Dobijes na mail kod
meni je stigao samo mail za potvrdu i kad sam potvrdio napisali su uspjesno ste potvrdili i bace me na stranicu sancte i to je to, jel kod kasnije stigne ili?
Dobijes na mail kod
meni je stigao samo mail za potvrdu i kad sam potvrdio napisali su uspjesno ste potvrdili i bace me na stranicu sancte i to je to, jel kod kasnije stigne ili?
kod stigne kasnije....
kao sto sam i mislio, fizicike igre i dalje su puno povoljnije od PSN...i nisu neki popusti...
a jesu se pretrgli sa popustom na ps4...konzola 500 GB kosta 2250 kn, a prije vise od godinu dana sam u istoj trgovini kupio konzolu za 1999 kn sa 2 kontrolera...koja glupost
Meni je matematika za Hrvatsko trzite smijesna.. cijena u US storeovima za VR je 200$, a u Hrv 2000 kn.. nije bas ekvivalentno..
Pa bolje je onda uzet ovaj plavi sa dva kontrolera i 10% za newsletter = 2250 kn.
Može li mi netko reči da li su ovdje uključene igre ili samo dodaci: https://store.playstation.com/en-hr/product/EP0006-CUSA02387_00-BATTLEFIELDANNIV .
Meni je matematika za Hrvatsko trzite smijesna.. cijena u US storeovima za VR je 200$, a u Hrv 2000 kn.. nije bas ekvivalentno..
mislim da u svijetu ne postoje veci prevaranti od trgovaca nego kod nas...sva elektronika nam je skuplja 20% nego u njemackoj, a prosjecna primanja su 4 puta manja...bas zanimljivo...a jos treba naglasiti i to da dobivamo robu nize klase
mislim da u svijetu ne postoje veci prevaranti od trgovaca nego kod nas...sva elektronika nam je skuplja 10-20% nego u njemackoj npr., a prosjecna primanja su 4 puta manja...bas zanimljivo...a jos treba naglasiti i to da dobivamo robu nize klase
moj ps4 je iste klase kao i kod kolege u minkenu..izvini
Sancta domenica
-Ps plus 12 mjeseci 339kn
-ps4 kontroler v2 255kn
-Diablo 3 ps4 101kn
-Shadow of colossus 126kn
-Gran turismo sport 126kn
Zadnja 4 artikla su s dodatnim popustom od 15%
Ostatak ponude manje bitan.
E da ima i novi god of war sa 15% je 339kn.
Na PS storeu je PS plus još nešto jeftiniji, sad je 306 kuna. Pravi trenutak, jer mi 15.06. istječe pretplata.
Mi imamo jedan od najvecih VAT-ova u EU, a koliko sam upucen u US-u su cijene izrazene bez PDV-a ili ti VAT-a. Kad se to sve uzme u obzir dobar dio trgovaca ima jos i dobre cijene.
Cijene u SAD su izražene bez poreza koji ti obračunaju na kraju, a nema ga samo u jednoj ili dvije savezne države. Cijene u americi se uvijek prelijevaju na tečaj 1 naprama 10 otprilike u Hrvatskoj.
to sto ti mislis da je ne znaci da je haha...nista nije isto ovdje i u minkenu...od paštete do ps konzole
Ja sebi narucio kontroler za PS4 CAMO,( 299 kn) ok cijena.... kada su mi potvrdili narudzbu na mail, odmah su ga i sklonili sa ponude....valjda je bio zadnji :)
Ja sam naručio God of War kontroler za 280 kn .
Ja sam naručio God of War kontroler za 280 kn .
Ja imam kupljen GTSport kontroler, ali vozim i igram sa bijelim koji sam dobio uz novu konzolu.
to sto ti mislis da je ne znaci da je haha...nista nije isto ovdje i u minkenu...od paštete do ps konzole
bas sam nosio ps4 kod kolegr u minken i rastavili ga do u saraf i isti.cak sam i pastetu ponio i jeo on,i nije znao da je iz rvacke i mislio da je njemacka pasteta.eto
U minkenu sve playstation igre rade na 4K 60 FPS
Pokusavam kupiti nesto preko maestro i visa kartice i ne prihvaca podatke. A upisem sve dobro, jel mozda problem u palatalima?
Jel ovi iz SD procesuiraju narudzbe vikendom?
Kupio sam danas pretplatu i dolje u napomeni naveo da bi molio samo kod na mail, ali nema povratno odgovora...
Jel ovi iz SD procesuiraju narudzbe vikendom?
Kupio sam danas pretplatu i dolje u napomeni naveo da bi molio samo kod na mail, ali nema povratno odgovora...
Ja sam naručio plejku preko web-a u petak navečer (nakon četri pive neki će se sjetiti tog mog posta) kad sam pitao za isporuku rekli su da web shoop ne radi preko vikenda (isporuka). Tako da nisam siguran za tvoj kod.
Ja sam naručio plejku preko web-a u petak navečer (nakon četri pive neki će se sjetiti tog mog posta) kad sam pitao za isporuku rekli su da web shop ne radi preko vikenda (isporuka). Tako da nisam siguran za tvoj kod.
Tako je, evo i službene potvrde.
Možda je bilo malčice nadobudno od mene očekivati to danas
Ovo tvoje nije vjerojatno povezano ni sa grmljavinom ni sa prenaponskom zaštitom, nego sa nestankom struje.
Vjerojatno samo windowsi nisu stigli zapisati nešto na disk što su trebali. Softverski problem, a ne hadverski radi sprženih komponenti. :-)
BTW kad smo kod perfektnosti konzola, upravo mi se srušio Beyond Two Souls u jednoj sceni.
uzeo na kraju 12 ps plus..mjesecno 25kn..moze proci..mada sam rekao da nedam lihvarima...ali igra mi se bf1 mp
Pozdrav,
da li je dobra cijena od 2200 kn za novi PS4 500GB + DriveClub + Horizon + Rachet Clank + Call of Duty WW2 + PSN pretplata 3 mjeseca?
To je onaj koji se dijelio za produljenje ugovora.
Hvala
Naravno da je
Znam da je pomalo offtopic, ali eto... Dakle, plejka mi ne želi upaliti nakon što je bila neka grmljavina i odštekao sam produžni. Pretpostavljam da je tu negdje došlo do zajeba jer mi niti maxTV prijamnik ne radi od onda, a TV čudom radi. Zanima me da li se uopće da to popraviti, gdje mogu popraviti i koliko otprilike mogu očekivati štetu? Imam PS plus pretplatu još skoro godinu dana, htio sam odigrati RDR2 i stvarno mi je sad stal oda radi to sranje :)