PS3 - Pitanja i odgovori

poruka: 6.165
|
čitano: 2.351.032
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
13 godina
odjavljen
Re: PS3 - Pitanja i odgovori
dart_tom kaže...
mancekk kaže...

Da li negdje ima za kupiti sonyev kontroler za PS3 a da nije bežični ?

I koji bi mi preporučili zamjenski kontroler za PS3?

smijem pitati zašto ne bežićni????

mislim ne vidim razlog osim mozda da misliš jeftinije proći!

tako je 

osim te prednosti sto je bezican (a to je ogromna stvar po pitanju prakticnosti) ps3 bezicni kontroler ima bolji i precizniji analog (i ostale tipke),a za neke igre ti bas treba njega sixaxis motion senzor 

(uncharted 1) i neces moc proc igru bez toga 

Isplati se dat vise novaca za DualShock 3

http://revohd.com
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Pa zapravo baš zbog novaca,jedan bežični ću dobit sa kompletom PS3 500 GB + GT5 I uncharted 3 ,a drugi joystick sam gledao da uzmem bežični ,ali najviše mi trentačno treba zbog PES-a za koji moram još para dati tak da gledam eventualno da uštedim nešto na dodatnom joysticku.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

ima li tko ovaj playstation plus? planiram si uzet 1 god (30 funti) i zanima me jel se to isplati uzet? trenutno su besplatni mortal kombat i uncharted za vitu... i ako to uzmem uvijek cu imati nesto za igrat. Vasa misljenja?

the sound of engine is cure for everything!

0 0 hvala 0
17 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

uzmi jer se isplati ... dobis ne tako stare al opet akualne igre negdje za free negjde za sichu... + exsluzive promo beta acces za neke igre i mozes isrobat igre prije kupnje na cuku vremena sto je posteno do bola i bolje od demo-a istih

al ima caka nakon godinu dana ili kad vec uzmes ako ne produljis acc nemozes vise one free igre igrat ...

uglavnom plus FTW {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.12.2012 17:31 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
4mal kaže...

uzmi jer se isplati ... dobis ne tako stare al opet akualne igre negdje za free negjde za sichu... + exsluzive promo beta acces za neke igre...

uglavnom plus FTW {#}

onda uzimam {#} sva sreca pa sam vidio da je 30 funti.... htio sam kupiti most wanted i mortal kombat za 40 funti a ovako mortal dobivam besplatno a most wanted ce valjda doc jednom na red {#} hvala na brzom odgovoru.

EDIT: za tu caku, odlicno se poklopilo sto ce istec za bozic sljedece god pa ce vjerojatno opet bit manja cijena a i tad su mi starci darezljivi {#}

i da, ako npr ne budem imao mjesta za uncharted i stisnem za download i ostane mi u download listi, ocu ja njega moc skinut kad vise ne bude besplatan?

the sound of engine is cure for everything!
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.12.2012 18:15 (Genoxxx).
17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Na HR Storeu je 273kn.

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-hr/home/games

Arkham City je free.

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Genoxxx kaže...
4mal kaže...

uzmi jer se isplati ... dobis ne tako stare al opet akualne igre negdje za free negjde za sichu... + exsluzive promo beta acces za neke igre...

uglavnom plus FTW {#}

onda uzimam {#} sva sreca pa sam vidio da je 30 funti.... htio sam kupiti most wanted i mortal kombat za 40 funti a ovako mortal dobivam besplatno a most wanted ce valjda doc jednom na red {#} hvala na brzom odgovoru.

EDIT: za tu caku, odlicno se poklopilo sto ce istec za bozic sljedece god pa ce vjerojatno opet bit manja cijena a i tad su mi starci darezljivi {#}

i da, ako npr ne budem imao mjesta za uncharted i stisnem za download i ostane mi u download listi, ocu ja njega moc skinut kad vise ne bude besplatan?

da moci ces :)

isto tak sad ja mogu skinut Red Dead :D

17 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-hr/cid=STORE-MSF75508-PLUSINSTANTGAME

Ma ova sad akcija za Plus se isplati itekako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Imam problem i hitno mi treba pomoč :/. Uglavnom prodao sam plej i i kako sam glupan zaboravio e-mail adresu svog psn acc -_- i ne znam ni kako sebi sam pomoč. Uglavnom trebam pomoč na tom accu mi je sve i psn plus i sve sve :O molim pomoč hitno {#}

Edit: uspio sam ne znam ni sam kako :D 

ako hoče tko zaigrat samnom ac3 dodajte me Aurora_Borealis9 :)

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 2:42 (atiHD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Htio danas skinuti Ratchet and Clank (16gb). Kaze da nemam dovoljno prostora (imam 25gb slobodno), obrisem ja nekog smeca malo pa sad imam 33gb slobodno, ali opet kaze da nema dovoljno. Imam Fat, 60gb.

Hvala

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Meni na ps3 zatrzava vecina igara zna li netko koji je problem i je li imao itko isto iskustvo

UCV

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Luka Ivanković kaže...

Htio danas skinuti Ratchet and Clank (16gb). Kaze da nemam dovoljno prostora (imam 25gb slobodno), obrisem ja nekog smeca malo pa sad imam 33gb slobodno, ali opet kaze da nema dovoljno. Imam Fat, 60gb.

Hvala

nazalost ovi iz sony-a su to debilno slozili 
treba ti duplo mjesta zbog skinutog file-a i instaliranog  no 33gb bi trebalo bit dosla 
moguce da je ovo 16.nesto pa prelazi tih 33gb
probaj jos malo mjesta oslobodit

ja se isto mucim s tim nema druge nego 500gb hard kupit 

14 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

Jeli zna možda netko? Uglavnom trebam stavit novi frimeware na ps3 i sad kaže mi da stisnem selct i start skupa i to napravim i pokrene mi se instalacija i dođe do 99% i stane jer možda netko zna?

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Jel ima tko za preporučiti neku dobru stranicu sa rabljenim igrama ? ili negdje gdje se ljudi mjenjanju za igre?

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.12.2012 19:04 (mancekk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
mancekk kaže...

Jel ima tko za preporučiti neku dobru stranicu sa rabljenim igrama ? ili negdje gdje se ljudi mjenjanju za igre?

gameplay forum 

14 godina
neaktivan
mancekk kaže...

http://cro-ps3.net/

12 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Danas sam spojio PS3 na monitor Samsung 22 incha i kako da imam zvuk dali trebam nabaviti zvučnike sa usb-om

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Vuk15 kaže...

Danas sam spojio PS3 na monitor Samsung 22 incha i kako da imam zvuk dali trebam nabaviti zvučnike sa usb-om

ne

zvucnike spajas preko av kabla 
znaci onaj crveni i bijeli

u postavkama nariktas tak da ti slika ide preko hdmi-a ,a zvuk preko AV kabla  

Znaci PC zvucnike obicne neces moc spojit osim ako ne nabavis adapter nekakav ili rucno prebrikas zice :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.12.2012 12:57 (Arnold Layne).
13 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
odjavljen

Jesi probo da znas ?

Gledo sam malo okolo i svi vele da ne rade 

jer ps3 nije napravljen tak da pusta zvuk prek usb-a 

12 godina
neaktivan
PS3 - Pitanja i odgovori

koju konzolu kupit fat ili slim???i zasto?

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
PS3 - Pitanja i odgovori

E, ljudi, našao sam ovaj oglas i zanima me šta mislite
http://www.njuskalo.hr/ps3-konzole/ps3-slim-120gb-softmodana-csw3.55-garancija-12mj-oglas-3052517

jel varka? jel se isplati? jel sigurno? ako da ovo bi bilo idealno

0 0 hvala 0
16 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

ja sam kupio super slim i zadovoljan sam

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Huurux kaže...

ja sam kupio super slim i zadovoljan sam

lako tebi kad imaš para za original igrice

15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Dečki,htio bih vas pitati za malu pomoć.

Dvoumim se između ove dvije konzole

PS3 160 GB PS3 160GB + GT5 - 2.300 kn

ovaj model PS3 od 160GB ima i u paketu PS3 160GB sa 2 joysticka (njega bi i uzeo ) također 2.300 kn

PS3 500GB + GT5 Acadamy + Uncharted 3 GOTY (jedan joystick) - 2.600kn

Mene sad zanima da li ima neka razlika u konzolama osim u veličini hard diska.

Pretpostavljam da im je ovaj od 160 Gb stariji model,pa me zanima koji je bolje uzeti,jer mi je isplativije uzeti za 2.300kn konzolu sa dva kontrolera i GT5 onda kupiti posebno nego da uzimam posebno kontroler koji je 400 kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PS3 - Pitanja i odgovori

Ako ti se ne žuri radije pričekaj novi PS koji bi prema glasinama trebao izaći krajem 2013.

0 0 hvala 0
15 godina
Zin8 kaže...

Ako ti se ne žuri radije pričekaj novi PS koji bi prema glasinama trebao izaći krajem 2013.

Čuj,ne žuri mi se ,ali ovo mi je već puno novaca pa pokušavam nekako najmanje potrošiti a to čudo će onda koštati sigurno preko 3.500kn kad izađe.

13 godina
odjavljen
PS3 - Pitanja i odgovori

Da, koštat će puno više.To sigurno,ali opet dobivaš novu konzolu,noviji hardwer, a ovaj je već poprilično zastario.Ako se ne varam ps3 je vani od 2006./2007. god

Po slici bi rekao da je ovaj od 160GB stara fat verzija,a ova od 500 novi superslim tako da bi ja možda išao na taj noviji,ali nisam stručnjak za ps pa pričekaj još par odgovora

0 0 hvala 0
15 godina
PS3 - Pitanja i odgovori

Da,razumijem što se tiče nove konzole,abit će superiornija u svakom pogledu na trojku.

A gle,još na dvojki mažemo PES tak da nije mi neki problem opet ako ću stariji konzolu imati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mancekk kaže...

Dečki,htio bih vas pitati za malu pomoć.

Dvoumim se između ove dvije konzole

PS3 160 GB PS3 160GB + GT5 - 2.300 kn

ovaj model PS3 od 160GB ima i u paketu PS3 160GB sa 2 joysticka (njega bi i uzeo ) također 2.300 kn

PS3 500GB + GT5 Acadamy + Uncharted 3 GOTY (jedan joystick) - 2.600kn

Mene sad zanima da li ima neka razlika u konzolama osim u veličini hard diska.

Pretpostavljam da im je ovaj od 160 Gb stariji model,pa me zanima koji je bolje uzeti,jer mi je isplativije uzeti za 2.300kn konzolu sa dva kontrolera i GT5 onda kupiti posebno nego da uzimam posebno kontroler koji je 400 kn.

Gdje si vidio da ovaj prvi ima 2 gamepada?

Po meni se vise isplati uzeti ovaj drugi. GT5 AE novi vrijedi 200kn, a U3 GOTY isto preko 200kn bez greske.

Veliki HDD ce ti sigurno trebati, jer se brzo zapuni. Neke igre se instaliraju, pa potegnu patcheve i sl. To zna biti bez problema +5GB po igri.

A sigurno ces uzimati i igre s PS Storea gdje se onda instalacije penju na +15GB bez problema. Ja imam 160GB i stalno moram brisati neke igre da bih imao mjesta za nove.

Sada ti je i akcija 273kn za godinu dana Plus pretplate gdje dobivas "nove" igre besplatno i uvijek imas popust, te prije imas pristup nekim sadrzajima.

Sad je Batman Arkham City besplatan, a on vrijedi 150kn bez greske. To ti je vec pola Plus pretplate vraceno samo s jednom igrom.

Imas u novom Reboot-u popust od 100kn za kupovinu u www.sancta-domenica.hr pa si i to uzmi u razmatranje.

Ali, ako se s ovim od 160GB dobiju 2 original DualShock 3 gamepada, onda je i on povoljna kupnja.

Nemaj straha, jer imas toliko toga propustenog za odigrati da ce PS4 biti 2-3g vani dok ti to sve porijesavas :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: TUTORIAL: Spajanje PS3-a na monitor, TUTORIAL: Filmovi s titlovima na ps3-u
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice