Kontroler je odvratan. Pogotovo ova move žarulja u njemu
Barem meni
Meni je ok.
Kontroler je odvratan. Pogotovo ova move žarulja u njemu
Barem meni
Meni je ok.
ebal ih social network...
upali i igraj!
ebal ih social network...
upali i igraj!
Ajde ne serite, što se ponašate kao djeca. PS4 je konferencija i igranje im je vjerovatno zadnja stavka.
Ontopic: Ovo instant live stream mi zvuči hebeno epic. I ono "help me" također zvuči interesantno, umjesto za gledati po netu i tražiti kojekakve walkthrough-e za igre, jednostavno možeš nekog zamoliti da to uradi nabrzaka za tebe
Nesmije Sony failat sa PS4, i nadam se da će bit nešto od PS Vite, jer je mrtva skroz.
hahaha Apple is in the air XD
, sry za spam
Nesmije Sony failat sa PS4, i nadam se da će bit nešto od PS Vite, jer je mrtva skroz.
Pa rekli su da citiram: "We're going to discuss PS Vita's progress during the year and we're going to use it's full potential"
čudi me kako nisu naveli blu ray kad spominjali medije koje su koristili kod igranja.
nadam se da će četvorka imat blu ray...
čudi me kako nisu naveli blu ray kad spominjali medije koje su koristili kod igranja.
nadam se da će četvorka imat blu ray...
A šta će drugo imati molim te?
Predstavljanje Killzone 4, TO SAM ČEKAO!
Predstavljanje Killzone 4, TO SAM ČEKAO!
E to je vec nešto , perverzija .
Prije ove explozije je Illusive Man proša. :D
Dobro pa je pocelo stekat.
Zna li neko hoće li Killzone 4 biti launch title? Ako hoće, kupit ću ps instant kad izađe.
Sada predstavljanje: Drive Club
Zna li neko hoće li Killzone 4 biti launch title? Ako hoće, kupit ću ps instant kad izađe.
Sada predstavljanje: Drive Club
Nista nisu govorili.
omg pa do kad ce ovo trajat ?
next game ; autici nekakvi ( DRIVECLUB )
Misliš na konferenciju? Pa možda do 3, pola 4 po našem vremenu, možda i duže, ja ću sutra nastaviti, može neko tu nalijepiti youtube link za cijelu konferenciju kad dođe? Kty unaprijed
Reka je ovaj na pocetku barem nekoliko sati
Šta ovaj priča, dodali su u igru da možeš prčkati po motoru, sjesti u auto, zakopčati kaiš i voziti kao da je nešto revolucionarno lol
nisam fan racing igara niti FPSa ali kako izgleda ovaj killzone i ovaj driveclub to je sick sick sick...
Next game: Watch Dogs Infamous 3
Nova exkluziva
Stream je postao totalno sr*nje. Laku noć.
Lijepo ovo izgleda ..... fora mi je onaj share button... Koji je tocan datumizlazka Ps4 i Xbox (720 ) ??
Lijepo ovo izgleda ..... fora mi je onaj share button... Koji je tocan datumizlazka Ps4 i Xbox (720 ) ??
Ne zna se još tačno, vjerovatno će to reći nakon predstavljanja igara.
Aha, a Ps4 bi trebao prije izac _?.... Posto vec ovoliko odkrivaju , dok o Xbox-u se zna minimalno...
Aha, a Ps4 bi trebao prije izac _?.... Posto vec ovoliko odkrivaju , dok o Xbox-u se zna minimalno...
Da, Microsoft nije još održao svoju konferenciju.
Nagađa se da će PS4 izaći u studenom, ali u europu će tek doći početkom 2014 ali to su samo nagađanja.
Dobro je da kontroler nije radikalno promijenjen. x86 napkon će mo dobivati kvalitetnije portove
Zato ja osobno volim xbox prezentacije s E3, a mrzim sony-a i ninteda.
MS svoje napravi u sat max sat i pol i doslovno prži kroz igre. Naravno ne kažem da su brzi i eksplozivni traileri koji se redaju jedan za drugim prava stvar, ali par sati pričanja i nešto gameplay-a koji uključuje i dosadne djelove mi još manje leži.
rekao bi ovako nešto
xbox predstavljen na E3
sony će izvući neke ekskluzive na e3 i dodatan gameplay današnjih igri da xbox ne pobere sve vijesti i bude centar svega
Oboje stižu oko 9 ili 10 mjeseca da budu spremni za božić 2013
Zato ja osobno volim xbox prezentacije s E3, a mrzim sony-a i ninteda.
MS svoje napravi u sat max sat i pol i doslovno prži kroz igre. Naravno ne kažem da su brzi i eksplozivni traileri koji se redaju jedan za drugim prava stvar, ali par sati pričanja i nešto gameplay-a koji uključuje i dosadne djelove mi još manje leži
Šta, ljudi imaju vremena na pretek pa malo opširnije pričaju, ako ti se se sviđa, nemoj gledati.