PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.422.941
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
7 godina
neaktivan
Re: PlayStation 4
GSP kaže...

Dobijes na mail kod

meni je stigao samo mail za potvrdu i kad sam potvrdio napisali su uspjesno ste potvrdili i bace me na stranicu sancte i to je to, jel kod kasnije stigne ili?

12 godina
PlayStation 4

kod stigne kasnije....

kao sto sam i mislio, fizicike igre i dalje su puno povoljnije od PSN...i nisu neki popusti...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
PlayStation 4

a jesu se pretrgli sa popustom na ps4...konzola 500 GB kosta 2250 kn, a prije vise od godinu dana sam u istoj trgovini kupio konzolu za 1999 kn sa 2 kontrolera...koja glupost

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
A pro bio na blackfriday sa kodom 2500, ovo osim igara nije isplativo

1 0 hvala 0
11 godina
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2018 15:55 (jaZey).
17 godina
neaktivan
PlayStation 4

Meni je matematika za Hrvatsko trzite smijesna.. cijena u US storeovima za VR je 200$, a u Hrv 2000 kn.. nije bas ekvivalentno.. 

Why so serious???

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Pa bolje je onda uzet ovaj plavi sa dva kontrolera i 10% za newsletter = 2250 kn.

Može li mi netko reči da li su ovdje uključene igre ili samo dodaci: https://store.playstation.com/en-hr/product/EP0006-CUSA02387_00-BATTLEFIELDANNIV .

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cika Jova Zmaj kaže...

Meni je matematika za Hrvatsko trzite smijesna.. cijena u US storeovima za VR je 200$, a u Hrv 2000 kn.. nije bas ekvivalentno.. 

mislim da u svijetu ne postoje veci prevaranti od trgovaca nego kod nas...sva elektronika nam je skuplja 20% nego u njemackoj, a prosjecna primanja su 4 puta manja...bas zanimljivo...a jos treba naglasiti i to da dobivamo robu nize klase 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2018 17:11 (tomko).
13 godina
neaktivan
tomko kaže...
Cika Jova Zmaj kaže...

mislim da u svijetu ne postoje veci prevaranti od trgovaca nego kod nas...sva elektronika nam je skuplja 10-20% nego u njemackoj npr., a prosjecna primanja su 4 puta manja...bas zanimljivo...a jos treba naglasiti i to da dobivamo robu nize klase 

12 godina
PlayStation 4

moj ps4 je iste klase kao i kod kolege u minkenu..izvini

1 0 hvala 0
13 godina
amd freak kaže...

Sancta domenica

-Ps plus 12 mjeseci 339kn

-ps4 kontroler v2 255kn

-Diablo 3 ps4 101kn

-Shadow of colossus 126kn

-Gran turismo sport 126kn

Zadnja 4 artikla su s dodatnim popustom od 15%

Ostatak ponude manje bitan.

E da ima i novi god of war sa 15% je 339kn.

Na PS storeu je PS plus još nešto jeftiniji, sad je 306 kuna. Pravi trenutak, jer mi 15.06. istječe pretplata. 

15 godina
Cika Jova Zmaj kaže...

Mi imamo jedan od najvecih VAT-ova u EU, a koliko sam upucen u US-u su cijene izrazene bez PDV-a ili ti VAT-a. Kad se to sve uzme u obzir dobar dio trgovaca ima jos i dobre cijene. 

MadeInCroatia
10 godina
neaktivan
Cika Jova Zmaj kaže...

Cijene u SAD su izražene bez poreza koji ti obračunaju na kraju, a nema ga samo u jednoj ili dvije savezne države. Cijene u americi se uvijek prelijevaju na tečaj 1 naprama 10 otprilike u Hrvatskoj. 

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
17 godina
neaktivan
Istina ALI također ima saveznih država gdje im je VAT na ovakvu robu okrugla nula, a tamo gdje nije je max 7%.

Source: https://quaderno.io/blog/sales-tax-digital-products-us/
pr0n lesbians Y U NO EXIST IRL?! ლ(ಠ益ಠლ)
13 godina
neaktivan
GSP kaže...

to sto ti mislis da je ne znaci da je haha...nista nije isto ovdje i u minkenu...od paštete do ps konzole

7 godina
PlayStation 4

Ja sebi narucio kontroler za PS4 CAMO,( 299 kn) ok cijena.... kada su mi potvrdili narudzbu na mail, odmah su ga i sklonili sa ponude....valjda je bio zadnji :)

0 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Ja sam naručio God of War kontroler za  280 kn .

1 0 hvala 0
14 godina
Wontay kaže...

Ja sam naručio God of War kontroler za  280 kn .

Ja imam kupljen GTSport kontroler, ali vozim i igram sa bijelim koji sam dobio uz novu konzolu. 

12 godina
tomko kaže...
GSP kaže...

to sto ti mislis da je ne znaci da je haha...nista nije isto ovdje i u minkenu...od paštete do ps konzole

bas sam nosio ps4 kod kolegr u minken i rastavili ga do u saraf i isti.cak sam i pastetu ponio i jeo on,i nije znao da je iz rvacke i mislio da je njemacka pasteta.eto

14 godina
tomko kaže...
GSP kaže...

U minkenu sve playstation igre rade na 4K 60 FPS 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
PlayStation 4

Pokusavam kupiti nesto preko maestro i visa kartice i ne prihvaca podatke. A upisem sve dobro, jel mozda problem u palatalima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
PlayStation 4

Jel ovi iz SD procesuiraju narudzbe vikendom?

Kupio sam danas pretplatu i dolje u napomeni naveo da bi molio samo kod na mail, ali nema povratno odgovora...

0 0 hvala 0
14 godina
Zin8 kaže...

Jel ovi iz SD procesuiraju narudzbe vikendom?

Kupio sam danas pretplatu i dolje u napomeni naveo da bi molio samo kod na mail, ali nema povratno odgovora...

Ja sam naručio plejku preko web-a u petak navečer (nakon četri pive neki će se sjetiti tog mog posta) kad sam pitao za isporuku rekli su da web shoop ne radi preko vikenda (isporuka). Tako da nisam siguran za tvoj kod.

13 godina
odjavljen
hummer0 kaže...

Ja sam naručio plejku preko web-a u petak navečer (nakon četri pive neki će se sjetiti tog mog posta) kad sam pitao za isporuku rekli su da web shop ne radi preko vikenda (isporuka). Tako da nisam siguran za tvoj kod.

Tako je, evo i službene potvrde.

Možda je bilo malčice nadobudno od mene očekivati to danas 

7 godina
Odgovor na poruku: error loading opereting sistem....poradi grmljavine
Noćas se meni to po prvi lut desilo na pc.u....igram igru....nestane struje....upalim pc....kad ono ta poruka...odem sa tabletom na internet....krasno riknuo hdd....A kriv sam sam....koji kur.c sam palio pc a vanka grmi...uvalim windows dvd (8)...repair neće....restart neće...javlja da je drive locked...Sve u svemu na kraju proradilo....da pc je bio spojen na prenaponsku zastitu...i to neku trastovu koju sam prije 10 godina kupio za 180 kn...Nakon ovoga bit ćemo pametniji....
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2018 17:00 (HCMAA).
16 godina
HCMAA kaže...
Odgovor na poruku: error loading opereting sistem....poradi grmljavine
Noćas se meni to po prvi lut desilo na pc.u....igram igru....nestane struje....upalim pc....kad ono ta poruka...odem sa tabletom na internet....krasno riknuo hdd....A kriv sam sam....koji kur.c sam palio pc a vanka grmi...uvalim windows dvd (8)...repair neće....restart neće...javlja da je drive locked...Sve u svemu na kraju proradilo....da pc je bio spojen na prenaponsku zastitu...i to neku trastovu koju sam prije 10 godina kupio za 180 kn...Nakon ovoga bit ćemo pametniji....

Ovo tvoje nije vjerojatno povezano ni sa grmljavinom ni sa prenaponskom zaštitom, nego sa nestankom struje.

Vjerojatno samo windowsi nisu stigli zapisati nešto na disk što su trebali. Softverski problem, a ne hadverski radi sprženih komponenti. :-)

BTW kad smo kod perfektnosti konzola, upravo mi se srušio Beyond Two Souls u jednoj sceni.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.6.2018 18:10 (Bitanga).
17 godina
PlayStation 4

uzeo na kraju 12 ps plus..mjesecno 25kn..moze proci..mada sam rekao da nedam lihvarima...ali igra mi se bf1 mp

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Pozdrav,

da li je dobra cijena od 2200 kn za novi PS4 500GB + DriveClub + Horizon + Rachet Clank + Call of Duty WW2 + PSN pretplata 3 mjeseca?

To je onaj koji se dijelio za produljenje ugovora.

Hvala

17 godina
PlayStation 4

Naravno da je 

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Znam da je pomalo offtopic, ali eto... Dakle, plejka mi ne želi upaliti nakon što je bila neka grmljavina i odštekao sam produžni. Pretpostavljam da je tu negdje došlo do zajeba jer mi niti maxTV prijamnik ne radi od onda, a TV čudom radi. Zanima me da li se uopće da to popraviti, gdje mogu popraviti i koliko otprilike mogu očekivati štetu? Imam PS plus pretplatu još skoro godinu dana, htio sam odigrati RDR2 i stvarno mi je sad stal oda radi to sranje :)

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice