PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.429.882
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
9 godina
Re: PlayStation 4
GSP kaže...

Ps+ minetreba,neigram mp

Nije samo bloodborne, evo jos koja starija igra tipa wipeout i god of war 3...obje cca 500kn

Gle moras pratit akcije i naici ces na cijene manje nego kod rabljenih igara na njuskalu , znaci jos manje nego kod bilo koje trgovine. 

Nakon akcija vracaju cijenu na standardnu 

16 godina
GSP kaže...

Ps+ minetreba,neigram mp

Nije samo bloodborne, evo jos koja starija igra tipa wipeout i god of war 3...obje cca 500kn

Pa kog briga jel ti treba ili ne treba MP, dobiješ 2-3 igre za fine novce.

Prati ponudu i da se kupit jeftino.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
14 godina
GSP kaže...

Marketing. Sony je svjestan da nitko neće kupiti God of War za 500 kuna (osim možda onog lika koji kupuje ženinom karticom). Ali što je veća početna cijena igre, lakše je ljude navesti na kupnju prilikom akcija tipa "Up to 99% off". Prije ćeš kupiti igru ako je snižena sa recimo 500 na 200 kuna, nego sa 350 na 200 kuna. U tvojoj/našoj "glupoj" glavi ti to izgleda kao da više štediš.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
PlayStation 4

Tako je. Sony je jedna jako jako pohlepna kompanija.

Kod njih se placa sve :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

znaci postoji mogucnost da igre

bloodborne

wipeout omega collection

god of war 3 remastred

kroz akcije dodu na cijene od 50-100 kn? kad te akcije najcesce budu? oko bozica?

0 0 hvala 0
15 godina
GSP kaže...

znaci postoji mogucnost da igre

bloodborne

wipeout omega collection

god of war 3 remastred

kroz akcije dodu na cijene od 50-100 kn? kad te akcije najcesce budu? oko bozica?

bloodborne je već bio 12 puta na cca 100 kn

PSN - darklydexter
9 godina
Ne reklamiram, no tisak media zna imati dobra snizenja, ja sam masu igara tamo uzeo po 99,90kn, (npr rachet clank, fallout, driveclub) doduse ne najnovije aaa naslove, no po cijeni nizoj cak i od rasprodaja digitalije po storeu.

Ili po 149,99 tipa uncharted collection, uncharted 4, just cause 3, until dawn....

Ponekad se nadje dosta jeftinije kod njih nego igdje
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

100 kuna mi nije puno za igru...500 je

više bih dodouse volio imati sve digitalno na racunu jer nisam ljubitelj medija...pricekat cu neku akciju pa cemo vidjeti..tnx

0 0 hvala 0
14 godina
GSP kaže...

100 kuna mi nije puno za igru...500 je

više bih dodouse volio imati sve digitalno na racunu jer nisam ljubitelj medija...pricekat cu neku akciju pa cemo vidjeti..tnx

9.6. dolazi nova akcija nakon ove trenutne.

https://store.playstation.com/en-hr/grid/STORE-MSF75508-SUPTOPS42305/1

10 godina
neaktivan
PlayStation 4

1. Koliko je los/dobar mass effect andromeda opcenito kao igra?

2. Koliko je los/dobar mass effect andromeda u odnosu na trilogiju?

70 i kusur kn je deluxe pa se dvoumim da li uzeti ili ne, ali opet ne zelim da mass effect serijal padne u ocima 

I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
11 godina

mene osobno igra nije oduševila, iako sam preordao za komp...sad sam uzeo za ps4 reko kao budem ja to, ipak je više za veliki screen igra, grafika ok, planeti zakon, malo vožnje po planetima sa onim čudom........prvi fajt sam poludio sa ciljanjem na joysticu i praktički nisam upalio od tada...

...al svaki put to napravim...stalno kažem kak neću više uzimati pucačine (tj gdje ima pucanja dosta) i uvijek se zaje*** 

Steam ID: MasterG ; Origin ID: MasterGCro
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

jel neko igra vampyr

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Shivi kaže...

70 i kusur kn je deluxe pa se dvoumim da li uzeti ili ne, ali opet ne zelim da mass effect serijal padne u ocima 

Kao veeeeliki ljubitelj Mass Effect serijala, kupio sam Andromedu po punoj cijeni pri izlasku.

Nakon odigranih 15-ak sati, mišljenja sam da ta igra ne vrijedi 70 kuna tj. uopće ne vrijedi mojeg vremena. 

PSN - DeniZg80
15 godina
Shivi kaže...

70 kn vrijedi sigurno.  Ja sam samo poceo prvih par misija na pc-u , ali zbog nedostatka vremena da joj se posvetim 100% nisam daleko dogurao. Ono sto sam vidio je cist ok igra, ljudi danas pretjerano s*ru po igrama a i po svemu ostalom tako da ti je najbolje da kroz nekakve gameplay  isjecke prosudis sam.

Mass effect trilogiju gledaj zasebno i nema ti sta past u ocima zbog Andromede.

MadeInCroatia
13 godina
Shivi kaže...

Najbolje ti je Andromedu shvatiti kao neki dio Mass Effect svemira koji nije uopće povezan s trilogijom. Tako će ti biti lakše progutati činjenicu da je igra samo prosječna ili ispodprosječna. Rekao bih da vrijedi 70 kn, iako ne znam što će ti Deluxe verzija, uzmi običnu. Ukratko, vizualno odlično izgleda, ali priča i repetitivnost joj ne daju da se u bilo kojem trenutku digne iznad prosjeka. Odigraj ako si fan Mass Effecta, ali nemoj očekivati ni izbliza razinu trilogije.

15 godina
Shivi kaže...

Imaš free game trial, mislim da je 10 sati  dosta da vidiš da li vrijedi ili ne.

Ja sam isto bio u dilemi ali nakon što sam probao malo igru vidio da nije to to.

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
10 godina
neaktivan
PlayStation 4

Koristite li vi prenaponsku zaštitu za PS4? Danas je neko nevrijeme, a nedavno mi se dogodilo na PC-u da je nakon grmaljavinskog nevremena, doduše grom je lupio 500m od mene, pojavila porukica OS not found pa sam morao po novi SSD. Na sreću Win 10 Filehistory radi kako treba pa nisam izgubio nikakve važne podatke.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
JozoBozo121 kaže...

Koristite li vi prenaponsku zaštitu za PS4? Danas je neko nevrijeme, a nedavno mi se dogodilo na PC-u da je nakon grmaljavinskog nevremena, doduše grom je lupio 500m od mene, pojavila porukica OS not found pa sam morao po novi SSD. Na sreću Win 10 Filehistory radi kako treba pa nisam izgubio nikakve važne podatke.

Ja koristim za svu tehniku u stanu imam ih 3 iako neki govore da ne pomaže.

16 godina
PlayStation 4

Garantiram ti da ti prenaponska zaštita neće pomoći kod udara munje. To je samo filter za kratkotrajne oscilacije u naponu mreže, radi velikih potrošača, npr jakih motora.

Munja ti spali sve žice u zidovima ako ti kresne u kuću :-) Munja ima ogromnu energiju. Osim toga ima i ogromno elektromagnetsko polje, pa i to može oštetiti elektroniku.

Jedina kvalitetna zaštita protiv munje je da sve ištekaš iz struje, a ni to nije 100% sigurno jer se možda nešto inducira od elektromagnetskog polja.

PSN: DrskaBitanga, Xbox: MalaBitanga, Steam: Bitanga, Battle.net: Bitanga#2872, Uplay: DrskaBitanga, Origin: DrskaBitanga, Nintendo Switch Friend Code: SW-7419-2699-7478
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2018 21:44 (Bitanga).
Moj PC  
1 3 hvala 0
14 godina
Bitanga kaže...

Garantiram ti da ti prenaponska zaštita neće pomoći kod udara munje. To je samo filter za kratkotrajne oscilacije u naponu mreže, radi velikih potrošača, npr jakih motora.

Munja ti spali sve žice u zidovima ako ti kresne u kuću :-) Munja ima ogromnu energiju. Osim toga ima i ogromno elektromagnetsko polje, pa i to može oštetiti elektroniku.

Jedina kvalitetna zaštita protiv munje je da sve ištekaš iz struje, a ni to nije 100% sigurno jer se možda nešto inducira od elektromagnetskog polja.

Imam jedno lagano pitanje za tebe jel ti ištekavaš sve?

Ako da onda si papučar.

Ja ništa ne ištekavam.

Dobro vjerojatno je lakše kad si u zgradi i sve okolne zgrade imaju gromobrane.

P.S. ursus fala za TD baš si srce.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2018 22:23 (hummer0).
14 godina
PlayStation 4

Ja na glavnom ventilu zatvorim struju i bok. Vraga bih sve ištekavao.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Ja uzmem bibliju i citam ju naglas

PSN - darklydexter
Moj PC  
13 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

ja nikad nista ne istekavam, nije mi skurilo nista vec godinama. nekad zna opalit pa sjebe ruter, ovi dodu i zamjene ga drugi dan. prenaponsku imam na skoro svemu u kuci.

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
hummer0 kaže...
Bitanga kaže...

Imam jedno lagano pitanje za tebe jel ti ištekavaš sve?

Ako da onda si papučar.

Ja ništa ne ištekavam.

Dobro vjerojatno je lakše kad si u zgradi i sve okolne zgrade imaju gromobrane.

P.S. ursus fala za TD baš si srce.

Nikad u životu nisam ištekao ništa iz struje radi grmljavine :-)

Ali živim u zgradama koje imaju dobre instalacije i zaštitu.

13 godina
PlayStation 4

Ukratko, ako te munja lupi, nema spasa za elektroniku (možda ne sve, ali dobar dio spali, bio ti spojen kablom ili ne).

Ako lupi par sto metara od tebe, tu je već pametno da si ištekao sve.

Ako elektricitet dođe putem tel instalacija, moli boga da nisi na dsl-u jer ode router pa se nateži s providerom.

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Tako sam i ja prije par godina. Mislio da nema potrebe da ištekavam, pa kad je lupilo kod susjeda, ode TV, frižider, STB, ruter, komp skupa s monitorom, perilica rublja.
Isto tako je i susjedima oko mene bilo, s tim da sam imao prenaponsku na frižideru i kompu.
Uzmi u obzir i trošak zamijene dobrog dijela instalacija jer je i to bilo sprženo (utičnice, rasvjeta).
Za tih 10-15 minuta se ipak isplati iskopčati sve iz struje.

3 0 hvala 0
16 godina
PlayStation 4

postoji i opcije osiguravanja kuce od elementarnih nepogoda, mi smo ju placali oko 100 i kusur kuna mjesecno, pokriva poplavu, pozar, udare munje... mnogi su nam tad govorili ma to ti je bacanje love, sto posto ti nece ni isplatit itd. dok nije kisa tolko jako pala da nam je poplavilo, drugi dan doso covjek iz osiguranja, za tjedan dana lova bila na racunu od odstete. samo sto mi hrvati nismo nauceni osiguravat nista osim auta koji je obvezan.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
PlayStation 4

Malo idemo u offtopic, ali osiguranje je kod nas poprilično lopovsko. Jedan od razloga zašto ja ne osiguravam stvari je taj što pare od osiguranja u dva navrata nisam vidio radi nebuloza kojih su se dosjetili u osiguravajućoj kući, samo i isključivo zato da mi ne isplate novce. 

Ja bi rado plaćao kada bi znao da u slučaju havarije novci dolaze na račun. Ali ono što je mene dočekalo je beskonačno dopisivanje, suđenje, mučenje, utrošeno vrijeme i novac - a sve zbog ničega.

Drago mi je da si ti imao lijepo iskustvo s njima, nažalost ja i još neki koje poznajem smo ih prokleli do kraja života.

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
PlayStation 4

kad smo kod popusta u santa domenica od preksutra popusti na sve sto se tice igranja

imate na newsletter 10% ako se prijavite i do kraja mjeseca 15% master i maestro karticma plaćanja...i besplatna dostava iznad 99kn

ja cu pricekati cijene pa pokupovati bloodborne wipeout i gow3 ako budu 100 kn svaka....mislim da ni na psn nece pasti toliko cijena

1 0 hvala 0
16 godina
Antoniio22 kaže...
Tako sam i ja prije par godina. Mislio da nema potrebe da ištekavam, pa kad je lupilo kod susjeda, ode TV, frižider, STB, ruter, komp skupa s monitorom, perilica rublja.
Isto tako je i susjedima oko mene bilo, s tim da sam imao prenaponsku na frižideru i kompu.
Uzmi u obzir i trošak zamijene dobrog dijela instalacija jer je i to bilo sprženo (utičnice, rasvjeta).
Za tih 10-15 minuta se ipak isplati iskopčati sve iz struje.

Bitno da sam ja dobio thumbsdowne jer sam rekao da prenaponska ne pomaže :-)

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice