PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.257
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
PlayStation 4

nisu jos dosli 

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
odjavljen
Re: PlayStation 4

Ja nesto skroz pomijesao izgleda...

14 godina
nbafan kaže...
Pozdrav,

Ima netko iskustva s kupovinom psn gift cardova s pcgamesupply.com

Imam ja, kupio par puta card od 10$, dosao kod unutar minute na mail, nikakvih problema s njima nisam imao.

17 godina
nbafan kaže...
Pozdrav,

Ima netko iskustva s kupovinom psn gift cardova s pcgamesupply.com

Pcgamesuplay svakako ti ga  preporučam, kod njih uvijek kupujem kada mi kartica neće proći

BF3:fluffy_inside
9 godina
neaktivan

Ma u PC svijetu sam od Hercules grafičkih kartica.... još prije nego su postojali monitori u boji...

I da razlika se vidjela na CRT monitorima... znam o čemu pričaš... Ja isto vidim taj refresh rate, a vidim ga i na nekim plazma televizorima.

Ali na LCDu tog efekta nema. A pretpostavljma da se više ne igraš na CRTu.

A nema ni jednong jedinog pametnog razloga da uncharted mora biti na 60fps.

O firstperson pucačinama na PC-u ne govorim... Tu je 60frameova minimum... poželjno je imati moniotr sa 100Hz. Ali ovo je tema o PS4

14 godina
PlayStation 4

Soft 4.0 je dostupan za skinut (312mb

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
PlayStation 4

Na prvu, sve novo i pomalo čudno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Stalno gledam sad te 4k hdr televizore.

Prokleti Sony i njihov PS4 Pro....

PSN - DeniZg80
11 godina
odjavljen

Haha same

14 godina
PlayStation 4

Je,slažem se...Već sam se par puta ulovio s kalkulatorom u ruci i kako bi uzeo jednog na Master 24.mj...kao nije puno 300injak kn mjesečno i te fore... :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
PlayStation 4

Sta ustvari znaci ovaj NBA 2K17 Prelude?? Je li to obicna demo verzija igre u sto sumnjam jer zauzima 15gb ili je nesto drugo? Nije mi jasno.

0 0 hvala 0
12 godina
Bonjasky93 kaže...

Sta ustvari znaci ovaj NBA 2K17 Prelude?? Je li to obicna demo verzija igre u sto sumnjam jer zauzima 15gb ili je nesto drugo? Nije mi jasno.

Uvod u MyCareer. Napraviš lika i odigraš utakmice na faksu. Sve skupa traje 2-3 sata. Fora je.

Sad će i FIFA 17 imati isti takav demo. Trebao bi danas doći na store.

PSN - DeniZg80
16 godina
PlayStation 4

Ja odigro prelude, sad jedva cekam petak da zaigram pravu. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
DeniZg kaže...
Bonjasky93 kaže...

Uvod u MyCareer. Napraviš lika i odigraš utakmice na faksu. Sve skupa traje 2-3 sata. Fora je.

A kaj ce bit i klasicne utakmice u tom FIFA demo ?

12 godina
Santana kaže...
DeniZg kaže...
Bonjasky93 kaže...

A kaj ce bit i klasicne utakmice u tom FIFA demo ?

Piše sve ovdje.

PSN - DeniZg80
12 godina
neaktivan
A zbog cega cak 15gb? Evo soccer demo 3gb zauzima. I jel ce ovo sto odigram biti snimljeno kad se prijavim sa svojim acc na full igru kad izadje i onda samo nastavim karijeru ili je ovo skroz zasebno?

0 0 hvala 0
12 godina
Bonjasky93 kaže...
A zbog cega cak 15gb? Evo soccer demo 3gb zauzima. I jel ce ovo sto odigram biti snimljeno kad se prijavim sa svojim acc na full igru kad izadje i onda samo nastavim karijeru ili je ovo skroz zasebno?

Ako misliš na NBA2K17, da nastavljaš karijeru dalje. Save game ti ostaje od Preluda.

PSN - DeniZg80
12 godina
neaktivan
4mal kaže...

offtopic

kad si nabavio Fury x i kako te sluzi :) ? 

p.s ti si druga ili treca osoba koja ima Fury X na forumu 

p.s ontopic zasto se Sony odlucio na 480x a ne npr nano koji je manji i efikasniji od istog + vise TP-a tocnije 6.4 

da su isli na nano ... scorpio bi bio ugorzen ovak hmmm ? 

Imam i ja Fury X, odlicna je kartica. Onaj coil whine sto neki imaju necujem, napajanje najvise cujem ponekad ali grafu kolko mislim ne. Kuciste mi blokira ocito dosta toga. 1440 rezu imam tako da na zahtjevnim igrama fps zna biti ispod 60, oko 50-60 npr Whitcher 3, i najgore sto se desilo je u nekim djelovima Rise of tomb raider je islo do 35 cak, valjda je igra takva... Ostale igre odlicno radi i dobro sam napravio uzevsi nju rabljenu a ne 480...

Back on topic, pratim malo ovu temu, iz razloga sto bi htio zbog Pesa 2017 mozda nabaviti Ps4 staru verziju (4k telku necu nabavljati jos dosta dugo), i bas me zanima koliko ce pasti cijene za koji mjesec, sada idu za oko 1800, a nadam se da ce doci do 1500 onda bih mogao uzeti. Za koje se ostale igre isplati jos uzeti Ps4, Uncharted serijal naravno, ostale ekskluzive? (Nastranu Gta 5, assasins creed i ostale sto i na Pcu se igraju)

Jos uvijek mi je uglavi onaj Motorstorm serijal sa ps3, steta sto takve slicne trkacine nema na plejci ili se varam? Dabar je Forza za Ps isto...

Ukratko, isplatili li se?

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2016 18:17 (Haremzg).
13 godina
PlayStation 4

evo nabavio sam si ps4 i sad me zanima znači imao sam prije acc na kojem sam igrao i sve i taj acc je ostao aktivan na nekoj ps3 ili ps4 konzoli kao primarni i ja nemogu ga deaktivirati pa me zanima postoji li mogućnost kako da ga ja aktiviram na ovoj?
jel to mi nije main acc vec acc s kojim sam kupovao igrice sa us stora

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rimtu kaže...

Mome oku i mozgu je ugodnije pa mi je to ujedno i razlog ;-) I želim da imam tu mogućnost. Ne mora biti ni 60 FPSa, može i 50. Ali ne želim 30. I baš suprotno, nema nikakvog razloga da ta mogućnost ne postoji.

Pa valjda je fluidnost bitnija od svih tih silnih nepotrebnih detalja. Zašto onda 30? Zašto ne 25 FPSa i još bolja grafika?

Ja samo želim opcije. Nisam jedan od onih koji uzme što mu daju i zadovoljan je. Želim si prilagoditi kako meni odgovara.

I siguran sam da je samo pitanje vremena kad će graphics options doći na konzole, pogotovo s obzirom na današnje stanje na tržištu konzola.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2016 18:37 (Bitanga).
10 godina
Bitanga kaže...
Rimtu kaže...

Mome oku i mozgu je ugodnije pa mi je to ujedno i razlog ;-) I želim da imam tu mogućnost. Ne mora biti ni 60 FPSa, može i 50. Ali ne želim 30. I baš suprotno, nema nikakvog razloga da ta mogućnost ne postoji.

Pa valjda je fluidnost bitnija od svih tih silnih nepotrebnih detalja. Zašto onda 30? Zašto ne 25 FPSa i još bolja grafika?

Ja samo želim opcije. Nisam jedan od onih koji uzme što mu daju i zadovoljan je. Želim si prilagoditi kako meni odgovara.

I siguran sam da je samo pitanje vremena kad će graphics options doći na konzole, pogotovo s obzirom na današnje stanje na tržištu konzola.

pa vec su dosle

Sve ovisi od igre do igre

17 godina
Santana kaže...

pa vec su dosle

Sve ovisi od igre do igre

Eto, super. Vjerojatno u 1% slučajeva, al i to je neki početak :-)

12 godina
tomislavivic kaže...

evo nabavio sam si ps4 i sad me zanima znači imao sam prije acc na kojem sam igrao i sve i taj acc je ostao aktivan na nekoj ps3 ili ps4 konzoli kao primarni i ja nemogu ga deaktivirati pa me zanima postoji li mogućnost kako da ga ja aktiviram na ovoj?
jel to mi nije main acc vec acc s kojim sam kupovao igrice sa us stora

Odeš na webu u svoje account settingse i pod devices pogledaš koji su uređaji aktivni za taj account. 

Deaktiviraš uređaj koji ne želiš.

Da bi igrao na PS4 konzoli s tim accountom, dovoljno je da si ulogiran, ne mora konzola biti primary za taj account.

PSN - DeniZg80
16 godina
DeniZg kaže...
Bonjasky93 kaže...

Ako misliš na NBA2K17, da nastavljaš karijeru dalje. Save game ti ostaje od Preluda.

a i inace nba 2k zauzima oko tri puta vise prostora na disku vjerojatno zbog dosta jace grafike, tekstura itd.

13 godina
neaktivan
Bitanga kaže...
Rimtu kaže...

Ako misliš na to da bi ti radije smanjio grafiku i dobio 60fps lock, zaboravi, u multiplayer igrama nikad nećeš vidit tu opciju jer to nema smisla.

PSN: RayzCRO
17 godina
Rayz00 kaže...

Ako misliš na to da bi ti radije smanjio grafiku i dobio 60fps lock, zaboravi, u multiplayer igrama nikad nećeš vidit tu opciju jer to nema smisla.

Po čemu si to zaključio? Pa u multiplayer igrama baš i ima smisla, jer je bitnije da ti je ciljanje smooth, a svejedno je jel liku vidiš na majici pamučna vlakna, ili ružnu grbavu teksturu. Svejedno je jel imaš volumetric fog, spot light shadowse i sl. gluparije, bitno je da radi smooth.

Na laptopu mi je Overwatch neigriv na max postavkama, ali dok smanjim na LOW rasturam na 60 FPSa.

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2016 20:55 (Bitanga).
12 godina
mar123 kaže...
DeniZg kaže...
Bonjasky93 kaže...

a i inace nba 2k zauzima oko tri puta vise prostora na disku vjerojatno zbog dosta jace grafike, tekstura itd.

Ja mislim da je to zbog zvuka.

Ima gomile pjesama, TV komentara, dijaloga itd.

PSN - DeniZg80
10 godina
Bitanga kaže...
Rayz00 kaže...

Po čemu si to zaključio? Pa u multiplayer igrama baš i ima smisla, jer je bitnije da ti je ciljanje smooth, a svejedno je jel liku vidiš na majici pamučna vlakna, ili ružnu grbavu teksturu. Svejedno je jel imaš volumetric fog, spot light shadowse i sl. gluparije, bitno je da radi smooth.

Na laptopu mi je Overwatch neigriv na max postavkama, ali dok smanjim na LOW rasturam na 60 FPSa.

Pa vecina devovi na to i ciljaju 

Uncharted  online je 60fps-a , Killzone isto dok im je SP 30fps-a

BF je 60fps-a, COD 60fps-a , Overwatch 60fps-a , Sportske igre sve 60fps-a , Rainbow Six Siege....

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozdrav svima novi sam u svemu ovome oko ps 4 ,narucio sam PS4  pro ovaj hteo sam da  pitam  posto sam napravio Usa nalog preko kompa i imam ovu ps plus 1 godinu jel moguce  aktivirati je preko kompa i uzeti ove free igrice sto se daju svaki mesec za ps 4 ,pa onda skinuti na ps 4 kad mi dodje.Hvala u svakom slucaju :)

mc

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice