PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.351.056
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
13 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
Vincent88 kaže...
Nemam sreće s tehnikom stalno se nešto kvari,pa kako služe te supere slim. Bude držala bar 2 godine :)

I vise ! :D

KoKs199
11 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Planiram uzet PES 14 pa ne znam šta mi je sve potrebno za online igranje. Morao bih ga bežično spojit jer nemam proveden internet do sobe.

Imam ps 3 tek tjedan dana, pa može li mi netko objasnit na koji način ga mogu spojiti? {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

http://www.game.co.uk/en/playstation-3-500gb-with-grand-theft-auto-v-and-the-last-of-us-249326?categoryIdentifier=10468

ovo je predobra ponuda,ali oni i ostale britanske trgovine ne šalju pakete teže od 1kg. preko granice.

ako je netko kupovao ili ima iskustva,može li se naći slična ponuda iz drugih europskih zemalja da šalju u Hrv.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bandrinelli kaže...

Planiram uzet PES 14 pa ne znam šta mi je sve potrebno za online igranje. Morao bih ga bežično spojit jer nemam proveden internet do sobe.

Imam ps 3 tek tjedan dana, pa može li mi netko objasnit na koji način ga mogu spojiti? {#}

Spojis ga na svoj modem/router bezicno kao i bilo koji drugi uredaj.

Ili povuci mrezni kabel od modema do PS3.

Cypher: Ignorance is bliss.
11 godina
protjeran
Chaky kaže...

Spojis ga na svoj modem/router bezicno kao i bilo koji drugi uredaj.

Ili povuci mrezni kabel od modema do PS3.

Hvala, spojio sam ga bežično {#}

14 godina
power_user kaže...

Imam opet problem... Stavio sam novi disk i Rogero 4.46 na njega, ali multiman mi se neće pokrenuti, odnosno ostane na crnom ekranu. Pročtao sam da je problem to što uopće nema bluraya, postoji li riješenje za to?

Hvala!

Moraš imati blu ray player da bi igrao igrice sa hard diska. Tj, najbitnije je da imaš logic board koji je na blu rayu. Bez toga ne možeš pokrenuti multiman niti bilo koju drugu aplikaciju...

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.9.2013 17:00 (nanek).
12 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Može mi netko u kratkim crtama objasniti koja je razlika između PS3 Super Slim i PS3 Slim modela?

0 0 hvala 0
14 godina

a da ukucaš u google pa vidiš razliku?

12 godina

Ukucao sam i uglavnom kažu da neke razlike nema, pa sam probao pitati i tu.

11 godina
neaktivan

u kratkim crtama... super slim je 25% manji i 20% lakši, dolazi s većim kapacitetom HDD-a (ako planiraš kupiti onaj od 500GB), 12GB unutarnje memorije, tiši rad ventilatora (u globalu ss je mrvicu bučniji od slima zbog vrtnje diska koji je na samo vrhu konzole), manja potrošnja el. energije (troši upola manje od prve fat konzole), vrlo mala mogućnost pojave ylod-a (skoro pa nemoguće. dok slim konzole znaju imati problema) i futuristički izgled u stilu 80-ih godina. performanse u igrama su više-manje iste, premda neki tvrde da ss ponekad zna malo više "zaštekati" u nekim dijelovima igre za razliku od slima. koju konzolu izabrati, odluka je isključivo na tebi. no, koju god da izabereš nećeš pogriješiti.

11 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

Jeli joystick koji se dobije uz ps3 wireless? Kupio sam onaj od 500Gb u Sophpslabu..

0 0 hvala 0
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

da.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Ljudi, trebam pomoć! Znači, kao što sam veći bio pitao u temi, frend mi je donio PS3 sa pokvarenim diskom bez bluraya, disk sam zamjenio i instalirao 4.46 CFW, ali onda sam doznao da ne mogu ništa pokrenuti bez bluraya. Sada je kupio rabljeni BD, i ubacio sam ga unutra, bez problema diskove mogu staviti i izvaditi, ali ih PS ne prepoznaje. HW problem, ili nešto vezano za SW?

Hvala!

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

O kojem se PS3 radi ? Jel uzeo bd bas za taj model ? Jel sada možeš pokrenuti multiman ?

16 godina
nanek kaže...

O kojem se PS3 radi ? Jel uzeo bd bas za taj model ? Jel sada možeš pokrenuti multiman ?

CECHC04(taj broj piše na naljepnici, valjda to pitaš), nemam pojma jer je sam naručivao, nisam ni znao da kupuje. Nope, još ništa ne radi. U međuvremenu sam našao OVO, tako da ću to sutra probati.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.9.2013 21:47 (power_user).
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Je li isto ako redeemam kod u XMB i u PS Storeu?
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
power_user kaže...
nanek kaže...

CECHC04(taj broj piše na naljepnici, valjda to pitaš), nemam pojma jer je sam naručivao, nisam ni znao da kupuje. Nope, još ništa ne radi. U međuvremenu sam našao OVO, tako da ću to sutra probati.

LOL-čina!{#}

zašto bi bilo jednostavno kad može biti komplicirano... i još kad netko nema blage veze što radi. da nisi bio onako bezobrazan i dozvolio da ti objasnim sad bi se poštedio ovog nepotrebnog s*anja i igrao bi 99% igri bez diska u bd-u.

sretno!

16 godina
iberlauf kaže...
power_user kaže...
nanek kaže...

LOL-čina!{#}

zašto bi bilo jednostavno kad može biti komplicirano... i još kad netko nema blage veze što radi. da nisi bio onako bezobrazan i dozvolio da ti objasnim sad bi se poštedio ovog nepotrebnog s*anja i igrao bi 99% igri bez diska u bd-u.

sretno!

Ja bezobrazan? Ispričavam se ako sam te nečim povrijedio, ali ziblja se ne sjećam da mi je netko napisao neki odgovor. Možda si me pomješao s nekim drugim, sada sam malo pogledao tvoje poruke da vidim što si mi napisao i vidim da si imao relativno sličnu diskusiju s drugim forumašem, koja bi se mogla protumačiti kao bezobrazna

11 godina
neaktivan

Oprosti, zabunom san te zamjenio s nekim tko ima isti problem kao i ti. Fakat mi je žao,  moja greška. 

Što se tvog problema tiče,  zamjena bd-a neće uroditi plodom bez obzira ako si kupio Identičan drive, stvar je u tome što je sony poduzeo neke mjere kao bi onemogućio neke ilegalne radnje. Da bi bd ponovo radio tj. Čitao igre moraš zamjeniti pcb sa starog bd-a na novom bd-u. Znači,  skineš pcb (ona zelena pločica) i zamjenis s pcb-om na novom ispravnom bd-u. Kada to radiš budi pazljiv da ne potrgas ili zamjenis pinove. Ovo sto sam naveo vrijedi za identicni bd. Ako nisi siguran koji zamjenski bd imaš, usporedi pcb novog i starog. Ako odgovaraju probaj napraviti ovo sto sam rekao. Inače,  novi mm i rogero cfw podrzavaju opciju bd emulatora, što bi značilo da imaju mogućnost pokretanja igri koje zahtjevaju disk u bd-u be ispravnog bd-a, potrebno se malo poigrati u podstavkama mm-a i dobra većina igri radi dobro bez ispravnog bd-a i diska u njemu.

16 godina
iberlauf kaže...

Oprosti, zabunom san te zamjenio s nekim tko ima isti problem kao i ti. Fakat mi je žao,  moja greška. 

Što se tvog problema tiče,  zamjena bd-a neće uroditi plodom bez obzira ako si kupio Identičan drive, stvar je u tome što je sony poduzeo neke mjere kao bi onemogućio neke ilegalne radnje. Da bi bd ponovo radio tj. Čitao igre moraš zamjeniti pcb sa starog bd-a na novom bd-u. Znači,  skineš pcb (ona zelena pločica) i zamjenis s pcb-om na novom ispravnom bd-u. Kada to radiš budi pazljiv da ne potrgas ili zamjenis pinove. Ovo sto sam naveo vrijedi za identicni bd. Ako nisi siguran koji zamjenski bd imaš, usporedi pcb novog i starog. Ako odgovaraju probaj napraviti ovo sto sam rekao. Inače,  novi mm i rogero cfw podrzavaju opciju bd emulatora, što bi značilo da imaju mogućnost pokretanja igri koje zahtjevaju disk u bd-u be ispravnog bd-a, potrebno se malo poigrati u podstavkama mm-a i dobra većina igri radi dobro bez ispravnog bd-a i diska u njemu.

To za PCB nebi bio nikakav problem, ali nema ga, donio mi je PS sa velikom šupljinom na mjestu BDa. Čitao sam i to o multimanu, ali njega ne mogu ni pokrenuti, a rečeno mi je da je to zato jer nema BDa... Sve što sam čitao me vrti u krug, a ničega nemam {#}

11 godina
neaktivan

Jel možeš doći nekako do orginalnog bd-a? Ovaj novi stavi u konzolu u recoveryu odaberi 3. 4. i 5 opciju, zatim ponivo instaliraj najnoviji mm, ili rogero menager. Ako to ne uspije ostaje još jedna varijanta da koristiš usb stick kao bd emulator tj. zamjena za bd. Ali probaj prvo ovu lakšu opciju. 

12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Može jedno pitanje za vlasnike super slima... Jel vam se čuje učitavanje diska,onak čuje se podosta? Igram neki demo s harda kaj učitava,mir i tišina za razliku od ovoga.

I pitanje u vezi položaja,vertikalno ili horizontalno. Meni j horizontalno pa se osjeti iza dosta vruć zrak nakon par sati. Ima mjesta i prozračno je ali ako ima kakvih savjeta... Već je ova tema sigurno bila,ispričavam se na istim pitanjima.

Uzeo sam ovaj super slim bundle s GTA5 i nisam dobio psn plus 30 dana đaba. Ili je to samo za ove u Americi bundle.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Vincent88 kaže...

Može jedno pitanje za vlasnike super slima... Jel vam se čuje učitavanje diska,onak čuje se podosta? Igram neki demo s harda kaj učitava,mir i tišina za razliku od ovoga.

I pitanje u vezi položaja,vertikalno ili horizontalno. Meni j horizontalno pa se osjeti iza dosta vruć zrak nakon par sati. Ima mjesta i prozračno je ali ako ima kakvih savjeta... Već je ova tema sigurno bila,ispričavam se na istim pitanjima.

Uzeo sam ovaj super slim bundle s GTA5 i nisam dobio psn plus 30 dana đaba. Ili je to samo za ove u Americi bundle.

Normalno da se više čuje disk u super slima nego u slima zato jer je disk pri vrhu.

Naravno da će bit vruć zrak nakon par sati, pogotovo pod opterećenjem.

Za postavit vertikalno konzolu, kupi si nešto ovakvo, da si siguran da neće pasti.

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
16 godina
iberlauf kaže...

Jel možeš doći nekako do orginalnog bd-a? Ovaj novi stavi u konzolu u recoveryu odaberi 3. 4. i 5 opciju, zatim ponivo instaliraj najnoviji mm, ili rogero menager. Ako to ne uspije ostaje još jedna varijanta da koristiš usb stick kao bd emulator tj. zamjena za bd. Ali probaj prvo ovu lakšu opciju. 

Ne mogu, nažalost. Ako nije problem daj mi neki link na to da koristim stick za emulaciju, tnx.

11 godina
neaktivan

morati ćeš instalirati rebug rex cfw da bi mogao koristiti ovu opciju. no problem je i u tome što nemaš orginalni bd ili bar njegov pcb. tako da je i ova varijanta upitna.

tutorial: http://www.ps3hax.net/showthread.php?t=45787

15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

jel mi moze neko rec jel ovo dobra izvedba ps3, jel kvarljiva, jel ima neke posebne probleme itd. http://www.njuskalo.hr/nintendo/wii-nintendo-mario-sonic-edition-pack-plavi-trgovini-oglas-5924187 , i koja je najbolja verzija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Trebam pomoc , ovako : 

Igrao sam na jednoj konzoli GTA V (ps3) dok je moja bila na popravku i presao sam 40 % igrice i zatim je dosla moja sa popravka i sad sam ja uzeo usb kabal skopcao konzolu gdje imam game od 40 % prebacim na mob,a zatim sa istog moba prebacim na svoju konzolu koja je dosla sa popravka.Upalim je i prebacim save game i nece da mi pokrene moj save game.Pa sad ako me razumijete a razumijete 100 % , zna li neko kakvo rjesenje , pokusao sam sa nekim programom "ps3 ... nesto" nisam uspio ;/ ima neko drugacije šta . pozzz hvala ! ;)  

0 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Sta je ljudima s glavom da prodaju FAT konzole od 40gb za 1500kn... ne mozes na njuskalu naci nista za realnu cijenu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Sta je ljudima s glavom da prodaju FAT konzole od 40gb za 1500kn... ne mozes na njuskalu naci nista za realnu cijenu...

ljudi su cigani (iako ne vrijeđam ničiju nacionalost itd) čista izreka...

nisu samo konzole u pitanju, da ne spominjemo općenito SVE moguće tehnologije, oni koda žive u 20 stoljeću, malo kasne za razvojem....

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice