PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.477.449
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
17 godina
Re: PlayStation 4

da dok sam imao ps3,4 uvijek mi je bio na 2 

10 godina
4mal kaže...

da dok sam imao ps3,4 uvijek mi je bio na 2 

Ali ti imaš mrcinu od kompa i možeš pokretati sve na max, a i vidim da ti pare nisu problem.

Ali neki koji imaju slabašan komp kao ja i nemaju nekoliko puta na mjesec 300+kn za igru (koliko dođe u key shopovima) puno je jeftinije prodati ili razmjeniti igru.

17 godina
PlayStation 4

odgovaram kolegi za NAT type 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina

Ja najviše preferiram multiplayere odigirati na PS4.

Kad sam sad igrao betu Battlefielda 1 na PC-u, svako malo se u chatu moglo pročitati da je Fairfight nekog banirao. Užas živi.

Za single playere mi je svejedno. Malo mi je komotnije na PS4, ali su digitalne igre jeftinije na PC-u, pa kombiniram.

PSN - DeniZg80
14 godina
PlayStation 4

Nakon puno neckanja preko vikenda,ipak prodao svoj PS4 i to za solidne novce...

GTA V i Uncharted 4 ce cucati u ladici do dolaska PRO, u 10.mj pribavim Mafiu 3 i to je to...

Volio bi samo da se Rockstar do 11. mjeseca izjasni o eventualnom patchu za GTA ili jos bolje, da PRO dodje sa novim RDR u bundleu (mos mislit')...

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

ja samo rokam SP i to vec godinama 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
4mal kaže...

odgovaram kolegi za NAT type 

Nešto sam pobrko, nema veze, loš mi je dan ,svakom se dogodi...

11 godina
Purger155 kaže...

Nakon puno neckanja preko vikenda,ipak prodao svoj PS4 i to za solidne novce...

GTA V i Uncharted 4 ce cucati u ladici do dolaska PRO, u 10.mj pribavim Mafiu 3 i to je to...

Volio bi samo da se Rockstar do 11. mjeseca izjasni o eventualnom patchu za GTA ili jos bolje, da PRO dodje sa novim RDR u bundleu (mos mislit')...

I ja isto..

u petak za više nego solidne novce prodao ps4 sa dva kontolera i kamerom,

igre što digitalne što fizičke čekaju 11 mjesec, a onda rokanje po PS4 PRO,

jer realno, znam da bi me cijelo vrijeme smetalo što nisam nabavio PRO verziju,

ovako pauza 2 mjeseca, malo MASTER RACE

i to je to..

17 godina
PlayStation 4

offtopic

kad si nabavio Fury x i kako te sluzi :) ? 

p.s ti si druga ili treca osoba koja ima Fury X na forumu 

p.s ontopic zasto se Sony odlucio na 480x a ne npr nano koji je manji i efikasniji od istog + vise TP-a tocnije 6.4 

da su isli na nano ... scorpio bi bio ugorzen ovak hmmm ? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.9.2016 21:06 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pozz ekipa:) Da li je možda netko napravio predbilježbu za PS4 Pro? http://www.sancta-domenica.hr/Novost.aspx?news=6a4955b0-d30e-4de2-af67-4d9544c45409

0 0 hvala 0
17 godina
Vortex kaže...

Pozz ekipa:) Da li je možda netko napravio predbilježbu za PS4 Pro? http://www.sancta-domenica.hr/Novost.aspx?news=6a4955b0-d30e-4de2-af67-4d9544c45409

Napravi, ništa te ne košta. Uvijek možeš odustati.. ja sam napravio..

11 godina
4mal kaže...

offtopic

kad si nabavio Fury x i kako te sluzi :) ? 

p.s ti si druga ili treca osoba koja ima Fury X na forumu 

p.s ontopic zasto se Sony odlucio na 480x a ne npr nano koji je manji i efikasniji od istog + vise TP-a tocnije 6.4 

da su isli na nano ... scorpio bi bio ugorzen ovak hmmm ? 

Nabavio sam u 1.mjesecu i služi me izvrsno (izuzev coli whine i to u idle-u - ali sam se već navikao) (p.s. pokušat ću kad navrši godinu dana zamjenit jer je to loš blok vodenog hlađenja, novije verzije nisu imale taj problem)

bitno mi je imati vodeno hlađenje, jer temperature od 80 stupnjeva jednostavno ne toleriram... zato i plačam više

Naravno 4K je san (barem u 60FPS), ali pošto mi je monitor 1440P to mi trenutno nije ni važno (iako bi volio kao i ti imati i Nano u Cross-u :)..)

- Nema li 480 5,8 TP-a, a PS4 PRO 4,2 TP-a?? po tome nije niti 480, a niti 470

- Scorpio, ako će i imati 6 TP-a, nema šanse da bude ispod 4.500,00 Kn

- meni je osobno PC prvi (a XBOX je umanjena slabija kopija - pogotovo kad sad sve igra imaš na PC-u, iako imam Xbox360), a PS4Pro drugi, ali isključivo za exkluzive (Uncharted i slično)

17 godina

Pa prodajni rezultati tako kažu. Gotovo duplo više konzola prodao je sony od microsofta. Igrači u ovom trenutku ostaju na PC zbog superiornije grafike i kako ih probati ukrasti nego jačom konzolom koja bi trebala smanjiti razliku u prikazu te na taj način stvoriti klimu za više prebjega..

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2016 7:58 (movie).
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Mene nista ne bi moglo prebacit potpuno na konzolu. Ima puno prednosti, ali ima i puno mana. Posto vecinu vremena igram samo CS Go i sad Overwatch sto mi je superiornije na racunalu prelazak skroz na konzolu mi nikako ne bi odgovarao.

1 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Pa svakako da je imati i PS4 i PC najbolja opcija. Pro će biti jako teška prodaja ikome tko već ima original. Eventualno onima koji sad uspiju prodati staru konzolu za cca 2k kuna (što je s obzirom na Slim i puno po meni osim ak se daju igre ili dodatni kontroler) i oni kojima novci nisu toliki problem ili baš žele već sad uskočiti na VR band wagon. Jer niti je ovaj fake 4K neki veliki selling point, a HDR još manje u ovom trenutku. To će pričekati PS5 što se mene tiče, a vjerojatno i većine drugih. 

Pro je prvenstveno izbačen van radi VR-a, ne vidim baš neki drugi razlog da se nije pričekalo Scorpio i išlo s jačom konzolom tek onda. A na kraju dana, niti će Scorpio moći vrtjeti igre u nativnom 4K, niti će po dosad viđenom dobiti ijednu igru zbog koje bi ga se i isplatilo kupiti. Znači ista situacija ko i dosad.

Baš je netko par postova prije pisao zašto je prešao na konzole, pa evo jedno moje svježe iskustvo. Isprobavam Origin Access uslugu pa sam instalirao Unravel, platformer od EA-a koji mi je izgledao dosta zanimljivo. I igra se ruši čim uđem u nju. Odoh na internetove i eto rješenja: napravi update K-Lite Codec packa ili ga obriši, a ako ga nemaš onda ga instaliraj, . A ako to ne pomogne traži koji codec sprječava igru da se pokrene. Ma da, kako da ne. Uninstall i zdravo. I to nije neka nova igra pa ajd pričekaš da developer nešto pokrpa. Takve situacije su srećom puno rjeđe nego prije, ali nekad ima tako nebuloznih razloga da ti igra ne radi da bi najradije sve pobacao kroz prozor.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2016 7:13 (Hexfire).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Pro je prvenstveno izbačen van radi VR-a

Zanimljivo je da nitko više ništa ne piše o VRu, ni na jednoj platformi, ili se to meni samo čini?

Kao da je malo zamrla spikica i početno oduševljenje? 

14 godina
Bitanga kaže...

Zanimljivo je da nitko više ništa ne piše o VRu, ni na jednoj platformi, ili se to meni samo čini?

Kao da je malo zamrla spikica i početno oduševljenje? 

Ne čini ti se. VR je i dalje preskup za ono što nudi. Ovi high end headsetovi barem. Konkretnog sadržaja je jako malo, a kvaka 22 je da nema dovoljno korisnika za koje se isplati ozbiljno razvijati sadržaj, a zbog toga ni nema puno korisnika. A meni su sve ove opcije tipa Oculus gdje i dalje imaš klasičan gamepad u ruci pa se ni osječaj igranja ne mijenja drastično, skroz nezanimljive. Ali Sony kad se već odlučio upustiti u te VR vode je jednostavno morao izbaciti barem malo jaču konzolu jer nisu baš ni developeri čudotvorci.

A vrijeme će pokazati dal će od PSVR biti išta ili ništa.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
PlayStation 4

Puno tehnickih informacija oko rezolucije i FPS-a na PS4pro

Moj PC  
1 0 hvala 2
9 godina
neaktivan
pqweasdyxc kaže...
IvanDado kaže...

Ja ga ocekujem za 3 godine, sumnjam da ce vec za 2, pogtovo sad kad imaju 2 konzole.

Znači još ćemo se naigrati na ovoj plejki.

Ima li vas još koji ste se s PC-a prebacili na PS4?

Moji razlozi: Denuvo, neke igre su odvratno loše optimizirane, nemogučnost prodaje/razmjene igara-kupio sam nekoliko igara za ukupno 1000 i nešto kn i kad sam ih završio mogao sam ih samo gledati. Na PS4 sam odigrao već puno igara i nisam potrošio skoro ništa osim dostave i eventualno nadoplatim nešto sitno za igru koju želim kupiti.

I ja sam se prebacio.. I iskreno uopće ne kužim zašto ekipa toliko brije na 60fps-a

Meni sve što sam igrao izgleda dovoljno dobro... trenutno igram Division, A u zadnje vrijeme sam odradio sve Unchartede, Witchera sa ekspanzijama, Batman-a,  i zbilja nemam zamjerki na ništa od navedenog... osim što se teško prebaciti na gljive nakon dva desetljeća pucanja sa mišem...

A igrice su postale cijenom full ok, da ih se uhvatiti na dobrim popustima, ili preko njuškala, a uvijek se mogu i prodati... tako da je trošak jeden igre 100-200kn max...

A ono najbolje je da nema zajebancije sa podešavanjima, instaliranjem i slično... ubaciš disk i igraš...

14 godina
neaktivan
PlayStation 4

Pa dobro sada kada izlaze ps pro i slim verzija zna li se mozda koliko ce kostati sadasnje (ubrzo starije verzije) ps4 sa 500gb i 1tb

Takodjer me zanima kako ce taj ps4 pro vrtiti igre na 60 fps-a u 4k kada sa cipom kojeg on ima tgo matematicki nije moguce.

0 0 hvala 0
10 godina
ivanaivana kaže...

Pa dobro sada kada izlaze ps pro i slim verzija zna li se mozda koliko ce kostati sadasnje (ubrzo starije verzije) ps4 sa 500gb i 1tb

Takodjer me zanima kako ce taj ps4 pro vrtiti igre na 60 fps-a u 4k kada sa cipom kojeg on ima tgo matematicki nije moguce.

Možda ih neće vrtjeti ni na 1080p u 60fps.

17 godina
Rimtu kaže...

I ja sam se prebacio.. I iskreno uopće ne kužim zašto ekipa toliko brije na 60fps-a

A čuj, sjećam se još doba CRT monitora, većina ljudi nije znala promijeniti refresh rate nego su furali defaultnih 60Hz. Mene su užasno bolile oči dok sam kod nekoga buljio u 60Hz monitor i pitao sam ih zašto ne povećaju refresh rate jer im monitor užasno titra.

Oni su me uvjeravali da je njima to ok i da oni ništa ne vide. Dok sam im stavio na 75Hz onda su priznali da je bolje. No, činjenica je da neki ljudi to vide i smeta im (ja mogu u 100% slučajeva prepoznati 60Hz refresh rate na CRTu), neki ne vide ili ne znaju da može bolje.

Meni je igranje igre na 60FPS pod obavezno. Ako mi prosječni FPS bude ispod 50 onda mijenjam grafičke postavke dok ne budem zadovoljan.

To očekujem i od konzola. Dok to ne budem mogao dobiti neću više kupiti nijednu konzolu, pogotovo one kojima je 30FPS lock normalna stvar. Kontroleri su drugi par rukava, jednostavno ne mogu igrati pucačine s kontrolerom, postane mi mučno od trzavih pokreta što je posljedica korištenja kontrolera.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2016 17:09 (Bitanga).
14 godina
neaktivan
Pozdrav,

Ima netko iskustva s kupovinom psn gift cardova s pcgamesupply.com

0 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

di je najjeftinije trenutno nabavit ps4 nebitno koja verzija vec da je cim jeftinije?
i da je sa fifom 17 ili unchartedom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne isplati se uopce kupovati ps4 sve do sluzbenog izlaska slim i pro verzije.

Onda ce ove sadasnje verzije morati biti PUNO jeftinije.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2016 18:35 (ivanaivana).
13 godina
PlayStation 4

pa slim verzija je vec dostupna na amazonu koliko sam vidio, a mislio sam vani di ima jeftinije ovaj ekupi je skuplji od njemačkog amazona s poštarinom me prek amazona ispadne 2200.
btw kad izlazi pro verzija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
ivanaivana kaže...

Ne isplati se uopce kupovati ps4 sve do sluzbenog izlaska slim i pro verzije.

Onda ce ove sadasnje verzije morati biti PUNO jeftinije.

Nece. Bit ce ovakve kakve su sad. 
Nakon presice su pale cijene na 2500kn na kolko ce i ostat. 

Jedino na oglasniku.

Ali kolko vidim preporuca se slim verzija zbog manje potrosnje i buke.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.9.2016 18:59 (Santana).
11 godina
odjavljen
PlayStation 4

Zasto nijedan nas ducan nema u ponudi ps4 slim?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice