PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.351.061
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

kak da vratim konzolu u sd rezoluciju.bio mi je spojen na hd a sad ocu na sd vratit

PS3 FTW!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
PEXer kaže...

kak da vratim konzolu u sd rezoluciju.bio mi je spojen na hd a sad ocu na sd vratit

prosla strana
3. post od dole
imas video

http://revohd.com
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Je li zna netko kada neku igricu imam na 46% trofeje mogu li ih poništiti na 0%.Unaprijed zahvaljujem.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Phelps kaže...

Je li zna netko kada neku igricu imam na 46% trofeje mogu li ih poništiti na 0%.Unaprijed zahvaljujem.

Na istom accountu ne

za to moras napravit novi psn account

12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

E još nešto. Imam engleski račun i hrvatski. Na hrvatskom punim novce sa psn bonovima i sada kada bi hito skinuti neki DLC hoće li mi se on prebaciti i na engleski račun kojega svakodnevno koristim ili će biti na hrvatskom samo.

0 0 hvala 0
15 godina
Phelps kaže...

E još nešto. Imam engleski račun i hrvatski. Na hrvatskom punim novce sa psn bonovima i sada kada bi hito skinuti neki DLC hoće li mi se on prebaciti i na engleski račun kojega svakodnevno koristim ili će biti na hrvatskom samo.

neki dlcovi rade sa određenom verzijom igre. ali to uvijek piše na psn-u u opisu onoga što skidaš pa obrati pažnju. ako je igra i dlc kupljen u istoj regiji, onda ce sve raditi na svim accountima.

Potpis!
13 godina
odjavljen
PS3 - Pitanja i odgovori

Super tjedan za EU psn+

nove besplatne igre ..

Mortal Kombat ,Bioshcok 2 , Guardians of Middle earth , Gotham City Impostors,Knytt

Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
PS3 - Pitanja i odgovori
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

krepo PS3 :)

12 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Ak ništ drugo dobiješ dva joysticka

Prodajem matičnu ploču GA-78LMT-S2P stara 8mjeseci garancija u Protisi Cijena 250-200kn
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Vuk15 kaže...

pise da su prodani joystikovi

Potpis
12 godina
Luka Ivanković kaže...
Vuk15 kaže...

pise da su prodani joystikovi

sry...Nisam čitao

Prodajem matičnu ploču GA-78LMT-S2P stara 8mjeseci garancija u Protisi Cijena 250-200kn
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Dodajte me na moj psn : Bruno_Ceky

BrunoD
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Znate li one 4 tanke gumene crne pločice u kvadratnom obiku na podnožju ps3-a. E meni su ispale dvije. Ima li to kakav utjecaj na vibracije ili se može bez toga. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Phelps kaže...

Znate li one 4 tanke gumene crne pločice u kvadratnom obiku na podnožju ps3-a. E meni su ispale dvije. Ima li to kakav utjecaj na vibracije ili se može bez toga. 

Ne bi trebalo.

Ali imas za kupiti u ducanima gumenih samoljepljivih "oblika". Samo izreses velicinu koja ti treba.

Cypher: Ignorance is bliss.
12 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...

Super tjedan za EU psn+

nove besplatne igre ..

Mortal Kombat ,Bioshcok 2 , Guardians of Middle earth , Gotham City Impostors,Knytt

Koji eu psn+ ??????' ja sam vlasnik konzole 500 gb i imam psn i te besplatne igre mogu download sa obicnim psn accountom ili taj neki EU psn+ ne razumijem.. ??

BrunoD
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Da bi mogao sa PSN-a skinut gore navedene igre besplatno, moraš imat PSN+ account (inaće ih se mora platit). PSN+ članstvo dobiješ paćanjem trenutnih 275 kn/godišnje (možeš platit i cca 110 kn za 3 mjeseca, ali godišnja članarina je najpovoljnija). 

Po mom mišljenju i nije neka lova ako uzmeš u obzir ove free igre koje dobiješ članstvom. Da ih kupuješ pojedinačno, platio bi više. Plus još što sa + članstvom često imaš razne popuste.

Never before have I encountered such corrupt and foul minded perversity. Have you ever considered a career in the Church?--The Bishop of Bath and Wells, Blackadder II

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

psn+ vrijedi svake kune...

kada se podvuce crta, malo je reci da se isplati

I see noob people
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Psn Plus je stvarno isplativa stvar, vrijedi svake kune, između ostalog kad jednom pređeš igricu nečeš opet :) 

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Mortal i B2 odigrao preporuke tko nije 

GOMD not my type od game 

GC isprobao na PC bzvz 

Jedino kaj meni valja je M,B2 i Knytt kojeg sam skinuo igra je LIMBO look like FTW za obe ! {#}

17 godina

dupli post *

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.1.2013 3:02 (4mal).
15 godina
neaktivan

Dakle kako se spremam kupiti ps3, a vidim da ima ovih jeftinijih samo od 12gb, dali bi ja mogao na njega spojiti svoj eksterni hard? Jel mi uopće treba mjesta na hardu ak bi igro sam igrice sa bluraya, a ne sa ps storea?

Utječe li to na multiplayer?Imam hard od 2tb ali je problem šta ga ja koristim ali dali bih ga mogao koristiti i sa ps3 i sa kompom?

Hvala

Dafaq?
13 godina
odjavljen
sackboy kaže...

Dakle kako se spremam kupiti ps3, a vidim da ima ovih jeftinijih samo od 12gb, dali bi ja mogao na njega spojiti svoj eksterni hard? Jel mi uopće treba mjesta na hardu ak bi igro sam igrice sa bluraya, a ne sa ps storea?

Utječe li to na multiplayer?Imam hard od 2tb ali je problem šta ga ja koristim ali dali bih ga mogao koristiti i sa ps3 i sa kompom?

Hvala

da treba ti vise od 12gb sigurno

a taj hard nebi mogo korisit za instalaciju igara

nego samo za pohranu glazbe ,slika itd...

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ako oče tko dodajte me pa čemo bacit koji MK ili bilo šta drugo :) Aurora_Borealis9

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Pitanje u vezi Playstation networka plus .

Vidim da su promjenili igre koje se dobiju kada se uzme pretplata.

Mene sad zanima,da sam ja kupio pretplatu dok su kao besplatne igre bili Batman i Resident Evil 5,te ih instalirao i malo igra,kad su oni njih maknuli iz ponude kao besplatne i stavili druge igre umjesto njih da li bi ja mogao igrati i dalje te stare igre + ove druge koje su stavili.

Isto tako,koliko često mjenjaju te besplatne igre?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Mozes igrat stare igre, ali samo ako si ih "kupio" (za 0 kuna).  Ja tako sve igre kupim (za 0kn), pa kad ih pozelim igrat stoje u download listi.

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Luka Ivanković kaže...

Mozes igrat stare igre, ali samo ako si ih "kupio" (za 0 kuna).  Ja tako sve igre kupim (za 0kn), pa kad ih pozelim igrat stoje u download listi.

Damn...a još sam razmišljao da li da uzmem onda ili kasnije i odu 2-3 igre za 0 kuna... fak.

12 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

jel se isplati uzimati koju konzolu s obzirom da uskoro dolaze next-gen? 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pas_Mater kaže...

jel se isplati uzimati koju konzolu s obzirom da uskoro dolaze next-gen? 

isplati se...sve igre će dolazit uredno i na PS3...dan danas izlaze igre i na Ps2...a samo rčaunaj koliko je konzola stara :)

12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Ako zaboravim šifru računa i datum rođenja kojega sam krivo upisao ima li šanse da odgonetnem šifru ili je račun zauvijek izgubljen.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 23:25 (Phelps).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice