PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.787
|
čitano: 7.474.109
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
15 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
Arnold Layne kaže...

Igra je odlicna

Pocetne recenzije su bile lose jer online nije radio i falilo je pola sadrzaja kojeg sad igra ima tak da je pravo vrijeme za kupnju :)

Po voznom modelu ti je slicnija gran turismu nego nekoj arkadi, a grafika je odlicna

Je li ima lokalni mp ili nesto tako?

15 godina
Hambrle kaže...
Ezio kaže...
Hambrle kaže...

Pfff... bezveze. Jos uvijek sam bez ikakve racing igre na ps4 a izgleda da je ni nema trenutno. Cekat mart i project cars i nadat se da bar on nece zeznut...

a driveclub? nešto između arkade i simulacije.

Pa vele svi da nije bas dobra igra :S

BTW Zahvaljujem na kodu :)

da, svi koji ju nemaju i  cekaju ps+ verziju kažu da je loša. Ljudi koji su ju kupili su uglavnom odusevljeni

Potpis!
12 godina
Spike1983 kaže...

kupio NFS Rivals na akciji za 12$, nije loš deal :)

ima jos par dealova... (PS+ cijene)

Call of Duty: Ghosts Gold Edition - 21$

Killzone Shadow Fall - 20$

Kod mene nije 12$ neg oko 200kn.Di vi to gledate za 12 $? Kako iskoristiti onih 14 dana free na ps plus?vidim da treba prvo upisat broj kreditne i šta mi onda svaki mjesec skida lovu?

13 godina
odjavljen
Hambrle kaže...
Arnold Layne kaže...

Igra je odlicna

Pocetne recenzije su bile lose jer online nije radio i falilo je pola sadrzaja kojeg sad igra ima tak da je pravo vrijeme za kupnju :)

Po voznom modelu ti je slicnija gran turismu nego nekoj arkadi, a grafika je odlicna

Je li ima lokalni mp ili nesto tako?

Nazalost ne 

Samo online

http://www.snabbox.org/
17 godina
PlayStation 4

oho dosla djukica na  vitu/ps3 ! a ps4 DLC od inFamousa 

clap clap sony ! 

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 20:44 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Na onoj stranici co-optimus tražim koje se igre mogu igrati na jednoj telki. No nekako mi se to ne poklapa sa onim što gledam na store-u. Tamo npr za jednu piše da je moguć multiplayer preko network, a ova co-optimus kaže da je ta igra couch co-op.

Kako mugu znati koje igre ću moči igati sa još nekim na jednom ekranu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
sokre2896 kaže...

Ja neznam dal su te konzole napravljene da te zaje***** ili ja radim nesto krivo, znaci jucer navecer uzmem lan kabel iz ps4 i stavim u xbox 360 i odigram fifu posto je nemam na psu i nakon toga opet premjestim kabel u plejku da idem igrat gta v ali nece mi spojiti na inet, onda pokusam spojiti u xbox opet i ni tamo vise ne radi, baca mi error da nemoze dobit ip adresu, probao sam resetirat ruter ali ne radi, a kad usteka u laptop sve radi normalno,i sad opet probam u plejku i baca mi gore lijevo kao lan cable not connected i makne se ta objava i opet dode i tako sve dok ne istekam kabel van, dal netko zna sta da napravim da mi to vise ne sracka ????

Probaj s drugim kabelom. Mozes probati i staviti fiksne IP adrese svoje mreze. recimo za PS4 stavis xxx.xxx.xxx.10 za Xbox xxx.xxx.xxx.20 itd.

Da li si probao PS4 spojiti bezicno, kad nisi uspio kabelom?

#driveclub

Uzeo sam ga cim je izasao. Upgrade s PS+ popustom i nije mi zao. Vozni model mi je puno bolji nego The Crew (procjena na osnovu zadnje bete). Malo se dobije kad povecas tezinu i ugasis pomoc. The Crew po meni ima jedino bolje otvoreni svijet.

Meni je dobar DriveClub cak i u vrijeme kad MP i serveri nisu radili. Radio je SP.

Nije idealna igra, ali do novog GT-a po meni odlican izbor. Vidjet cemo na sta ce liciti pCars, ali on tezi ultra realnosti, a to ne vole svi (ni ja). Prosla su vremena kad sam imao vremena igrati 6+ sati na dan i uciti svaki zavoj, vozni model i sl.

Sad mi vise odgovara upaliti igru. Odigrati 1-2h i u krpe.

Bas kao sto je netko ranije napisao. Vecina koja pljuje po igri su oni koji ju je jos nisu dobili "free" na PS+

Sad mu je pala i cijena. Vrijedi 200kn, ako mozes nabaviti (bar polovnu).

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
15 godina
PlayStation 4

Jučer prvi put igram Top Fun online igru u gta 5 i prvi put letim borbenim avionom. Krenem prema crvenoj točki na mapi i u jednom trenu odlučim probati oružje. Zapucam, a dva sirota neprijatelja na motorima nalete na metke. Nisam ih ni vidio a ni skuzio da sam ih ubio sve dok se nisam spasio od zabijanja u brdo.

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2015 11:56 (Ezio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
the_dammed kaže...

Zašto je bitno na koju zemlju (US ili HR) je registriran account?

http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/playstation-4/9062.aspx?page=139&jumpto=4444912&sort=asc&view=flat

Da cijene su stvarno različite (HR-US). Znači, svi imate US račun?

17 godina
neaktivan
the_dammed kaže...
OriginalEXE kaže...
the_dammed kaže...

Zašto je bitno na koju zemlju (US ili HR) je registriran account?

http://www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/playstation-4/9062.aspx?page=139&jumpto=4444912&sort=asc&view=flat

Da cijene su stvarno različite (HR-US). Znači, svi imate US račun?

Ne.

Ja imam HR account, jer mi ga je zao napustiti. 3 godine ps+ pretplate. Znaci sve igre koje su bile free u tom vremenu za Vitu/Ps3/Ps4.

Ali da idem iz novog raditi account, definitivno bih uzeo pS+ na USA racunu.

Jeftinije igre, bolji popusti i vise ih je. Imaju cesto Flash sale, sto kod nas nema.

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
17 godina
PlayStation 4

ja sam napravio us acc  i skidam neke demoe kojih nema na eu, no kada se prebacim na eu acc mi stoji da je zakljucano ? 

bdw igre su dosta jefitnije nego kod nas i to nove - bez ps + ! tako da se isplati imat jos jedan dodatni acc 

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2015 15:34 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
4mal kaže...

ja sam napravio us acc  i skidam neke demoe kojih nema na eu, no kada se prebacim na eu acc mi stoji da je zakljucano ? 

bdw igre su dosta jefitnije nego kod nas i to nove - bez ps + ! tako da se isplati imat jos jedan dodatni acc 

slazem se imam engleski na njemu mi je ps+,i americki za popuste,a ina engleskom ima golf na popustu i ufc

15 godina
neaktivan
PlayStation 4

Je li se moze shareati igra ako je na dvd-u. Prijatelj je uzeo FIFA 15 i zeli da sharea sa drugim prijateljem, ali kaze kao da mu uvijek trazi DVD kad pokrene..

0 0 hvala 0
16 godina

1 Blu ray - 1 Playstation 4. 

Bez diska se ne moze igrati.

BTW: 

Hambrle nemoze iskoristiti kod jer ima US account, a kod ide samo na EU accountove ( za GTA V, 1,000,000$ ) 

Pa evo ga tu: 

D367-DDNB-MAHM

Tko prvi, njegovo! :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.1.2015 13:07 (Ivche).
15 godina
neaktivan
Ivche kaže...

Hvala, a je li shareanje digitalne verzije igre ograniceno na 2 osobe ili ih moze i vise?

14 godina

Ako se ne varam samo na dvije istovremeno

16 godina
PlayStation 4

Jeli zna neko gdje najpovoljnije uzeti ps4 a da ima placanje americanon na 24 rate

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ma svuda isto 3200kn cca. Trazi eventualno da koja igra dode u paketu.

Kad je bilo najavljivanje PS4 ili kad sam gledao review neki receno je da se moze igra pauzirat, rest mode i kad se upali nastavit igrat od kud se stalo.
Meni uvijek ucita ispocetka, da li sam ja nekaj zabrijao ili nesto krivo radim? Hvala!
16 godina
PlayStation 4

koliko je osnovno jamstvo u sancta domenici za ps4

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ppetesic kaže...

1g, u Instar info ti je 2900kn ps3 i 2g gara pise.

Za 400kn mozes u SD dobit jos +2g pa je to dakle 3g.

13 godina
neaktivan
PlayStation 4

U velikoj sam nedoumici.

Sad je dosao novi tv i sve je nekako realnije da uzmem ps4.

Mislim da kupovanje pca od 10k kuna sto moze i ps4 nema smisla.Mislim da i ovaj pv moze ispunit sve ono sto ja hocu,a konzola bi bila za igranje.Meni je problem kod televizora sto sam kratkovidan,ali nisam jos rekao svojima jer bi mi govorili da je to od kompa..Problem je sto se dosta moram priblizit tvu da vidim sta se desava dok kad sam za monitorom to se ne desava.Imam xbox koji sam dobio iz Amerike kojeg ne koristim zbog regionalnog ogranicenja i nema karticu pa zato govorim ova iskustva.Jos me muci kako bi igrao bf4 na gamepadu.Ne mogu ni zanislit igranje fpsa na gamepadu.

Morat cu pocet nosit naocale jer cu stvarno oslijepit ili ici na lasersko skidanje dioptrije..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

U velikoj sam nedoumici.

Sad je dosao novi tv i sve je nekako realnije da uzmem ps4.

Mislim da kupovanje pca od 10k kuna sto moze i ps4 nema smisla.Mislim da i ovaj pv moze ispunit sve ono sto ja hocu,a konzola bi bila za igranje.Meni je problem kod televizora sto sam kratkovidan,ali nisam jos rekao svojima jer bi mi govorili da je to od kompa..Problem je sto se dosta moram priblizit tvu da vidim sta se desava dok kad sam za monitorom to se ne desava.Imam xbox koji sam dobio iz Amerike kojeg ne koristim zbog regionalnog ogranicenja i nema karticu pa zato govorim ova iskustva.Jos me muci kako bi igrao bf4 na gamepadu.Ne mogu ni zanislit igranje fpsa na gamepadu.

Morat cu pocet nosit naocale jer cu stvarno oslijepit ili ici na lasersko skidanje dioptrije..

Sinko, nemoj se zajebavat s vidom, to ti je monitor uništio vid, nažalost. To su ti poslijedice, kako kod koga. Furaj naočale i jbg.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.1.2015 0:31 (Tommy_123).
17 godina
BMK kaže...
ppetesic kaže...

1g, u Instar info ti je 2900kn ps3 i 2g gara pise.

Za 400kn mozes u SD dobit jos +2g pa je to dakle 3g.

...ili u Technomarketa za 200kn dodatne 3 godine.

Prodajem Nokia Lumia 630 - novo
16 godina
PlayStation 4

Po meni ok cijena:

http://edigital.hr/gepek/sony-playstation-ps4-500gb-super-bundle-(-little-big-planet-3-driveclub-the-last-of-us-remastered-jatekszoftverekkel)-p453768.html

A ima i sa Driveclubom za 3072kn.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

Meni isto ps unistio vid prije 2 mjeseca isao po naocale. Nemoj se s tim zezati. Odi dok ti je dioptrija jos mala.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kako je to moguce ja igram igrice od 5.g zivota i nema frke.
16 godina

ok cijena ali ipak je to ed nebi od tamo uzeo ni baterije za miša

12 godina
PlayStation 4

Neznam ti na to odgovor igram i ja od malih nogu jos od vremena prije ps1. Mozda je to sad sve doslo ja naplatu.

a i kak nebi na poslu buljim u ekran,doma buljim u tv,monitor,laptop i jos k svemu tome mobitel i to ti je recept za okulistu. Makar dobro ja imam samo 0.50 dioptriju.

igra tko od vas ovaj COD AW? I koji mod igrate?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Meni isto ps unistio vid prije 2 mjeseca isao po naocale. Nemoj se s tim zezati. Odi dok ti je dioptrija jos mala.

kad sam uzeo ps4 svaki dan nakon 2 sata igranja oci malo bole,nakon 1 mjesec dana prestalo

13 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

Ici cu cim kazem mami za to,ali ce bit burne reakcije jer je ona uvijek govorila da sam previse na kompu..Sto cu,volim komp i volil hardware.

BMK kaže...
Kako je to moguce ja igram igrice od 5.g zivota i nema frke.

I ja od trece.Samo sto sad sve manje igram zbog hardvera,ali bilo je jedno virjeme kad sam picio cs i poker.Nikad ovo nemojte kombinirat jer ce vam se desit ovo ako i meni.Igre stvaraju zavisnost,ali poker je ludost.Igrao sam jednom 12 sati u komadu i kasnije vise nisam igrao,nekad upalio i gotovo.U csu su mi se pokidale slusalice i izgubio sam skill.Kasnije vise nikad nisam bio toliko dobar,a server se raspao an kojem sam ja igrao..

omomomomoomm kaže...

Neznam ti na to odgovor igram i ja od malih nogu jos od vremena prije ps1. Mozda je to sad sve doslo ja naplatu.

a i kak nebi na poslu buljim u ekran,doma buljim u tv,monitor,laptop i jos k svemu tome mobitel i to ti je recept za okulistu. Makar dobro ja imam samo 0.50 dioptriju.

igra tko od vas ovaj COD AW? I koji mod igrate?

Takodjers,samo sto ja nemam posao,ali idem u sk i nekad iz dalje klupe je teze procitat.Danas na biologiji recimo sam vidio jer je krupnije pisao.Ali dobijamo tablete sljedece godine i mislim da ce to sve vise utjecat na vid.Da li je netko skidao dioptriju laserom?Vidim ljudi s -8 skidaju dioptriju bez frke,ali ide prvo jedno oko 4 tjedna,pa drugo oko.

hanteed kaže...
omomomomoomm kaže...

kad sam uzeo ps4 svaki dan nakon 2 sata igranja oci malo bole,nakon 1 mjesec dana prestalo

Mene oci nikad,ali nikad ne bole..Nekad su suhe,ali me nikad ne bole.Meni je ustanovljeno da ja ne vidim dobro u trecem razredu na sistematskom,samo sto ja se klonim naocala,ali mrzim kad ne vidim nesto na tvu.

Kakav ce bit projectCars?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice