PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.351.103
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
17 godina
neaktivan
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
dec54 kaže...

pozdrav, zanima me kaj mi sve treba da bi ps3 spoio na stariji tv? 

1. Treba ti PS3.

2. Treba ti stariji TV.

3. Ako nemas cincne ulaze na TV-u (crven/bijeli/zuti), a imas SCART ulaz, moras dokupiti SCART adapter u koji ces utaknuti cince. Cincni kabel dobijes s PS3.

4. Ako nemas niti jedno (SCART ili cincni ulaz), onda ti je TV prestar.

P.S. Probaj nabaviti bilo kakav flat TV ili monitor s HDMI ulazom.

Cypher: Ignorance is bliss.
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.2.2013 8:05 (Chaky).
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

zanima me sto je najgore sto se moze dogoditi ako bi sam jailbreakao ps3 iphone sam sam uspjesno uspio rijesit al zanima me sto se moze dogoditi s ps3 te koliko je to zahtjevno?

i kako bi onda morao igrice stavljati na njega?
te sto trebam napravit sa ovim igricama koje sad imam na njeumu(neke su i demo skinute)?

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

imaš gore koje su ti mogučnosti na raspolaganju, prvo vidi koji fw imaš.

Ugrubo, samo staviš cfw na stik i instaliraš cfw - 5 minuta

Nadam se da znaš čitat jer ti sve piše , kao i link na upute.

Ako je teško čitat odustani

1 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

nije tesko pa nemorate me odmah napadat ak neznam..:O
msm da je 4.31 prvi put u zivotu imam plejku i nisam bas dobar s njom di provjerim taj fw..??

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

PS3 postavke , imaš system information i tamo ti piše

1 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

evo nasao sam 4.31 e pa jel mi sad mozes rec koje su moje mogucnosti i kak to napravit..??
nemrem nac onaj tvoj post da vidim mogucnosti..:O
te kako to napravit i sto je najgore sto se moze dogoditi ako zeznem mogu li ostati skroz bez plejke ili cu moc igrat svoje igrice..??
te isto tako me zanima kako stavljam igrice na njega preko cd ili moram imat prijenosni hard..??

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

NEWS FLASH Sleeping Dogs The Third 4 free na PSN

+ zobie driver i jos neka jurilica slicna mairo kartu {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
4mal kaže...

NEWS FLASH Sleeping Dogs The Third 4 free na PSN

+ zobie driver i jos neka jurilica slicna mairo kartu {#}

na kojem PSNu? svima ili?

17 godina
Samo za PSN+ korisnike.
Never before have I encountered such corrupt and foul minded perversity. Have you ever considered a career in the Church?--The Bishop of Bath and Wells, Blackadder II
13 godina
odjavljen
Tanelorn kaže...
Samo za PSN+ korisnike.

EU psn+ korisnike :)

US dobiva druge igre

12 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
Tanelorn kaže...
Samo za PSN+ korisnike.

EU psn+ korisnike :)

US dobiva druge igre

e hvaal..vidim lik prije tvog posta nije shvatio što sam pitao :)

14 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

http://www.njuskalo.hr/servis-uredjaja/playstation-3-ylod-konzole-trajno-popravljamo-rrod-reball-oglas-3205801

Jeli imao neko iskustva s njima i jeli mi se isplati njima dati da mi jailbreakaju ps3?

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 0:27 (assassin 002).

1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PS3 - Pitanja i odgovori

Neznam dal je netko kupovao ps2 igre na psn ,ali na mom 40" ekranu izgledaju uzasno :D
Kupio sam jucer San andreas i bas sam se neugodno iznenadil,no kasnije sam se lego u krevet i sa 4-5 m gledo u tv pa mi je ok bilo cak :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

dal se plaća carina i pdv ako naručim neku igru s game.co.uk ili zavvia i kolko se čeka dolazak igre?

Far Cry 3: 

Infomark: 395kn

game.co.uk: 280kn

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 11:47 (KISS).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
KISS kaže...

dal se plaća carina i pdv ako naručim neku igru s game.co.uk ili zavvia i kolko se čeka dolazak igre?

Far Cry 3: 

trebao bi platit ako je paket iznad 160kn il tako nesto ,ali za igru ili film ja jos nikad nisam platio

15 godina
odjavljen
PS3 - Pitanja i odgovori

Pozdrav ekipa, pitanjce jedno. Pitao sam već, no problem mi se opet pojavio. Dakle izrazito bučna konzola, plus nakon pola sata, sat vremena korištenja, izbaci mi na ekran da se sistem pregrijava. Slučajno bacio oko u upute za riješavanje problema, kad tamo piše da je to normalno. Ma da nebi. Usput, promijenio sam termalnu pastu i očistio unutrašnjost konzole. Neki prijedlog, servis, isplativost? Jer se bojim ako je bacim u zid, da ću uništiti zid, i onda mi je to veći trošak, nego popravak konzole.

0 0 hvala 0
14 godina
alankish kaže...

Pozdrav ekipa, pitanjce jedno. Pitao sam već, no problem mi se opet pojavio. Dakle izrazito bučna konzola, plus nakon pola sata, sat vremena korištenja, izbaci mi na ekran da se sistem pregrijava. Slučajno bacio oko u upute za riješavanje problema, kad tamo piše da je to normalno. Ma da nebi. Usput, promijenio sam termalnu pastu i očistio unutrašnjost konzole. Neki prijedlog, servis, isplativost? Jer se bojim ako je bacim u zid, da ću uništiti zid, i onda mi je to veći trošak, nego popravak konzole.

preporucam ti da konzolu podignes nekim nogicama ili bilo sto kao ja sa kockicama da zrak bolje cirkulira i da prilikom igranja konzole ne gasis ju odmah nego ostavis u xmb-u na 15 do 20 minuta da se konzola moze ohladiti.sad da li ce tebi pomoci to sta sam napiso nakon vec ucinjene stete na tvojoj konzoli nebi znao

15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Pastu si mjenjao nakon poruka o pregrijavanju ili jer ti je to palo na pamet?

pastu mjenjaš samo ako iz nekog razloga moraš skidat procesor, a to je jako rijedak slučaj

Kada si otvorio konzolu bila je čista?, trebala bi biti relativno čista.

Ako je bila čista i ventilator OK, problem je vjerojatno hardverski,

YLOD kojeg se svi plaše upravo dolazi zbog pregrijavanja i prekida lota na pinovima

Kad mjenjaš pastu ne stavljaš onu od 12 kn, nego npr. ARTIC COOLING MX-4 - 30 kn, a razlika neusporediva.

Kao što je herc1988 rekao trebalo bi nakon igranja ostavit PS3 u XMB-u bar 10 minuta da se ohladi,PS3 za vrijeme

igranja radi na full i onda se ugasi bez da se ohladi.

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Dajte pomažite idem promijeniti pastu na PS3 slim ali nikako neznam kako skinuti ona 3-4 vijka skroz naprijed.POMOĆ!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Bilo tko?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pogledaj na youtubu imaš dosta videa

12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Problem je taj sto bi ga mozda mogao sa jednim drugim odsarafiti ali bi ga vjerojatno ostetio.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
KISS kaže...

Far Cry 3: 

imaš na thehut.com, za 198 kn Far cry

15 godina
odjavljen
herc1988 kaže...

preporucam ti da konzolu podignes nekim nogicama ili bilo sto kao ja sa kockicama da zrak bolje cirkulira i da prilikom igranja konzole ne gasis ju odmah nego ostavis u xmb-u na 15 do 20 minuta da se konzola moze ohladiti.sad da li ce tebi pomoci to sta sam napiso nakon vec ucinjene stete na tvojoj konzoli nebi znao

Podignuta. Ne vidim smisla da konzolu koja je plaćena par tisuća kuna držim u XMB-u, i da čekam da se ohladi. NHF

Wontay kaže...

Pastu si mjenjao nakon poruka o pregrijavanju ili jer ti je to palo na pamet?

...

Nakon pregrijavanja. Konzola je bila čista, ventilator isto tako. Procesor nisam skidao, nego samo ploču koja drži cooler. Stavljena ja MX-5 pasta. Za XMB vidi gore. Kontakirati ću servis.

15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Najbolja opcija

Što se tiče XMB-a u pravu si i večina korisnika gasi odmah, no moja konzola ima več dvije godine i mislim da biH trebao pažljivije postupat s njom.

Nemojte se odmah sad primat za podatke jer ču lupit, no bitna je poanta:

Igraš igru, konzola je na 65 stupnjeva i ventilator radi na 80%

ti gasiš konzolu, ventilator staje i logično da istog trenutka temperatura raste a ventilator više ne radi.

Konzola je vruča. Probajte stavit ruku na nju, poprilično je topla

Toplina je ta koja je na fat-u masovno izazivala YLOD.

Ili izađeš u XMB ,l pustiš 5, 10 minuta , probajte sada rukom, konzola je hladna i onda je ugasiš.

Konzola je par tisuča kn i doista je kvalitetna, neču tvrdit da ovo pomaže,

no logičnije je da je ovaj način pogodniji za dugotrajniji rad konzole

3 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Wontay kaže...

Najbolja opcija

Što se tiče XMB-a u pravu si i večina korisnika gasi odmah, no moja konzola ima več dvije godine i mislim da biH trebao pažljivije postupat s njom.

Nemojte se odmah sad primat za podatke jer ču lupit, no bitna je poanta:

Igraš igru, konzola je na 65 stupnjeva i ventilator radi na 80%

ti gasiš konzolu, ventilator staje i logično da istog trenutka temperatura raste a ventilator više ne radi.

Konzola je vruča. Probajte stavit ruku na nju, poprilično je topla

Toplina je ta koja je na fat-u masovno izazivala YLOD.

Ili izađeš u XMB ,l pustiš 5, 10 minuta , probajte sada rukom, konzola je hladna i onda je ugasiš.

Konzola je par tisuča kn i doista je kvalitetna, neču tvrdit da ovo pomaže,

no logičnije je da je ovaj način pogodniji za dugotrajniji rad konzole

Sve to stoji što si rekao. Poanta je da zbog nesavršenog proizvodnog procesa, nemogu igrati PS3 duže od pola sata. Što je najbolje, stavim ruku na ispuhm izlazi hladan zrak. Situacija je ista kao da kupiš auto za 20k Eur, i da ga prema preporuci proizvođača voziš maksimalno pola sata. Onda mi auto ne treba. Što se mene tiče, konzola ide u smeće, a ja se ubuduće igram na XBOX-u.

14 godina
neaktivan
vidio sam prije par stranica da je netko montiro 2 hladnjaka s PC-a, pa ako ju kanis bacit, probaj i to
Potpis
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Plejka se na baca, to je svetogrdje 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

jel moguce kupiti neku igricu sa ps storea a da uplatim u zagrebu novce ili da uzmem neke bonove koje ukucam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Za prvo neznam ali mozes u Zagrebu kupit PSN bonove pa njima plaćati na PS storeu. Vidio sam ih u Algoritmu u Avenue Mallu kao i u "Playstation" dućanu pored Algoritma u Mallu.

Never before have I encountered such corrupt and foul minded perversity. Have you ever considered a career in the Church?--The Bishop of Bath and Wells, Blackadder II
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 12:47 (Tanelorn).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice