novi gt ili forza - sa nijednom ne možeš fulat.
Da s time da Forzu mogu samo na pc-u igrat a tu ds4 ima tj nema nikakvu podršku a igra preko windows stora kosta ko suho zlato
Meni Forza radi super sa DS4, koristim DS4Windows.
Da s time da Forzu mogu samo na pc-u igrat a tu ds4 ima tj nema nikakvu podršku a igra preko windows stora kosta ko suho zlato
Imaš full verziju ili demo? Mislim na igru. I ja koristim ds4Windows
Imaš full verziju ili demo? Mislim na igru. I ja koristim ds4Windows
Full, demo sam bio probao i isto je bio ok.
Danas stigla iz UK Dragon's Dogma: Dark Arisen
Prsti me svrbe, ali imam još puno posla u Mass Effect Andromedi
Da li je ko igrao na PS4 Dragon's Dogma: Dark Arisen?
Jel ovaj Infamous Second Son kasnije šta bolji? Očistio sam dva područja u 2h i čini mi se da sam sve vidio što se tiče gameplaya.
Eventualno se možda isplati priču završiti iako me nije posebno zaintrigirala.
Igra je prekrasna pogotovo u HDRu, tj svjetlosni efekti.
Ekipa, kako ono ide slaganje USA accounta pa kupovanja igara na njemu a igranja na nasem HRV racunu. Jel ima negdje opisano ?
Jel ovaj Infamous Second Son kasnije šta bolji? Očistio sam dva područja u 2h i čini mi se da sam sve vidio što se tiče gameplaya.
To je više manje to. Dobiješ kasnije nove setove moći, ali core gameplay se ne mijenja puno. Priča je tu tek reda radi. Last Light standalone je puno bolji iako kraći. Barem je priča zanimljivija, a glavni lik nije naporan ko ona stvar.
Ekipa, kako ono ide slaganje USA accounta pa kupovanja igara na njemu a igranja na nasem HRV racunu. Jel ima negdje opisano ?
jednostavno, otvoris us account kao i HR, znaci moras imat adresu.....
nakon toga ga postavis da bude primary na toj konzoli, i sve sto on ima mogu koristit i drugi racuni.... ako nije primary na toj konzoli, onda svaki puta "sadrzaj" moras pokrenut sa tim racunom.... izaci iz aplikacije te opet isti mozes koristit sa svakim drugim racunom...
ukljucujuci i igranje Online
Pa ne baš. Mjenjaju ti se moći, tj. dobivaš nove i to je to. Priča je definicija klišeja, ali igru se unatoč tome isplati odigrati do kraja.
cekiraj i spin off njegov sa onom curom HDR ubija
Ja sam isto negdje baš nakon dva sata prestao igrati. Lijepo izgleda, uništenja su atraktivna, ali kad se sve zbroji i oduzme repetitivno do bola. Nisam bio spreman potrošiti desetke sati na to...
Pozdrav razmisljam se o kupnji PS4 i Fifi 18, jeli isplativo s obzirom da je ps4 vec odavno izasao itd...misljenja?
Pozdrav razmisljam se o kupnji PS4 i Fifi 18, jeli isplativo s obzirom da je ps4 vec odavno izasao itd...misljenja?
Ispltivo nije nikako, lova nazad nejde. Ako ti se igraju PS4 ekskluzive kupuj, nemas kaj razmisljat. Sve ostalo je na tbi.
Ja sam isto negdje baš nakon dva sata prestao igrati. Lijepo izgleda, uništenja su atraktivna, ali kad se sve zbroji i oduzme repetitivno do bola. Nisam bio spreman potrošiti desetke sati na to...
Ma jučer dok sam pitao još nisam ni bio unlockao neon skillove, tek onda postaje još bolje. Tako da mi je drago da nisam odustao.
A koliko sam vidio gameplaya ima za max 15-20h, što je prihvatljivo. No, da nema toliko repetitivnih gluposti tipičnih za open world igre bila bi puno kraća i puno bolja igra.
nemoj cekat ps5 da ps4 pojeftini jer tako neces nikad nista kupit....
Ma jučer dok sam pitao još nisam ni bio unlockao neon skillove, tek onda postaje još bolje. Tako da mi je drago da nisam odustao.
A koliko sam vidio gameplaya ima za max 15-20h, što je prihvatljivo. No, da nema toliko repetitivnih gluposti tipičnih za open world igre bila bi puno kraća i puno bolja igra.
Završio sam ga. Poprilično je dobar, samo da nema tih open world sakupljanja bila bi masu bolja. Zadovoljan sam, pogotovo kaj je bila free.
Završio sam ga. Poprilično je dobar, samo da nema tih open world sakupljanja bila bi masu bolja. Zadovoljan sam, pogotovo kaj je bila free.
Možda se jednog dana vratim i ja. Trenutno imam previše toga za odigrati na meniju.
sta mislite kada će najaviti ps5? ja ne bi volio barem još dvije god. da izađe, a i nemam para za sad za petice :D
navodno 2k19 ce biti najavljen a izlazi 2k20
Možda se jednog dana vratim i ja. Trenutno imam previše toga za odigrati na meniju.
Imaju dva full nelogična trenutka u priči, ono tako opaki propusti da sam ostao WTF.
Al sve u svemu jedna simpatična igra. Igrao sam kao good guy, i sad da traje kraće odigrao bih i kao evil đubre, al ne da mi se ispočetka.
Dali netko igra NIOH ... dokle ste došli , koji level ste i koliko sati igrate... ja sam u zadnjem djelu , lvl 99 ...trenutno na 95 sati igranja...uživam u svakoj sekundi igre...meni najbolja igra ikada...
Ja igram GT Sport, igra zadovoljava moje potrebe.
Ocu svugdje i kampanji biti zlatni i sad imam problem.
Jučer sam preko 2h vozio jednu misiju gdje ne mogu s Lamborghinijem uloviti 250 kmh.
Dakle to je izazov u redu broj 2, mislim da je drugi.
Uspio sam 249kmh i to je to, probam sam manualne brzine gledati na youtubeu filmicu ali ne mogu uzeti zlatnu medalju da ga hebes i ne zelim nastaviti dalje dok ne dobim zlatnu.
Ima tko kakvu ideju?
Jučer sam preko 2h vozio jednu misiju gdje ne mogu s Lamborghinijem uloviti 250 kmh.
Uspio sam 249kmh i to je to, probam sam manualne brzine gledati na youtubeu filmicu ali ne mogu uzeti zlatnu medalju da ga hebes i ne zelim nastaviti dalje dok ne dobim zlatnu.
Ima tko kakvu ideju?
Lol Gran Turismo walkthroughs
Negdje sam pročitao da GT Sport nije GT7 i da on tek treba izaći?
Da je Sport samo za online a da će GT7 bit stari sistem kampanje.
Ima tko kakvu ideju?
Ja sam riješio par tih i odustao jer sam vidio kud to vodi :-)
Što se tiče multiplayer dijela igre, šta ja znam. Vozim utrku i većinom završim na mjestu gdje sam i počeo ako svi dobro voze. Inače čekam da netko izleti pa ga tako prestignem.
Najviše me nervira ekipa koja se zaleti u mene dok kočim prije zavoja. Nije uopće fer, jer me razvali i ja izgubim 10ak sekundi, a on samo produži dalje. I često se dogodi da ni ne dobije nikakvu kaznu za to.
Sumnjam da će ti racing multiplayeri ikad biti dobri.
Ima tko kakvu ideju?
Ja sam riješio par tih i odustao jer sam vidio kud to vodi :-)
Što se tiče multiplayer dijela igre, šta ja znam. Vozim utrku i većinom završim na mjestu gdje sam i počeo ako svi dobro voze. Inače čekam da netko izleti pa ga tako prestignem.
Najviše me nervira ekipa koja se zaleti u mene dok kočim prije zavoja. Nije uopće fer, jer me razvali i ja izgubim 10ak sekundi, a on samo produži dalje. I često se dogodi da ni ne dobije nikakvu kaznu za to.
Sumnjam da će ti racing multiplayeri ikad biti dobri.
Jel nije shema da za svaki incident poput sudara, kracenje zavoja dobivas neku vrsta DNF postotka gdje te onda samo spaja sa takvima? Nesto kao u FIFAi ako cesto izlazis van u pola tekme pa te samo sa takvima spaja.
Ja sam uzeo demo F1 2016, odvozio dva kruga i odmah kupio full verziju. Odušeljen sam sa igrom, voznim modelom i detaljima. Probao sam i 2017 demo, ispoliranija je i još malo bolja, to ću uzeti kada bude sljedeći popust.
Godinama sam bio F1 fanatik no onda su me sve silne promjene ohladile, tako da su mi F1 igre prolazile ispod radara. Vidim ove nove F1 radi Codemasters tako da nisam previše ni iznenađen.
Jel nije shema da za svaki incident poput sudara, kracenje zavoja dobivas neku vrsta DNF postotka gdje te onda samo spaja sa takvima? Nesto kao u FIFAi ako cesto izlazis van u pola tekme pa te samo sa takvima spaja.
Je, al nekad mi se čini da ne radi kako treba. Jučer sam se i ja zabio u nekoga i lansirao ga van staze pa nisam ništ dobio. Al lik je bio gad pa je svima ulazio u putanju i zabijao se u njih. Možda je igra to prepoznala.
Teško je reći, za sad mi se čini da je taj princip ok, al da ga treba doraditi. Glupo je da izgubiš utrku ako se netko sleđa zabije u tebe, pogotovo jer se na utrke čeka po 15ak minuta i više nekad. I onda naletiš na majmuna koji te u prvom zavoju baci sa 3. mjesta na zadnje.
Trebao bi i on projuriti "proziran" kroz tebe kao i dok netko izgubi kontrolu pa postane "proziran".
Ja sam uzeo demo F1 2016, odvozio dva kruga i odmah kupio full verziju. Odušeljen sam sa igrom, voznim modelom i detaljima. Probao sam i 2017 demo, ispoliranija je i još malo bolja, to ću uzeti kada bude sljedeći popust.
Godinama sam bio F1 fanatik no onda su me sve silne promjene ohladile, tako da su mi F1 igre prolazile ispod radara. Vidim ove nove F1 radi Codemasters tako da nisam previše ni iznenađen.
Da, ja igram F1 2017 i to mi je uvjerljivo najzabavnija racing igra. Fokus je na brzini, kočenju i svladavanju zavoja, učenju staze i štednji guma i goriva, a ne toliko na proklizavanju čim stisneš gas kao u PC2.
Upravo to. Dokaz da igra sa autima/bolidima može biti istovremeno zahtjevna i zabavna.
Sada baš vozim Melbourne po kiši i predobro je. I ono što me oduševilo je što možeš glasom davati naredbe boksu.