Imam problem sa HDMI. PS3 kada spojim preko HDMI na prijateljevu plazmu radi,a kada spojim na svoj full HD LG tv/mon. ne radi. Isto tako kada spojim nesto drugo na moj monitor/tv preko HDMI odma ga TV prepozna. U cemu je to sad problem ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znaci da se javim kupio kabel s jedne strane vga s druge hdmi I covijek mi rekao da bi trebalo radit na ps3
Ali ne radi :/
Kolega gore je rekao da tako mu radi al nekako mi je to cudno jer jedna je analogna a druga digitalna pa mislim da nemoze to tek tako kabelom samo
Ako netko ima jos kakvu ideju nek mi se javi

Kod mene je spojeno hdmi-ps3 na Monitor-VGA i sve radi
Monitor je Philips Brilliance 22" Full HD
Dali je kabel ispravan?
Ili si možda kupio obični jeftini kabel za PC-hdmi - VGA Monitor koji normalno ne radi
http://m.njuskalo.hr/informatika-sve-ostalo/hdmi-to-vga-video-kabel-hdtv-1.8m-oglas-1455516 ovaj kabel sam kupio
Monitor Inace radi normalno I PS3 spojen na hdmi normalno sad ocito kabel nevalja
Covijek mi je rekao da za PC nece radit al da bi trebalo na ps3 ako nebude povrat novca obecao
Vjerojatno kabel nevalja dali mozes mozda linkat taj koji ti imas

http://m.njuskalo.hr/informatika-sve-ostalo/hdmi-to-vga-video-kabel-hdtv-1.8m-oglas-1455516 ovaj kabel sam kupio
Monitor Inace radi normalno I PS3 spojen na hdmi normalno sad ocito kabel nevalja
Covijek mi je rekao da za PC nece radit al da bi trebalo na ps3 ako nebude povrat novca obecao
Vjerojatno kabel nevalja dali mozes mozda linkat taj koji ti imas
neki uređaji preko hdmi porta mogu slati i analogni signal , a PS3 nije jedan od tih uređaja . I ovaj kabel očito nema u sebi čip koji pretvara digitalno u analogno. Ovaj adapter iz oglasnika bi mogao možda poslužiti :
gdje se može kupiti i koliko dođe kabel za napajanje?
za fat ili slim??
za fat sam ja znao koristi obican od kompjutera
a za slimove zar to nije isti ko oni sto su imali stari radio aparati ;)
Za Fat mozes koristiti bilo koji od kompa ili TV-a
a za Slim i Super Slim ti je isti ko od PS1 i PS2
zna li itko može li se ps3 slim cech 2001a modificirati?
nemoze.
trenuto se bilo koji play station da jailbreakt. vise o tome u temi za jailbreak
ovako, sutra bi iso probat jedan ps3 kojem je navodno crko hard disk i zato ne cita igre kao, i sad ja kazem frajeru da cu ja donjet svoj 2.5" disk(160 gb) pa cu ga ubacit i ako radi super uzimam. e sad, kad ja izvadim taj orginalni i ubacim ovaj svoj(kako ga uopce moram formatirat?) sto onda? ima li neki postupak ili ps3 sve sam odradi?
treba ti usb stick sa update softwerom
tj. ubaciš hard disk i nakon toga on traži zadnji instalirani software ili veći od njega
uštekaš usb na kojem je PS3/UPDATE/PS3UPDATE.PUP (gdje je PS3UPDATE.PUP software za update - skineš najnoviji sa PS3 stranice)
Prati upute i čekaj da završi sa instalacijom i to je to...
Što se ovoga tiče, mogu li odmah staviti custom FW? Dao mi je frend da mu ga jailbreakam i zamjenim disk, kaže da je na njemu bio 3.55 stock FW
Na bilo koji ofw 3.55 ili niže možeš instalirati bilo koji cfw. Samo pitanje da li možeš na ovaj jer koliko sam shvatio, tvoj frend kaže da je BIO instaliran ofw 3.55. Ako je sad instaliran ofw koji je viši od 3.55 onda ništa od cfw-a bez predhodnog downgradea.
Na bilo koji ofw 3.55 ili niže možeš instalirati bilo koji cfw. Samo pitanje da li možeš na ovaj jer koliko sam shvatio, tvoj frend kaže da je BIO instaliran ofw 3.55. Ako je sad instaliran ofw koji je viši od 3.55 onda ništa od cfw-a bez predhodnog downgradea.
Bio je instaliran dok je disk radio, sada pitam mogu li na potpuno novi disk staviti custom 4.46 ili prvo stock 3.55 pa onda custom.?

Kada jednom modificiraš PS3 onda više nemoraš nikome nositi - skinueš novi update, staviš na usb stick i instaliraš
Kako postoji standardna nadogradnja softera tako postoji i modificirana nadogradnja
Evo ja sam igrao sve najnovije igre na Rogero 4.40 i napravio update na Rogero 4.46 - sve su igre radile i na 4.40
Što se tiće PS3 Fat konzole - ako konzola nije otvarana, radi ok i nakon toga se očisti onda će i dalje raditi... ako je krepala pa je otvorena radi popravka i usput očišćena onda sigurno neće dugo raditi....
Ovaj izgovor sa mijenjanjem paste radi boljeg hlađenja je uglavnom fora da se uvali neispravni ps3 Fat.... moje pitanje je uvijek da zašto
nije modificirana kad je već otvarana... ;)
E stef imas li blue rey za prodat.
EDIT: Daj ukljuci PP da se tamo mozmo dogovoriti
Imam rogero 4.30 na ps3...jel zna netko kako se može naredit da mi igre rade a da nemam BR igru u pogonu ?...recimo uvjek imam god of war unutri original i onda iz multimana pokrečem igre i kliknem na okruglu ikonu i to je to...jel se može igrat bez original igre u pogonu ? .. kad kliknem na ono app game nešta, gde se isto kao pojavi igra samo me vrati u početni meni...možda neke postavke u multimanu treba naredit ? ...imam i iris manager ali ni sa njim nemogu igrat bez original igre...a ne planiram dizat na 4.46 cfw trenutno...
power_user kaže...
Bio je instaliran dok je disk radio, sada pitam mogu li na potpuno novi disk staviti custom 4.46 ili prvo stock 3.55 pa onda custom.?
U tom slučaju možeš bez problema instalirati 4.46 cfw. Ako hoćeš biti 99.9% siguran, prvo instaliraj 3.55 ofw i nakon toga instaliraj 4.46 cfw u recovery modu. Svakako provjeri fw prije instalacije da instaliraš pravi fw a ne podvalu koje znaju kruziti internetom.
a sa 4.46 ne trebam imat original igru u pogonu ???
Imam rogero 4.30 na ps3...jel zna netko kako se može naredit da mi igre rade a da nemam BR igru u pogonu ?...recimo uvjek imam god of war unutri original i onda iz multimana pokrečem igre i kliknem na okruglu ikonu i to je to...jel se može igrat bez original igre u pogonu ? .. kad kliknem na ono app game nešta, gde se isto kao pojavi igra samo me vrati u početni meni...možda neke postavke u multimanu treba naredit ? ...imam i iris manager ali ni sa njim nemogu igrat bez original igre...a ne planiram dizat na 4.46 cfw trenutno...
Neke igre zahtjevaju disk u bd-u da bi se mogle pokrenuti. Probaj indtalirati rogero ili iris menager, možda ćeš s njina imati više sreće.
a sa 4.46 ne trebam imat original igru u pogonu ???
To je moguće samo na rebug rex cfw-u. Ali ne tako jednostavno kao što se čini. Uz malo zezancije moguće je koristit usb stick kao bd emulator umjesto posrojeceg bd-a.
sad ništa ne razumijem...ili ti nisi svatio moje pitanje ili neznam u čemu je fora...zašto bi dizo na 4.46 ako ču i dalje morat imat original blue ray u pogonu ?.... nije da mi nerade igre...sve mi radi...doslovno...dakle pitanje i dalje stoji...ako neznate odgovor molim da ne odgovarate...
Što tebi nije jasno u mom odgovoru i tko je uopće spomenuo inst. novog fw-a? Jesi pitao da li možeš igrati bez diska u bd-u? Jesam ti ja odgovorio da neke igre zahtjevaju disk u bd-u! Jesi pitao da li trebaš dizati na veći fw da bi igrao bez diska? Jesam ti ja odgovorio da možeš samo na određenom cfw-u i da nije jednostavno!
Ako netko ovdje ne razumije krajnje jednistavan odgovor onda si to ti! Ubuduće malo pažljivije čitaj što ljudi pišu.
ja sam na rogero 4.46 i sada hocu da skinem red dead redemption al pise da je za 4.03 cfw jel nema veze to? ili ja moram spustiti na 4.03 cfw da bih mogao igrati rdr?? a tako i druge starije igrice koje skinem? :S
Što tebi nije jasno u mom odgovoru i tko je uopće spomenuo inst. novog fw-a? Jesi pitao da li možeš igrati bez diska u bd-u? Jesam ti ja odgovorio da neke igre zahtjevaju disk u bd-u! Jesi pitao da li trebaš dizati na veći fw da bi igrao bez diska? Jesam ti ja odgovorio da možeš samo na određenom cfw-u i da nije jednostavno!
Ako netko ovdje ne razumije krajnje jednistavan odgovor onda si to ti! Ubuduće malo pažljivije čitaj što ljudi pišu.
kao prvo TI si spominjao instaliranje novog fw-a ---a nikakav odgovor ti meni nisi dao... samo si napiso da dignem na 4.46 ...ponavljam ako netko zna odgovor nek napiše...ovi koji neznaju neka šute
ja sam na rogero 4.46 i sada hocu da skinem red dead redemption al pise da je za 4.03 cfw jel nema veze to? ili ja moram spustiti na 4.03 cfw da bih mogao igrati rdr?? a tako i druge starije igrice koje skinem? :S
ma nema veze to
kao prvo TI si spominjao instaliranje novog fw-a ---a nikakav odgovor ti meni nisi dao... samo si napiso da dignem na 4.46 ...ponavljam ako netko zna odgovor nek napiše...ovi koji neznaju neka šute
A jel, daj mi pokaži gdje sam ja spominjao i tebi predlagao instaliranje novog fw-a? Gdje to piše i daj to podcrtaj. Mislim da si se ti gadno posvađao sam sa sobom...
Pozdrav! Pošto mi je debela stara plejka krepala nakon dugih 6 godina,zanima me ima li u Zagrebu za kupiti u nekom dućanu slim 160gb ili 320??? Sve šta vidim su ove "nove" super slim. Jel se proizvode te slim uopće.
Najbolje se isplati ovaj bundle s GTA 5+500gb za 2599 kn. Ako imate neku preporuku dobrog dućana u Zgu. Hvala
Imam opet problem... Stavio sam novi disk i Rogero 4.46 na njega, ali multiman mi se neće pokrenuti, odnosno ostane na crnom ekranu. Pročtao sam da je problem to što uopće nema bluraya, postoji li riješenje za to?
Hvala!
a kako ti onda igraš igre ako ti neradi blue ray ?...mislim da trebaš instalirat zadnji multiman Base verziju prvo...pa onda ako hočeš možeš update napravit na zadnju...dakle base 00 verzija prvo
a kako ti onda igraš igre ako ti neradi blue ray ?...mislim da trebaš instalirat zadnji multiman Base verziju prvo...pa onda ako hočeš možeš update napravit na zadnju...dakle base 00 verzija prvo
Nikako. Nije moj PS, frend ga je kupio s namjerom da ga jailbreaka za GTAV