PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.351.809
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
15 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Jel mogu spojit ps3 na bilo koji hd monitor putem hdmi?

PSN: IamTw3ez ,Battlelog: IamTw3ez

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Da, ali nećeš imati zvuk naravno ukoliko nemaš bluetooth slušalicu ili da monitor je ujedno i tv pa ima intergrirani zvuk.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
matić_žu kaže...
Da, ali nećeš imati zvuk naravno ukoliko nemaš bluetooth slušalicu ili da monitor je ujedno i tv pa ima intergrirani zvuk.

pa kako bi imo zvuk ako monitor nema zvucnik(na sto bi islo), ali ps3 ima opticki izlaz pa moze spajat na zvucnike.

15 godina
matić_žu kaže...

Ne mora značiti, ja imam spojen PS3 na monitor sa HDMIjem, i na monitoru imam 3,5mm izlaz za slušalice,

u koji je uštekan kabel koji ide na zvučnike. Pogledaj ako ti monitor ima izlaz za slušalice.

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
16 godina
Regular John 19 kaže...
matić_žu kaže...

Ne mora značiti, ja imam spojen PS3 na monitor sa HDMIjem, i na monitoru imam 3,5mm izlaz za slušalice,

u koji je uštekan kabel koji ide na zvučnike. Pogledaj ako ti monitor ima izlaz za slušalice.

da naravno i to moze proc jer hdmi zapravo provodi zvuk do onog u sto je ukljucen a ako je u to nesto ukljucen neki zvucnik onda sve radi.

16 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

može se koristiti zvuk iz AV multi out  izlaza :

youtube.com/watch?v=d7fYtAkk23A

sada cu to isprobati da budem siguran

yIn nI' yISIQ 'ej yIchep
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 17:43 (Wox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wox kaže...

može se koristiti zvuk iz AV multi out  izlaza :

youtube.com/watch?v=d7fYtAkk23A

sada cu to isprobati da budem siguran

radi , samo se mora u opcijama za zvuk postaviti da ide preko AV MULTI , a ne preko HDMI. I nisam spojio na slušalice nego na x-mini zvučnik .

yIn nI' yISIQ 'ej yIchep
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 17:44 (Wox).
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ovako dobio sam uz jednu igru playstation+ 30 dana free. skinio sam 4 igre, zanima me da li ce te igre nakon isteka playstation+-a ostati ili se brisu ili ih necu vise moci igrati ili kako vec ?

i zanima me jos da li bi moze netko poslati link ili ukratko objasniti ili kako god, da li je dobro ili nije ( zasto ) da se sony 3 jailbreak-a. cuo sam tu i tamo da ako uradis jailbreak ne mozes igrati online blabla. 

mada sam ja vise tip '' singleplay '' moda. ugl imam hard disk od 500gb u sony, i ako bi ga hackovao kako bi te igre isle, vidim po torrentima ima jako dosta igara. moj trenutna verzija sony je 4.46 najnoviji firmware. 

pretpostavljam da vec ima razgovor oko toga ali da ne pretrazujem svih 150 stranica. samo neki link nesto. gledao sam po yt, sve nesto nejasno, neki kazu to je sve fejk neki ovo ono. hvala. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.9.2013 19:58 (mpetr95).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
mpetr95 kaže...

ovako dobio sam uz jednu igru playstation+ 30 dana free. skinio sam 4 igre, zanima me da li ce te igre nakon isteka playstation+-a ostati ili se brisu ili ih necu vise moci igrati ili kako vec ?

Možeš ih igrati dok god imaš + članstvo, kad istekne ostaju "zamrznute". Jednom ako se odlučiš produžit + pretplatu (što se višestruko isplati) onda ti se odlokaju sve igre koje si ranije aktivirao na + accountu uz to što naravno svaki mjesec dobivaš nove.

Never before have I encountered such corrupt and foul minded perversity. Have you ever considered a career in the Church?--The Bishop of Bath and Wells, Blackadder II
11 godina
neaktivan
Tanelorn kaže...
mpetr95 kaže...

Možeš ih igrati dok god imaš + članstvo, kad istekne ostaju "zamrznute". Jednom ako se odlučiš produžit + pretplatu (što se višestruko isplati) onda ti se odlokaju sve igre koje si ranije aktivirao na + accountu uz to što naravno svaki mjesec dobivaš nove.

hvala na informaciji. mada ja u dva tri dana predjem cijelo singleplay. ali rijetko kad igram online. mada nema veze.

ima da se uzme za godinu kod nas, nije skupo isplati se, s obzirom da ja zivim u Svicarskoj pa je kod nas u frankama malo jeftinije mozda nego kao kod vas. 

12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

može li ps3 slim 120 gb modificiran dobiti ylod

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mrba kaže...

može li ps3 slim 120 gb modificiran dobiti ylod

nisam upoznat s takvim slučajem

12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ako imam modificiran ps3 mogu li igre stavit na usb pa igrat?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

možeš koristiti usb stick za igranje igara na PS3 sa modifikacijom, normalno ako ima dovoljno mijesta za igru

Sve se može pokvariti pa tako i PS3 Slim, da bi se pokvario svejedno je dali je modificiran ili ne

Neznam za niti jedan slučaj da je ps3 slim dobio ylod sam od sebe, uglavnom nestručnim rastavljanjem....

Čak suprotno, ako je modan e3 flasherom usput se odmah promjeni i termalna pasta što još više smanjuje mogućnost pregrijavanja, pa recimo softwerska kontrola temperature koja modani ps3 drži hladnijim od originalnog koji nema tu mogućnost....

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 20:19 (Šteff).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
PS3 - Pitanja i odgovori

Jel se isplati sad kupiti polovni PS3 za stotinjak eura?

http://isvijet.com.hr

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Zanima me da li mogu da apdejtujem cipovan ps3 preko interneta i ako to uradim sta ce se desiti sa sonijem,posto sam cuo da to moze da ga pokvari?

0 0 hvala 0
14 godina
iwegs kaže...

Zanima me da li mogu da apdejtujem cipovan ps3 preko interneta i ako to uradim sta ce se desiti sa sonijem,posto sam cuo da to moze da ga pokvari?

Nemože ga pokvarit nego če updejtat na OFW i više nema jailbreka (ponovo se mora jailbrekat)

17 godina
neaktivan
Edge kaže...

Jel se isplati sad kupiti polovni PS3 za stotinjak eura?

Da.

Cypher: Ignorance is bliss.
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

koja je šansa da će ps3 fat dobiti ylod

0 0 hvala 0
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

veca nego slim i super slim

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

pa koja je šansa da ću dobit ylod ako je ps3 fat star 3 godine i upravo je bio na čišćenju

0 1 hvala 0
14 godina
mrba kaže...

pa koja je šansa da ću dobit ylod ako je ps3 fat star 3 godine i upravo je bio na čišćenju

možda dobije za pol sata a možda nikad

nema pravila

12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

ako modificiram ps3 hoću li moći igrati sve nove igre koje izađu ili ću ga morati nositi na updeat

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kada jednom modificiraš PS3 onda više nemoraš nikome nositi - skinueš novi update, staviš na usb stick i instaliraš

Kako postoji standardna nadogradnja softera tako postoji i modificirana nadogradnja

Evo ja sam igrao sve najnovije igre na Rogero 4.40 i napravio update na Rogero 4.46 - sve su igre radile i na 4.40

Što se tiće PS3 Fat konzole - ako konzola nije otvarana, radi ok i nakon toga se očisti onda će i dalje raditi... ako je krepala pa je otvorena radi popravka i usput očišćena onda sigurno neće dugo raditi....

Ovaj izgovor sa mijenjanjem paste radi boljeg hlađenja je uglavnom fora da se uvali neispravni ps3 Fat.... moje pitanje je uvijek da zašto

nije modificirana kad je već otvarana... ;)

16 godina
neaktivan
mrba kaže...

ako modificiram ps3 hoću li moći igrati sve nove igre koje izađu ili ću ga morati nositi na updeat

Ako nove igre  igre kao što su    Uncharted 4, Killzone 4 , Gran turismo 6 , Resistance 4, The last of us 2, God of war 5  .. itd , izađu za PS3 moći ćeš ih igrati .

Novu verziju CFW-a možeš sam updejtat . Jedan od dva PS3-a koji mi služi samo za originale i online je kupljen 2008 i još radi kao novi bez kvarova dosad . I to je verzija 40gb za koju se govorilo da se lako kvari. Ako je PS3 pri kraju može se zaključiti po preglasnom zvuku ventilatora već nakon 10 minuta igranja . Samo zamjena termalne paste na procesoru tu ne pomaže već treba zamjeniti pastu i između jezgre i pločice na koju inače stavljamo pastu. Ispod su još 4 memorijska čipa koji se u toj radnji lako odlome . Tako da je to posao samo za profesionalce i hrabre. Uglavnom ako se ventilator jako čuje nakon 10 min igranja bolje je to ne uzimat.

yIn nI' yISIQ 'ej yIchep
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 19:03 (Wox).
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

vrijedi li mijenjati xbox 360 slim 250 gb hard diska, 2 controllera,4 cjele i 60 demo igri na njemu za PS3, 250 gb (popunjen cijeli hdd sa najnovijim naslovima)
- CFW 4.46 (modificiran), prije dva tjedna servis, tj. čiščenje
- 1 x orginal bežični kontroler
- 1 x zamjenski bežični kontroler
- 1 x žični kontroler
- GRATIS externi 3.5 HDD 250 GB (popunjem sa najnovijim naslovima) - zgodan za prebacivanje igara, a i neke se mogu igrati direktno s njega
- kablovi (HDMI, AV kabel, kutija)

1 0 hvala 0
16 godina
mrba kaže...

vrijedi li mijenjati xbox 360 slim 250 gb hard diska, 2 controllera,4 cjele i 60 demo igri na njemu za PS3, 250 gb (popunjen cijeli hdd sa najnovijim naslovima)
- CFW 4.46 (modificiran), prije dva tjedna servis, tj. čiščenje
- 1 x orginal bežični kontroler
- 1 x zamjenski bežični kontroler
- 1 x žični kontroler
- GRATIS externi 3.5 HDD 250 GB (popunjem sa najnovijim naslovima) - zgodan za prebacivanje igara, a i neke se mogu igrati direktno s njega
- kablovi (HDMI, AV kabel, kutija)

naravno da da.

12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

radi li neko s  buga downgrade nand ps3a posto su ovi na njuskal lijepo nabili cijene

Regen Servis Reball Akcija 250kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Što znači da ps3 ima instaliran 4.46 software?Jel to modifikacija?I mogu li s tim igre skinuti sa neta stavit na usb i igrat?

0 0 hvala 0
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

to znaci da ima zadnji update dostupan

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice