PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.478.392
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4
toxic kaže...
Hornet_93 kaže...

novi gt ili forza - sa nijednom ne možeš fulat.

Da s time da Forzu mogu samo na pc-u igrat a tu ds4 ima tj nema nikakvu podršku a igra preko windows stora kosta ko suho zlato

Meni Forza radi super sa DS4, koristim DS4Windows.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
Bitanga kaže...
toxic kaže...
Hornet_93 kaže...

novi gt ili forza - sa nijednom ne možeš fulat.

Da s time da Forzu mogu samo na pc-u igrat a tu ds4 ima tj nema nikakvu podršku a igra preko windows stora kosta ko suho zlato

Imaš full verziju ili demo? Mislim na igru. I ja koristim ds4Windows

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.11.2017 12:20 (toxic).
17 godina
toxic kaže...
Bitanga kaže...

Imaš full verziju ili demo? Mislim na igru. I ja koristim ds4Windows

Full, demo sam bio probao i isto je bio ok.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
17 godina
PlayStation 4

Danas stigla iz UK Dragon's Dogma: Dark Arisen 

Prsti me svrbe, ali imam još puno posla u Mass Effect Andromedi 

Da li je ko igrao na PS4 Dragon's Dogma: Dark Arisen?

PSN: Muskarcina77
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Jel ovaj Infamous Second Son kasnije šta bolji? Očistio sam dva područja u 2h i čini mi se da sam sve vidio što se tiče gameplaya.

Eventualno se možda isplati priču završiti iako me nije posebno zaintrigirala.

Igra je prekrasna pogotovo u HDRu, tj svjetlosni efekti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Ekipa, kako ono ide slaganje USA accounta pa kupovanja igara na njemu a igranja na nasem HRV racunu. Jel ima negdje opisano ? 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Bitanga kaže...

Jel ovaj Infamous Second Son kasnije šta bolji? Očistio sam dva područja u 2h i čini mi se da sam sve vidio što se tiče gameplaya.

To je više manje to. Dobiješ kasnije nove setove moći, ali core gameplay se ne mijenja puno. Priča je tu tek reda radi. Last Light standalone je puno bolji iako kraći. Barem je priča zanimljivija, a glavni lik nije naporan ko ona stvar.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ekipa, kako ono ide slaganje USA accounta pa kupovanja igara na njemu a igranja na nasem HRV racunu. Jel ima negdje opisano ? 

jednostavno, otvoris us account kao i HR, znaci moras imat adresu.....

nakon toga ga postavis da bude primary na toj konzoli, i sve sto on ima mogu koristit i drugi racuni.... ako nije primary na toj konzoli, onda svaki puta "sadrzaj" moras pokrenut sa tim racunom.... izaci iz aplikacije te opet isti mozes koristit sa svakim drugim racunom...

ukljucujuci i igranje Online

Alienware m17x R4
8 godina
Bitanga kaže...

Pa ne baš. Mjenjaju ti se moći, tj. dobivaš nove i to je to. Priča je definicija klišeja, ali igru se unatoč tome isplati odigrati do kraja. 

17 godina

cekiraj i spin off njegov sa onom curom HDR ubija 

13 godina
Bitanga kaže...

Ja sam isto negdje baš nakon dva sata prestao igrati. Lijepo izgleda, uništenja su atraktivna, ali kad se sve zbroji i oduzme repetitivno do bola. Nisam bio spreman potrošiti desetke sati na to... 

9 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav razmisljam se o kupnji PS4 i Fifi 18, jeli isplativo s obzirom da je ps4 vec odavno izasao itd...misljenja?

0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Dolazi UFC 3 od 2.2.2018 ..... ČLANAK

2 0 hvala 0
13 godina
Nikolacurak kaže...

Pozdrav razmisljam se o kupnji PS4 i Fifi 18, jeli isplativo s obzirom da je ps4 vec odavno izasao itd...misljenja?

Ispltivo nije nikako, lova nazad nejde. Ako ti se igraju PS4 ekskluzive kupuj, nemas kaj razmisljat. Sve ostalo je na tbi.

17 godina
Q-Tip kaže...
Bitanga kaže...

Ja sam isto negdje baš nakon dva sata prestao igrati. Lijepo izgleda, uništenja su atraktivna, ali kad se sve zbroji i oduzme repetitivno do bola. Nisam bio spreman potrošiti desetke sati na to... 

Ma jučer dok sam pitao još nisam ni bio unlockao neon skillove, tek onda postaje još bolje. Tako da mi je drago da nisam odustao.

A koliko sam vidio gameplaya ima za max 15-20h, što je prihvatljivo. No, da nema toliko repetitivnih gluposti tipičnih za open world igre bila bi puno kraća i puno bolja igra.

15 godina
neaktivan
Nikolacurak kaže...

nemoj cekat ps5 da ps4 pojeftini jer tako neces nikad nista kupit....

Alienware m17x R4
17 godina
Bitanga kaže...
Q-Tip kaže...
Bitanga kaže...

Ma jučer dok sam pitao još nisam ni bio unlockao neon skillove, tek onda postaje još bolje. Tako da mi je drago da nisam odustao.

A koliko sam vidio gameplaya ima za max 15-20h, što je prihvatljivo. No, da nema toliko repetitivnih gluposti tipičnih za open world igre bila bi puno kraća i puno bolja igra.

Završio sam ga. Poprilično je dobar, samo da nema tih open world sakupljanja bila bi masu bolja. Zadovoljan sam, pogotovo kaj je bila free.

13 godina
Bitanga kaže...

Završio sam ga. Poprilično je dobar, samo da nema tih open world sakupljanja bila bi masu bolja. Zadovoljan sam, pogotovo kaj je bila free.

Možda se jednog dana vratim i ja. Trenutno imam previše toga za odigrati na meniju.

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

sta mislite kada će najaviti ps5? ja ne bi volio barem još dvije god. da izađe, a i nemam para za sad za petice :D

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

navodno 2k19 ce biti najavljen a izlazi 2k20 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Q-Tip kaže...
Bitanga kaže...

Možda se jednog dana vratim i ja. Trenutno imam previše toga za odigrati na meniju.

Imaju dva full nelogična trenutka u priči, ono tako opaki propusti da sam ostao WTF.

Al sve u svemu jedna simpatična igra. Igrao sam kao good guy, i sad da traje kraće odigrao bih i kao evil đubre, al ne da mi se ispočetka.

13 godina
protjeran
PlayStation 4

Dali netko igra NIOH  ... dokle ste došli , koji level ste i koliko sati igrate... ja sam u zadnjem djelu , lvl 99 ...trenutno na 95 sati igranja...uživam u svakoj sekundi igre...meni najbolja igra ikada...

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Ja igram GT Sport, igra zadovoljava moje potrebe.

Ocu svugdje i kampanji biti zlatni i sad imam problem.

Jučer sam preko 2h vozio jednu misiju gdje ne mogu s Lamborghinijem uloviti 250 kmh.

Dakle to je izazov u redu broj 2, mislim da je drugi.

Uspio sam 249kmh i to je to, probam sam manualne brzine gledati na youtubeu filmicu ali ne mogu uzeti zlatnu medalju da ga hebes i ne zelim nastaviti dalje dok ne dobim zlatnu.

Ima tko kakvu ideju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
toxic kaže...

Jučer sam preko 2h vozio jednu misiju gdje ne mogu s Lamborghinijem uloviti 250 kmh.

Uspio sam 249kmh i to je to, probam sam manualne brzine gledati na youtubeu filmicu ali ne mogu uzeti zlatnu medalju da ga hebes i ne zelim nastaviti dalje dok ne dobim zlatnu.

Ima tko kakvu ideju?

Lol Gran Turismo walkthroughs  

Negdje sam pročitao da GT Sport nije GT7 i da on tek treba izaći? 

Da je Sport samo za online a da će GT7 bit stari sistem kampanje. 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
17 godina
toxic kaže...

Ima tko kakvu ideju?

Ja sam riješio par tih i odustao jer sam vidio kud to vodi :-)

Što se tiče multiplayer dijela igre, šta ja znam. Vozim utrku i većinom završim na mjestu gdje sam i počeo ako svi dobro voze. Inače čekam da netko izleti pa ga tako prestignem.

Najviše me nervira ekipa koja se zaleti u mene dok kočim prije zavoja. Nije uopće fer, jer me razvali i ja izgubim 10ak sekundi, a on samo produži dalje. I često se dogodi da ni ne dobije nikakvu kaznu za to.

Sumnjam da će ti racing multiplayeri ikad biti dobri.

13 godina
Bitanga kaže...
toxic kaže...

Ima tko kakvu ideju?

Ja sam riješio par tih i odustao jer sam vidio kud to vodi :-)

Što se tiče multiplayer dijela igre, šta ja znam. Vozim utrku i većinom završim na mjestu gdje sam i počeo ako svi dobro voze. Inače čekam da netko izleti pa ga tako prestignem.

Najviše me nervira ekipa koja se zaleti u mene dok kočim prije zavoja. Nije uopće fer, jer me razvali i ja izgubim 10ak sekundi, a on samo produži dalje. I često se dogodi da ni ne dobije nikakvu kaznu za to.

Sumnjam da će ti racing multiplayeri ikad biti dobri.

Jel nije shema da za svaki incident poput sudara, kracenje zavoja dobivas neku vrsta DNF postotka gdje te onda samo spaja sa takvima? Nesto kao u FIFAi ako cesto izlazis van u pola tekme pa te samo sa takvima spaja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.11.2017 11:35 (SimeKZ).
8 godina
PlayStation 4

Ja sam uzeo demo F1 2016, odvozio dva kruga i odmah kupio full verziju. Odušeljen sam sa igrom, voznim modelom i detaljima. Probao sam i 2017 demo, ispoliranija je i još malo bolja, to ću uzeti kada bude sljedeći popust. 

Godinama sam bio F1 fanatik no onda su me sve silne promjene ohladile, tako da su mi F1 igre prolazile ispod radara. Vidim ove nove F1 radi Codemasters tako da nisam previše ni iznenađen. 

1 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Jel nije shema da za svaki incident poput sudara, kracenje zavoja dobivas neku vrsta DNF postotka gdje te onda samo spaja sa takvima? Nesto kao u FIFAi ako cesto izlazis van u pola tekme pa te samo sa takvima spaja.

Je, al nekad mi se čini da ne radi kako treba. Jučer sam se i ja zabio u nekoga i lansirao ga van staze pa nisam ništ dobio. Al lik je bio gad pa je svima ulazio u putanju i zabijao se u njih. Možda je igra to prepoznala.

Teško je reći, za sad mi se čini da je taj princip ok, al da ga treba doraditi. Glupo je da izgubiš utrku ako se netko sleđa zabije u tebe, pogotovo jer se na utrke čeka po 15ak minuta i više nekad. I onda naletiš na majmuna koji te u prvom zavoju baci sa 3. mjesta na zadnje.

Trebao bi i on projuriti "proziran" kroz tebe kao i dok netko izgubi kontrolu pa postane "proziran".

17 godina
Vandit kaže...

Ja sam uzeo demo F1 2016, odvozio dva kruga i odmah kupio full verziju. Odušeljen sam sa igrom, voznim modelom i detaljima. Probao sam i 2017 demo, ispoliranija je i još malo bolja, to ću uzeti kada bude sljedeći popust. 

Godinama sam bio F1 fanatik no onda su me sve silne promjene ohladile, tako da su mi F1 igre prolazile ispod radara. Vidim ove nove F1 radi Codemasters tako da nisam previše ni iznenađen. 

Da, ja igram F1 2017 i to mi je uvjerljivo najzabavnija racing igra. Fokus je na brzini, kočenju i svladavanju zavoja, učenju staze i štednji guma i goriva, a ne toliko na proklizavanju čim stisneš gas kao u PC2.

8 godina
PlayStation 4

Upravo to. Dokaz da igra sa autima/bolidima može biti istovremeno zahtjevna i zabavna. 

Sada baš vozim Melbourne po kiši i predobro je. I ono što me oduševilo je što možeš glasom davati naredbe boksu. 

2 0 hvala 1
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice