Ps3 slim problem

poruka: 3
|
čitano: 1.982
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Ps3 slim problem

može li se popraviti sljedeći kvar?

Promjeno sam u ps3slim hard disk i stavio od 1tb,kad sam pokrenuo konzolu tražilo je da instaliram firmware 3.55 ili viši,ja sam pokrenuo instalaciju 3.55 i tamo negdje 30-40% konzola se ugasila skroz i ona svjetla čak ni ono crveno neradi,e sad kad prtisnem paljenje upali se crvena i opet kad pritisnem pali se zeleno i konzola radi samo 3-4 sekunde i opet se totalno ugasi,probo sam da idem u recovery mode ali nemože,probao sam vratiti stari hdd ista greška.

Be Water My Friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ps3 slim problem

Pozdrav ljudi...nov sam na forumu ali nadam se da nije problem...imam problem sa ps3 slim kupio sam ga bez hdd proizveden 2010 nikad otvaran i dobro očuvan! Radi se o ovom....kada upalim konzolu automatski mi izbaci na ekranu tv-a da instaliram update 4.25 ili veći,te zajedno pritisnem start i select na joipadu...što sam i ućinio sa softwarom na sticku i na cd-r-u,ali konzola traži,traži i nikako da pronađe update te nakon 5,6 pokušaja izbaci na ekran data is corrupted! U konzolu sam stavio ispravan hdd od druge konzole i između ostalog mogu ući samo u safe mod! Ako tko zna kako bi st to moglo riješiti unaprijed zahvaljujem!

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.1.2013 17:52 (upamm).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Ps3 slim problem

PS3 prepoznaje samo HDd do 500GB :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice