PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.351.127
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
13 godina
odjavljen
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
imaiden322 kaže...

sa PS3-om sam dobio 14 dana ps+ pretplate, al pošto još nemam hdd, nemam igre kud skinuti (cekam "caddy" za superslim sa ebaya).. Zanima me ako aktiviram ps+ tek sljedeci mjesec, dal cu moci skinuti igre koje su ovaj mjesec besplatne? vidim da ima uncharted 3, grid 2, little big planet 2 karting, borderlands 2 itd. I kad mi istekne pretplata dal mi skinute igre ostaju na hdd-u ili trebam obnoviti pretplatu da ih mogu igrati?

neke igre ce ostat ,a nece ce otic.Ne dogodi se to tocno 1. u mjesecu 
igre mozes  igrat i neograniceno puta brisat i skidat na svoj ps3 dok ti traje predplata nakon toga ce te trazit da je obnovis i neces moc igrat igre koje si besplatno dobio na PSN+ 

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2014 2:51 (Arnold Layne).
16 godina
neaktivan
imaiden322 kaže...

sa PS3-om sam dobio 14 dana ps+ pretplate, al pošto još nemam hdd, nemam igre kud skinuti (cekam "caddy" za superslim sa ebaya).. Zanima me ako aktiviram ps+ tek sljedeci mjesec, dal cu moci skinuti igre koje su ovaj mjesec besplatne? vidim da ima uncharted 3, grid 2, little big planet 2 karting, borderlands 2 itd. I kad mi istekne pretplata dal mi skinute igre ostaju na hdd-u ili trebam obnoviti pretplatu da ih mogu igrati?

Ako nemaš dovoljno prostora na disku a želiš igru, "kupiš" free igru na ps store, a kad ti krene download samo stisneš cancel. Igra je tvoja dok god imaš pretplatu na ps+ i možeš je skinuti pristupom svojoj download listi unutar PS store. Kad prestane pretplata, igre ne možeš igrati sve dok ne obnoviš ps+

Igre koje su bile besplatne (a više nisu), nećeš moći uzeti naknadno.

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Kolko bi mogao dobiti za modificirani ps3 slim 120 GB, 2 joysticka i nema garancije?

0 0 hvala 0
17 godina

8 glavi tu , 1k2 max na njushci.

11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav svima.ovako prodajem ps3 fat 80 gb kupljen u servisu u 11 mj 2013, ima garanciju 12 mj. konzola je modificirana rogero 4.50 v1.01 Konzola radi odlicno na hdd-u su trenutno 3 igre FIFA 2014, NBA 2k14, NHL 2014. Prodajem ju jer nemam vremena za igru...zaposlio sam se i sad mi stoji bezveze.platio sam je 2400.Uz konzolu ide orginalni joystick,kabel za tv i kabel za punjeje joystick-a. Kupio sam je preko prijatelja koji radi u servisu i rekao mi je da je neki novij model FAT 80 gb.

0 3 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Kupio si FAT za 2400kn... damn...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ok nisam pitao za misljenje...ako ima netko zainteresiran nek se javi...normalno da necu traziti te iste novce.radi odlicno modificiran je ima garanciju...

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

imas oglasnik za to di bi bili kad pi pucali po temama oglase

Regen Servis Reball Akcija 250kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Pozdrav svima!
Stari sam vlasnik PS3 konzole i od pocetka mi je PSN account prijavljen u UK. Prekjučer sam htio skinuti Gran Turismo 6
pa sam prebacio novce sa pay pala na svoj SEN account međutim nema ništa novčića u "walletu", a račun na kartici mi je uspješno umanjen za potreban iznos sa potvrdom uplate.
Znam da sam zaribao jer sam trebao otvoriti novi account vezan za HR, ali to sam kasnije skužio.
Znate li kako je moguće doći do tih novaca???
Molim Vas za pomoć!

0 0 hvala 0
16 godina
MaTolic123 kaže...
Pozdrav svima!
Stari sam vlasnik PS3 konzole i od pocetka mi je PSN account prijavljen u UK. Prekjučer sam htio skinuti Gran Turismo 6
pa sam prebacio novce sa pay pala na svoj SEN account međutim nema ništa novčića u "walletu", a račun na kartici mi je uspješno umanjen za potreban iznos sa potvrdom uplate.
Znam da sam zaribao jer sam trebao otvoriti novi account vezan za HR, ali to sam kasnije skužio.
Znate li kako je moguće doći do tih novaca???
Molim Vas za pomoć!

a da li je uopće moguće na hr računu prebaciti novce tj kupovati paypalom? kada sam htio produžiti ps plus pretplatu mogu samo visa ili mastercard a starci nemaju niti jednu. zaš ne primaju american express?

11 godina
neaktivan
Za HR racun ne znam. Moj je account bio prijavljen u UK. Ne znam ni za American.
14 godina
Crofarmer kaže...

Kolko bi mogao dobiti za modificirani ps3 slim 120 GB, 2 joysticka i nema garancije?

Kolko tražiš za ps3 jer nemaš mogučnost uopče da ti se pošalje PP?

13 godina
neaktivan
silasara2 kaže...
Crofarmer kaže...

Kolko tražiš za ps3 jer nemaš mogučnost uopče da ti se pošalje PP?

probaj sad

12 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

trebam vasu pomoc. Vec duze vrijeme zelim prebaciti neke igrice na prijenosni hard, ali nakon par minuta mi se pojavi ovo " can't read from the source file or disk ".

Prodajem Sapphire HD 7870 za 900 kn, zainteresirani PP
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Vuk15 kaže...

trebam vasu pomoc. Vec duze vrijeme zelim prebaciti neke igrice na prijenosni hard, ali nakon par minuta mi se pojavi ovo " can't read from the source file or disk ".

jel ti to hackan PS3?

12 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

ako netko zna gdje ima za kupit preko nekog webshopa, nebitno jel strani ili naš, torbicu za PSP nek napiše...nemogu nači nigdje....hvala

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
ursusc355 kaže...

ako netko zna gdje ima za kupit preko nekog webshopa, nebitno jel strani ili naš, torbicu za PSP nek napiše...nemogu nači nigdje....hvala

klik + free shipping:)

Iron Maiden
11 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Kad bi kupio ps3 12gb bili mogao normalno igrati graficki jace igrice?

No Pain No Gain

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fabregas4 kaže...

Kad bi kupio ps3 12gb bili mogao normalno igrati graficki jace igrice?

Da, mozes. Svaki PS3 ima isti hardver. Jedino kaj ne mozes instalirati ni skidati igre sve dok ne stavis HDD. 

Iron Maiden
11 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Jel se isplati uzeti ps3 12gb i onda naknadno uzeti hdd.sutra idem u austriju pa mogu itamo uzeti ako ima sta jeftinije

No Pain No Gain

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fabregas4 kaže...

Jel se isplati uzeti ps3 12gb i onda naknadno uzeti hdd.sutra idem u austriju pa mogu itamo uzeti ako ima sta jeftinije

Pa uzmi ako mozes. Ja sam za 180€ uzeo PS3 Super Slim 12GB sa Uncharted 3, Gran Turismo 5, Little Big Planet 2 i 14 dana PS+ pretplate. I zasad je sve ok..stavim HDD i to je to.

Iron Maiden
11 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Gdje si yo uzeo?

No Pain No Gain

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fabregas4 kaže...

Gdje si yo uzeo?

U Frankfurtu, ali vjerojatno ima toga i u Austriji. S obzirom da je PS4 vani, cijene su pale.

Iron Maiden
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 20:42 (imaiden322).
11 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori
Jel to u saturn.de?
No Pain No Gain

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Mislim da da. Pogledaj i mediamarkt.at

Iron Maiden

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori
Ima i kosta 170e ..... Za ps3 jel ide neki posebni hdd ili se moze od kompa.
No Pain No Gain

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Da, ide 2,5 SATA HDD, onaj koji ide u laptop. Moze i 2,5 SSD. Ali trebas "caddy" odnosno utor za HDD prije nego ga stavis u PS. Imas na ebayu za 5$ + free shipping, ja sam narucio prosli tjedan.

Iron Maiden
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 21:17 (imaiden322).

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

jel u oba slucaja potreban caddy ili samo u drogom gdje je SSD harddisk

No Pain No Gain

0 0 hvala 0
17 godina

Pa da jednostavno uzme od ovog kuciste od diska koji je unutra???? Jedino nzn kak bi stavio ssd, ali niti ne vidim poantu toga jel puno previse kosta a tebi na ps3 nije potrebna ta brzina.

You got to lose to know how to win
12 godina
neaktivan
Fabregas4 kaže...

jel u oba slucaja potreban caddy ili samo u drogom gdje je SSD harddisk

u oba, zato jer su 2,5"

@razor

super slim nema HDD, nego flash memoriju od 12GB. 

Iron Maiden
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 22:03 (imaiden322).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice