PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.428.696
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
14 godina
Re: PlayStation 4
Bitanga kaže...
Antoniio22 kaže...
Tako sam i ja prije par godina. Mislio da nema potrebe da ištekavam, pa kad je lupilo kod susjeda, ode TV, frižider, STB, ruter, komp skupa s monitorom, perilica rublja.
Isto tako je i susjedima oko mene bilo, s tim da sam imao prenaponsku na frižideru i kompu.
Uzmi u obzir i trošak zamijene dobrog dijela instalacija jer je i to bilo sprženo (utičnice, rasvjeta).
Za tih 10-15 minuta se ipak isplati iskopčati sve iz struje.

Bitno da sam ja dobio thumbsdowne jer sam rekao da prenaponska ne pomaže :-)

Srry Bitanga ja sam ti zaboravio dati sad ih imaš 3. 

P.S. nema na čemu.

P.S.S. Steep 9 Eur za PC da kupim (Bitanga)

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2018 16:52 (hummer0).
16 godina
hummer0 kaže...

Srry Bitanga ja sam ti zaboravio dati sad ih imaš 3. 

P.S. nema na čemu.

P.S.S. Steep 9 Eur za PC da kupim (Bitanga)

Kupi, svakako bolje nego na PS4. Radi native sa DS4 kontrolerom na PCu.

Probao sam opet neki dan, PS4 Pro + 4k TV + Steep. I vrti se jedva u 30 FPSa, neigrivo za takvu igru. Ako promijeniš PS4 output na 1080p onda radi na 60 FPSa.

Presmiješno. I još uvijek nisu to sfixali ili bar dali opciju da odabereš 1080p unutar igre, a ne da cijeli sistemski output moraš mijenjati.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Odigrao sam demo Andromede...

Meni je igra da te bog sacuva, da je samostalni IP mislim da bi igra puno gore prosla nego sta je... Jednostavno mi ne sjeda, kao da je sve forsirano, nedoradeno, kad vidim kak likovi trce zapitam se preko kojeg rodaka su primljeni developeri...

I am over 9000!!!

3 0 hvala 0
16 godina
Shivi kaže...

Odigrao sam demo Andromede...

Meni je igra da te bog sacuva, da je samostalni IP mislim da bi igra puno gore prosla nego sta je... Jednostavno mi ne sjeda, kao da je sve forsirano, nedoradeno, kad vidim kak likovi trce zapitam se preko kojeg rodaka su primljeni developeri...

TBH meni je takva bila i trojka i dvojka. Nikad nisam skužio to svršavanje na ME serijal.

Ima puno puno boljih igara.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
mar123 kaže...

postoji i opcije osiguravanja kuce od elementarnih nepogoda, mi smo ju placali oko 100 i kusur kuna mjesecno, pokriva poplavu, pozar, udare munje... mnogi su nam tad govorili ma to ti je bacanje love, sto posto ti nece ni isplatit itd. dok nije kisa tolko jako pala da nam je poplavilo, drugi dan doso covjek iz osiguranja, za tjedan dana lova bila na racunu od odstete. samo sto mi hrvati nismo nauceni osiguravat nista osim auta koji je obvezan.

Nije da nismo naučeni, nego su osiguravajuće kuće najveći lopovi nakon banaka. Ovo tvoje iskustvo je upitno korisno u ovom kontekstu. Da li bi ti oni došli drugi dan doma da ti je zbog olujnog nevremena izgorilo 50% uređaja u kućanstvu? Koliko točno iznosi 100 i kusur? Koliko mjeseci se uplaćivalo? Da li je iznos mjesečne naknade manji jer kod istog osiguravatelja imaš osiguranje još nečega? Kolika je bila odšteta u odnosu na ono što ste uplatili? Da li je isplaćeni iznos bio dovoljan da sanirate nastalu štetu?

BMK za stvarne podatke, ali čemu uopće pisati tako nešto. Ko da ja sad napišem hvala bogu na Croatia Osiguranju jer su mi nakon totalke isplatila 30000 kuna. Što konkretno itko ima od te informacije.

P.S. Za one nadobudne, rekli su modovi da je žešći offtopic dozvoljen dok god ne počne E3. Da se malo ispušemo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put sri 6.6.2018 18:27 (Hexfire).
16 godina

ha cuj da ti budem iskren ne sjecam se tocne cifre koju smo placali, bila je negdje u rangu 120-140 kn. placali smo oko 2 godine to. steta sama po sebi nije unistila previse, ono cim se voda povukla lako smo mi to sami sanirali bez prevelikih troskova, oni su dali oko 1500-2000 kn. postoje razne varijante osiguranja, sto je skuplja polica normalno obuhvaca vise stvari. tako da ovisi sto dogovoris, na kraju smo i mi odustali od tog jer napravili smo preventive sto se tice svih elemntarnih nepogoda i sad je vjerojatnost da nam se nesto desi puno manja i skuzili smo da je nekako neisplativo placat.

al evo dat cu ti samo primjer kucnog prijatelja, on ima malo vise love i placa neko osiguranje oko 300-400 kn mjesecno, njemu obuhvaca svu tehniku i to od obicnog crkavanja. doslovno ako ti tv koji si montiro na zid padne, oni ti plate trosak tv-a. nedavno mu je umro pc koji je bio star oko 3 godine, u trenutku procjene bio je procjenjen na 8k kuna, ovi iz osiguravajuce kuce su mu rekli kupi novi i donesi racun i platit cemo, i platili su. nisam ni ja vjerovo da je moguce..

16 godina
PlayStation 4

Crnoj listi ljudi koji koriste prenaponske produžne dodat ću još i ljude koji ne osiguravaju nekretninu.

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
GSP kaže...

kad smo kod popusta u santa domenica od preksutra popusti na sve sto se tice igranja

imate na newsletter 10% ako se prijavite i do kraja mjeseca 15% master i maestro karticma plaćanja...i besplatna dostava iznad 99kn

ja cu pricekati cijene pa pokupovati bloodborne wipeout i gow3 ako budu 100 kn svaka....mislim da ni na psn nece pasti toliko cijena

Samo što se ti popusti ne mogu kombinirati i popust na maestro nažalost ne vrijedi za konzole a trebao bih još jednu.

Ako netko nema popust na newsletteru , samo obrišite cache i kolačiće iz preglednika ili odite sa nekim drugim preglednikom i iskočit če vam obavijest za popust

12 godina
PlayStation 4

Reklamira se god of war za 149 kuna...to ako bude uzimam odmah

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

reklamira se da igre na popustu krecu sa cijenom OD 149kn, sto ne znaci da su sve 149 nego samo jedna, a marketinski je na slici i god of war da privuce ljude. Nema sanse da ce bit 149kn

8 godina
PlayStation 4

God of War bi triba bit na 399kn...

https://www.playstation.com/hr-hr/campaigns/days-of-play/

0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

bit ce god of war 3 za 149kn sto je vec par mjeseci. :D

Dobar deal je ps plus 12 mjeseci za 338kn. Mozda bi ga i kupio ali nedam novac tim pohlepnicima xD

Uglavnom vidjet cemo sutra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Gdje vi vidite PS Plus za 338kn? Ja gledam Store i meni je cijena 438kn i dalje.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
JozoBozo121 kaže...

Gdje vi vidite PS Plus za 338kn? Ja gledam Store i meni je cijena 438kn i dalje.

Novi sale je od sutra pa će onda valjda i + biti na popustu...

10 godina
PlayStation 4

Kupio sam Horizon Zero Down Dawn na US accountu, a prešao na HR accountu. Mogu li sada i DLC kupiti na US accountu , a odigrati na HR accountu uz postojeći savegame koji mi je ostao nakon osnovne igre?

0 0 hvala 0
12 godina

sutra ćemo iz prve ruke viditi sta je povoljnije....psn ili santa domenica npr tj digitalno vs fizicko izdanje

14 godina
JozoBozo121 kaže...

Ma na Sancta domenica

http://promocije.sancta-domenica.hr/promocije/days-of-play-playstation/

16 godina
neaktivan
PlayStation 4

pozz pitanje u vezi 2 step verificationa,ulogiram se i pise da cu dobit kod na mobitel ali nista vec evo pola sata,na kraju sam se ulogiro sa backup kodom,dali to znaci da mi je racun netko provalio ili ? pod opcijama gledam koji je broj moba stavljen za kod i ima samo jedan i to je moj znaci prikazuje mi samo zadnje 3 znamenke broja i vidim da su to moje ali koda nema ako mi moze tko pomoc lagano sizim

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ryder007 kaže...

pozz pitanje u vezi 2 step verificationa,ulogiram se i pise da cu dobit kod na mobitel ali nista vec evo pola sata,na kraju sam se ulogiro sa backup kodom,dali to znaci da mi je racun netko provalio ili ? pod opcijama gledam koji je broj moba stavljen za kod i ima samo jedan i to je moj znaci prikazuje mi samo zadnje 3 znamenke broja i vidim da su to moje ali koda nema ako mi moze tko pomoc lagano sizim

Nešto je taj 2 step sjeban. Meni je isto u jednom trenu prestao dolaziti SMS. Pa sam morao iskoristiti backup kod i stavio od buraza broj mobitela pa sad on dobije :D. Jednostavno na moj mob ne prolazi. Tko će ga znati. Srećom, to mi skoro nikad ne treba jer sam na konzoli non stop ulogiran, a preko nje i kupujem.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Hexfire kaže...
Ryder007 kaže...

Nešto je taj 2 step sjeban. Meni je isto u jednom trenu prestao dolaziti SMS. Pa sam morao iskoristiti backup kod i stavio od buraza broj mobitela pa sad on dobije :D. Jednostavno na moj mob ne prolazi. Tko će ga znati. Srećom, to mi skoro nikad ne treba jer sam na konzoli non stop ulogiran, a preko nje i kupujem.

Te SMS usluge su fest komplicirane i skupe, zato i postoje agregatori koji rade te poslove (tipa domaći Infobip) pa routaju SMS poruke po raznim kanalima kako bi bile čim jeftinije.

Moguće nešto do vašeg operatera ne dolazi dobro, treba im prijaviti da provjere!

Meni na t-comu šljaka super.

14 godina
Bitanga kaže...

Te SMS usluge su fest komplicirane i skupe, zato i postoje agregatori koji rade te poslove (tipa domaći Infobip) pa routaju SMS poruke po raznim kanalima kako bi bile čim jeftinije.

Moguće nešto do vašeg operatera ne dolazi dobro, treba im prijaviti da provjere!

Ne kužim zašto forsiraju sms. Daj mi neki app ko steam ili šalji na mail.

Uglavnom, uključio sam 2 step sigurnosti radi, ali pošto se praktički nikad ne ulogiram preko weba, trenutno me ne smeta ova situacija. Na Tcomu sam i ja. Brat isto. Isprobano na različitim mobitelima, različitim sms appovima, različitim sim karticama, različite verzije androida. Mijenjao sam mobitel prije par mjeseci pa je bila prilika, ali jednostavno na taj broj mi više ne dolazi sms. Prestalo je raditi bez ikakvog meni vidljivog razloga. Ostali servisi koji koriste sms ili poziv autorizaciju rade mi normalno.

14 godina
PlayStation 4

Meni sms radi ko iz praćke.

T-com.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2018 7:14 (hummer0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

Sancta domenica

-Ps plus 12 mjeseci 339kn

-ps4 kontroler v2 255kn

-Diablo 3 ps4 101kn

-Shadow of colossus 126kn

-Gran turismo sport 126kn

Zadnja 4 artikla su s dodatnim popustom od 15%

Ostatak ponude manje bitan.

E da ima i novi god of war sa 15% je 339kn.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2018 8:05 (amd freak).
Moj PC  
1 0 hvala 4
13 godina
2 step verif i u BiH radi bez problema :)
Samo jednom mi se desilo, prije par mjeseci, da nije htjela doci por, i onda su mi nakon par minuta dosle 3-4 poruke.
PSN Tokioplastic292
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hexfire kaže...
Bitanga kaže...

Ne kužim zašto forsiraju sms. Daj mi neki app ko steam ili šalji na mail.

Uglavnom, uključio sam 2 step sigurnosti radi, ali pošto se praktički nikad ne ulogiram preko weba, trenutno me ne smeta ova situacija. Na Tcomu sam i ja. Brat isto. Isprobano na različitim mobitelima, različitim sms appovima, različitim sim karticama, različite verzije androida. Mijenjao sam mobitel prije par mjeseci pa je bila prilika, ali jednostavno na taj broj mi više ne dolazi sms. Prestalo je raditi bez ikakvog meni vidljivog razloga. Ostali servisi koji koriste sms ili poziv autorizaciju rade mi normalno.

SMS je dosta pouzdan za 2FA jer samo jednoj osobi može doći. Mail može čitati i netko tko ti je ukrao password za mail. Aplikacije bi bile bolje rješenje, ako imaš smartfon. 

No SMS je nešto što svi imaju, pogotovo bitno za PS4 publiku.

12 godina
Meni je 2FA SMS kasnio u razdoblju dan-dva nakon postavljanja. Poslije toga radi bez greške (Vipnet).
PSN - DeniZg80
Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
amd freak kaže...

Sancta domenica

-Ps plus 12 mjeseci 339kn

-ps4 kontroler v2 255kn

-Diablo 3 ps4 101kn

-Shadow of colossus 126kn

-Gran turismo sport 126kn

Zadnja 4 artikla su s dodatnim popustom od 15%

Ostatak ponude manje bitan.

E da ima i novi god of war sa 15% je 339kn.

kako dobijes jos tih 15%? i jel zna neko kako iskoristit onih 10% u sancti sto se dobije kad se prijavi na newsletter..ja to napravim, oni napisu samo uspjesno ste obavili prijavu na nas newsletter i to je to, jel bi ja trebao neki kod dobit, kako ce mi dodat tih 10% popusta

12 godina
PlayStation 4

Dobijes na mail kod

0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

ekupi ima dobre popuste na ps4 pro, sa zabinom karticom battlefront 2 edition kosta 3000kn, ja sam platio 3800 prije par dana :)

EDIT: moze se upisati kod ekupi i jos platit zabinom karticom i ispadne oko 2900kn

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.6.2018 13:10 (dustY).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice