da bi mi mogli dati popust na produljenje...
6 godina
Sony PlayStation 5

Može li se u PS5 ubaciti dodatna memorija - disk kako bi se postojeća proširila? Koja najbolje radi? Treba li dodatno nešto podešavati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nemo nemo kaže...

Može li se u PS5 ubaciti dodatna memorija - disk kako bi se postojeća proširila? Koja najbolje radi? Treba li dodatno nešto podešavati?

Naravno, ja u svij ubacio 2tb ssd, samo pazi da je gen4 dovoljne brzine , guglaj koji su ok za ps5, ima sad na amazonu odlicnih popusta.

Ne treba nista posrbno podesavati, treba par minuta da ga ubacis, nakon toga na konzoli mozes prebacit igre na njega ili odabrat da se nove igre instaliraju na njega, igre normalno pokreces bez obzira na kojem su disku.

10 godina
Ja sam bas bas naletio na ovaj deal i preporucio ga na kanalu. Ja sam takav od 2TB ugradio u konzolu.

WD Black 4TB €293 https://amzn.to/4fG73bS

Moja preporuka ti je da gledas koji imaju heatsink. Ima ih puno s super cijenama ali bez heatlinka. Sve preko 5.500 mb/s ti je super brzina za ssd.

Nikako ne preporučujem igranje na ssd bez heatsinka.
16 godina
Gogy7 kaže...
Ja sam bas bas naletio na ovaj deal i preporucio ga na kanalu. Ja sam takav od 2TB ugradio u konzolu.

WD Black 4TB €293 https://amzn.to/4fG73bS

Moja preporuka ti je da gledas koji imaju heatsink. Ima ih puno s super cijenama ali bez heatlinka. Sve preko 5.500 mb/s ti je super brzina za ssd.

Nikako ne preporučujem igranje na ssd bez heatsinka.

Heatsink se kupi za desetak € pa treba ukalkulirati.

sad ima samsung 990pro 4tb  za 278 €, odlicna cijena

14 godina
langzy kaže...

Ja sam jučer obnovio ps plus extra sa 25% popusta, prije toga sam otkazao pretplatu koja mi ističe 

28.12. Nudi mi i upgrade na ps plus premium sa 30% popusta.

Za produženje ps plus extre sam dobio 945 playstatinstars bodova, to je oko 4 eura ako mjenjate 

bodove za eure s tim tek kada sakupite 1250 bodova možete ih zamijeniti za 5 eura.

Extra sa ovim popustom i bodovima ispada 90 eura 12 mjeseci.

Meni istječe 26.12. i otkazao sam pretplatu ali nemam mogućnosti za 25% manju cijenu, stoji mi 151€ za produljenje premiuma, koji trenutno i imam😩

7 godina
Sony PlayStation 5

Ja sam otkazao prije 10tak dana, još nisu bili ovi black friday popusti.

0 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

Onda je vjerojatno zbog toga

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Netko je na Redditu pisao da morate imati upaljene notifikacije za primanje promocija ako zelite da vam Sony pošalje Ponudu za produljenje ps plusa.

Meni je to bilo ugaseno pa sam sad upalio. Upalite i vi, Sony random salje ponude, ima ih dosta kojima stigne ponuda pa probajte. Ako je ugašena onda sigurno nećete dobiti.
Moj PC  
2 0 hvala 2
14 godina
Sony PlayStation 5

Jel 57,59 EUR-a ok popust za osnovnu pretplatu to je 20%.?

Već dugo nisam imao pretplatu.

Ili to može biti niže?

Nisam baš pratio u zadnje vrijeme.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Moze biti 30% ali to je mala razlika, druga opcija je kupnja ps plusa u drugoj državi a koristiti pogodnosti na svom accountu.

Trenutno je Extra 57€ u indiji pa ti vidi...
15 godina
Sony PlayStation 5

pitanje. imam ps5 i kupit cu iduci tjedan ps5 pro. imam jedan externi hdd od 1tb i jedan dodan unutar ps5 konzole. imam oko 2.5tb igara koje su instalirane. moje pitanje je kako najbezbolnije da izbjegnem ponovno installiravanje. mogu li igre koje su na konzoli instalirane prekopirati na jos jedan hdd i i onda to vratiti nazad na disk od nove konzole i hoce li nova konzola prepoznati externi hdd i ovaj dodatni kad to ubacim u novu konzul? 

0 0 hvala 0
10 godina
PS5 Pro ima opciju transfera igara s PS5 putem wifija ili lan kabela. Ali ne prebacuje igre koje su na M2 disku. M2 ssd samo ubaci u ps5 pro. Igre s externog ce isto prepoznati cim ga spojis.
Ako nemas dobar internet prebaci sto vise igara na dodatni M2 koji imas u konzoli.

Save PS5 igara prebaci na Cloud
13 godina
Gogy7 kaže...
Moze biti 30% ali to je mala razlika, druga opcija je kupnja ps plusa u drugoj državi a koristiti pogodnosti na svom accountu.

Trenutno je Extra 57€ u indiji pa ti vidi...

Kako ide postupak izrade indijskog accounta? Vpn? Dal se moram preko vpna logirati u account na playu? Trebam li na šta posebno paziti?

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
10 godina
Ne treba vpn. Samo kreiras account za Indijsku regiju. Veca je frka kupovanja psn bonova na Amazonu indija, jer ne proma sve kartice. Kod kreiranja racuna na Amazonu indija samo upises neku fake adresu u indiji, psn bonovi ti dolaze na mail. Moja preporuka ti je prvo da probas kupiti najjeftiniji bon za indiju, ako to prođe Psn account rijesis u par minuta.
16 godina
801.stranica, odmah prvi post imas upute.
Ne radi kopiranje linka na mobu jer ne odrzavaju forum pa moram ovako.

Ja danas bas tako napravio i produljio za godinu jos. Sve platio revolutom, kod dosao za cca 1h, nije bas 5-10min kako tamo pise.
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
14 godina
Ja pokušavam izračunati koliko su to igre zapravo jeftinije preko indijskog storea i ne ispada mi da je to toliko jeftino. Vidim bonovi za 1000 INR koštaju oko 12 eura. A koliko vidim za tih 1000 INR se mogu uzeti igre tipa AC Syndicate i slično (900 INR). NBA 2k25 na popustu preko 2000 INR što kad kupuješ bonove ispada oko 25 eura. To su još sve cijene s popustom a ne standardne cijene igara. Nije mi to ništa ekstra jeftino da mi se zajebava s time. Ili ja nešto krivo gledam?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2024 23:10 (antimadridista).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Gajotres i ja kupili lego Horizon u indiji za 22.5€ svaki, a kod nas je 70€.

Astro Bot je trenutno 38€ na akciji
13 godina
Sony PlayStation 5

Na mobu sam, pa me drka odgovarati na obje poruke, ali hvala vam na uputama. Ovaj tjedan dolazi ps, probat ću sigurno. Hvala još jednom.

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige

0 0 hvala 0
7 godina
Sony PlayStation 5

Stigle crne stranice.

Izgleda milijun puta bolje nego s bijelima, barem meni. Jedino što nisu original (što da vam kažem, ciganim se) pa se u horizontali stalak ne slaže najbolje sa stranicama. Ništa što malo dvostrane ljepljive trake ne može riješiti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
antimadridista kaže...
Ja pokušavam izračunati koliko su to igre zapravo jeftinije preko indijskog storea i ne ispada mi da je to toliko jeftino. Vidim bonovi za 1000 INR koštaju oko 12 eura. A koliko vidim za tih 1000 INR se mogu uzeti igre tipa AC Syndicate i slično (900 INR). NBA 2k25 na popustu preko 2000 INR što kad kupuješ bonove ispada oko 25 eura. To su još sve cijene s popustom a ne standardne cijene igara. Nije mi to ništa ekstra jeftino da mi se zajebava s time. Ili ja nešto krivo gledam?

Da primjetio sam da ne postoji neki određeni postotak za kolko je jeftinije. Ovisi od igre do igre.

16 godina
robogo kaže...

Stigle crne stranice.

Izgleda milijun puta bolje nego s bijelima, barem meni. Jedino što nisu original (što da vam kažem, ciganim se) pa se u horizontali stalak ne slaže najbolje sa stranicama. Ništa što malo dvostrane ljepljive trake ne može riješiti.

Džabe ti poruka ako nisi stavio sliku.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
15 godina
Sony PlayStation 5

I link di si uzeo... 

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
antimadridista kaže...

Pa 1000 INR (indian rupee) ti i je cca 12 eura.

Ali kako nije jeftinije?

Evo taj NBA 2k25 ti je na indijskom 25eura, a kod nas 35eura. Obje cijene sa popustom, kada ih ne bude ide duplo na obje cijene.

Spiderman 2 - indijski 35€, hrv 49€.

Astro bot - indijski 39€, hrv 50€.

Helldivers 2 - indijski 23€, hrv 32€.

The Last of us II remastered - indijski 27€, hrv 40€.

Grand turismo 7 - indijski 57€, hrv 80€.

Kako to nije jeftinije? Bonove uzimaš kao i svugdje, apoeni su slični. Odem na amazon.in, nađem bon koji želim i platim sve revolutom. 5min posla.

Plus ako nisi igrao igre koje su uključene u PS Plus da ne govorim, ima ih hrpa za nove igrače koji se stvarno isplati. Ja produžio godišnju pretplatu za 58€ mislim. Kod nas mislim da je malo skuplje 

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2024 14:38 (Pero Dinamit).
13 godina

Jel igrao tko TopSpin 2K25? Igrao sam topspin 4 do prije godinu dana na pc preko RPCS3 (ps3 emulator za pc). Kad sam reinstalirao Windowse više mi se nije dalo to namještati opet. Sad bi uzeo nešto za ps5. Onih par tenis igri šta sam probao dok sam imao extra pretplatu su mi bile užasne. Igrivost mi je bila odlična na topspin 4.

Bitanga i dalja46, evo slika, video i link...

https://www.playstation.com/hr-hr/games/topspin-2k25/

https://m.youtube.com/watch?v=hlIGNumuNT4

edit: Ove tri tenis igre se ističu po preporukama igrača.

0 Tennis Elbows 4
1 TopSpin 2k25
0 Tiebreak
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.11.2024 15:42 (mariclius).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Sony PlayStation 5

PS Portal ce normalno raditi sa indijskim accom ili bi tu ipak trebao hrvatski imati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Astro bot je 60€ , na popustu s 70€
Naravno da se isplati. Sve nove igre su u startu oko 20-30% jeftinije. Sto je jeftinija cijena tako i razlika pada.
7 godina
AliExpress. 😁
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice