PlayStation 4 izdvojena tema

poruka: 37.786
|
čitano: 7.422.812
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
11 godina
odjavljen
Re: PlayStation 4
XXX kaže...

Izašla jedna super ponuda, ali fakat super. 55" TV sa pravim nativnim HDR-om i to izvrsni tv spušten sa 18200 na 15000 + PS4 pro badave! I to sve na dvije godine bez kamata, znači 625 kn mj. Tko želi iskusiti pravi HDR i imati vrhunski TV uz PS 4 pro sa đabakesku nema kaj razmišljati. Dođe mi da postanem konzola masterarce 

http://promocije.sancta-domenica.hr/promocije/sony-4k-hdr-android-tv-ps4-pro-prednaruci-odmah/?gclid=COqP4M_EltACFZQV0wodU7AJzg

I dalje preskupo za nas siromahe -.-

12 godina

U 14h se skida embargo na sve vijesti vezane uz PS4 Pro.

Očekujte hrpu recenzija, skrinšota, odmatanja i odšarafljenja za 5 minuta.

O majku im j...., i Pro je glasan.

Eurogamer:

In terms of the acoustic performance of the Pro, it has much more in common with the c-chassis PS4 than the Slim. We were hoping that the larger console may integrate a larger fan - typically, the larger fan, the slower it needs to spin in order to displace the same amount of heat. We've yet to put the Pro through exhaustive tests here, but we note a peak 55dB during inFamous First Light gameplay, but really it's not so much the loudness that's the issue as opposed to the pitch. The fan spins up and down and is clearly audible from across the room.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 14:04 (DeniZg).
11 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

U 14h se skida embargo na sve vijesti vezane uz PS4 Pro.

Očekujte hrpu recenzija, skrinšota, odmatanja i odšarafljenja za 5 minuta.

O majku im j...., i Pro je glasan.

Eurogamer:

In terms of the acoustic performance of the Pro, it has much more in common with the c-chassis PS4 than the Slim. We were hoping that the larger console may integrate a larger fan - typically, the larger fan, the slower it needs to spin in order to displace the same amount of heat. We've yet to put the Pro through exhaustive tests here, but we note a peak 55dB during inFamous First Light gameplay, but really it's not so much the loudness that's the issue as opposed to the pitch. The fan spins up and down and is clearly audible from across the room.

Nabijem ih, pa boze dva puta je jaca trebala bi bit tiha da se ne cuje nista.

A sta se tice prednarudbe , ja sam prednarucio 22.10. i jos nikakvu informaciju o preuzimanju PS4 Pro od SD nisam dobio.

PSN - brdjanin85
15 godina
PlayStation 4

Za 4k me zaboli  , ali ste me nahajpali na VR iako sam bio misljenja da bi bilo bolje uloziti u Vive. 

btw novi Slim u HG spotu 2100 kn, pa za koliko ce se na njusci prodavati ps-ovi. Odes u pekaru po kruh i od kusura skoknes po ps 

MadeInCroatia
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 14:28 (Ghost777).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Sad se fino da u jednom danu riješiti 20.000 kn na taj sony tv + ps4 pro + psvr u hgspotu + psvr igre za cca 1000 i nešto kn.

PSN - darklydexter
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Ezio kaže...

Sad se fino da u jednom danu riješiti 20.000 kn na taj sony tv + ps4 pro + psvr u hgspotu + psvr igre za cca 1000 i nešto kn.

Da, mi pezanti smo puni ko tankeri.

PSN - DeniZg80
15 godina
neaktivan
madafaka85 kaže...

Ja sam danas dobio digitalnu kartu za reboot InfoGamer na mejl, a koliko vidim na jednog drugom forumu već sutra će se sutra nekima slati pro, lako kad imaš vezu 

Ajde nema veze, brzo će taj četvrtak 

PSN ID : Eraserhead_981
17 godina
madafaka85 kaže...

A sta se tice prednarudbe , ja sam prednarucio 22.10. i jos nikakvu informaciju o preuzimanju PS4 Pro od SD nisam dobio.

Nisi prednaručio, vjerojatno si zaplivao kao i ja. Malo su to nespretno napravili na webu. I ja sam mislio da sam prednaručio a nakon što sam ih zvao zašto nemam nikakave obavjesti o preuzimanju konzole rekli su mi da nisam ništa prednaručio već sam se samo interesirao o konzoli i zatražio da mi šalju obavijesti o istoj. Na web stranici moraš otići pod opciju kupi i odraditi sve i kupiti konzolu. To oni smatraju pod prednaruči. Kada sam to danas napravio dobio sam odmah obavijesat o preuzimanju konzole. Ako si tako napravio dobio si broj prednarudžbe i prednaručio si konzolu. Ne znam, možda sam malo prestar ali meni riječi prednaruči i kupi imaju različita značenja.

Inače, konzolu u Arena centru možemo preuzeti odmah čim se ujutro dućan otvori, tako su mi rekli.

Što se buke tiče očekivao sam da će biti jednako glasna. Nekom logikom jači motor se jače čuje od slabijeg motora. Možda je usporedba neprimjerena ali očito da igre opet crpe konzolu do krajnjih granica i onda je buka normalna stvar.. No dok ne vidim i čujem iz prve ruke sve bih te opaske uzeo s rezervom.

12 godina
movie kaže...

Što se buke tiče očekivao sam da će biti jednako glasna. Nekom logikom jači motor se jače čuje od slabijeg motora. Možda je usporedba neprimjerena ali očito da igre opet crpe konzolu do krajnjih granica i onda je buka normalna stvar.. No dok ne vidim i čujem iz prve ruke sve bih te opaske uzeo s rezervom.

A da.

Pro ima mrvicu veće gabarite, a duplo jaču grafičku, pa je za očekivati da se ipak čuje. Ali opet, drugačija je arhitektura hardvera pa sam se nadao da će to anulirati buku.

Negdje piše da je tih, negdje da je glasan kao C-šasija (koja nije glasna, ali opet).

Ne znam. Samo se nadam da buka neće biti lutrija kao s prvim konzolama.

PSN - DeniZg80
11 godina
neaktivan
movie kaže...
madafaka85 kaže...

Nisi prednaručio, vjerojatno si zaplivao kao i ja. Malo su to nespretno napravili na webu. I ja sam mislio da sam prednaručio a nakon što sam ih zvao zašto nemam nikakave obavjesti o preuzimanju konzole rekli su mi da nisam ništa prednaručio već sam se samo interesirao o konzoli i zatražio da mi šalju obavijesti o istoj. Na web stranici moraš otići pod opciju kupi i odraditi sve i kupiti konzolu. To oni smatraju pod prednaruči. Kada sam to danas napravio dobio sam odmah obavijesat o preuzimanju konzole. Ako si tako napravio dobio si broj prednarudžbe i prednaručio si konzolu. Ne znam, možda sam malo prestar ali meni riječi prednaruči i kupi imaju različita značenja.

Inače, konzolu u Arena centru možemo preuzeti odmah čim se ujutro dućan otvori, tako su mi rekli.

Javili su se nakon upita,u cetvrtak je mogu pokupit i isto mi je dosao mail sa ulaznicom za infogamer, al javili se tek nakon upita.

PSN - brdjanin85
14 godina
PlayStation 4

Ekipa vi koji idete po Pro odma prvi dan, imate HDR 4K TV il regular 1080p?

ja se drzim svog standardnog PS4 dok PS5 ne izađe 

Uz jedan progodan video sa Cneta 

Right now it's tough to recommend the PS4 Pro

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DeniZg kaže...

A da.

Pro ima mrvicu veće gabarite, a duplo jaču grafičku, pa je za očekivati da se ipak čuje. Ali opet, drugačija je arhitektura hardvera pa sam se nadao da će to anulirati buku.

Negdje piše da je tih, negdje da je glasan kao C-šasija (koja nije glasna, ali opet).

Ne znam. Samo se nadam da buka neće biti lutrija kao s prvim konzolama.

Ja moram priznati kako s prvim PS4 nisam imao problema s bukom. Stajao je na otvorenom, neka 4 metra od mene i bio je tih. Valjda će i ovaj biti takav i ja zadovoljan. Vidim, većina vas dobila ulaznice za infogamer. Ja nisma ništa dobio. Možda zato kaj sam ujutro sve odradio pa pošalju naknadno..

14 godina
Spike1983 kaže...

Ekipa vi koji idete po Pro odma prvi dan, imate HDR 4K TV il regular 1080p?

1080p

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina

imam 4k HDR 10

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 16:05 (4mal).
17 godina

moram priznat da su nadjacli SD i radi toga ce ih dosta odustat HG spot je ovaj put pobjedio !

PS VR prvi 

PS4 slim jeftiniji 

steta kaj nemaju ps cam i move kontorlere u ponudi...

da spuste malo cijenu ps vr-a i nabave gore navedeno dam se kaldit da bi SD popusio na veliko 

evo im ih i links ! 

https://www.links.hr/hr/sony-playstation-vr-5-7-oled-fhd-120hz-hdmi-usb-bijeli-preorder-650309018

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 16:14 (4mal).
15 godina
PlayStation 4

još uvijek je trenutno jeftinije naručiti sa amazona. 3260 (uključujuči dostava)

PSN - darklydexter
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 16:14 (Ezio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

uz kameru i move kontrolere

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

uz kameru i move kontrolere

prkeo amazona? ne, za tih 3260 kn je također bez kamere i kontrolera.

Obzirom da links nudi to isto za 3300 kn to je očito bolji izbor od naručivanja iz italije. Samo ne vidim da li je to već sad dostupno u linksu.

PSN - darklydexter
17 godina
PlayStation 4

zvao sam isto tek od 24.1 

edit

ima ronis sve !  tj kameru + move kontrolere 897 + 3800 ps vr hg spot  je manje od 5k jos mi ostane za napunit malo ps walet 

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 16:49 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...

Što se buke tiče očekivao sam da će biti jednako glasna. Nekom logikom jači motor se jače čuje od slabijeg motora. 

Problem je što su to mali ventilatori malog protoka zraka pa se onda vrte ko rakete. Da je veliki vent ne bi se ništ čuo, al je ta kućišta od konzola teže tako hladiti na isti način kao PCe.

Za peasante je dobro i ovo :-P

17 godina
PlayStation 4
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 17:10 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
PlayStation 4

Gledao neki random review i veli lik da je to najtiši PS4 dosad. Ono, čuje se kad instaliraš igru s diska, ali kod gejmanja nema primjetne buke. 

Uglavnom, jedino što sam htio od ovog vraga je da bude tih i da mogu igrati Bloodbourne u 60 FPS. Ajd bar da to prvo bude kako treba, kad su me za ovo drugo već odjebali.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
PlayStation 4

Ja ne znam kako su vama tako bucne konzole, meni je neprimjetna igrao digitalnu verziju igre ili na disku.

MadeInCroatia
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Ghost777 kaže...

Ja ne znam kako su vama tako bucne konzole, meni je neprimjetna igrao digitalnu verziju igre ili na disku.

Hoces da zamjenu napravimo ? :D

15 godina
Santana kaže...
Ghost777 kaže...

Hoces da zamjenu napravimo ? :D

joj evo bas je pocela tulit ne znam sta cu 

MadeInCroatia
15 godina
neaktivan
DeniZg kaže...

I tako, uskočio sam na hajp trejn i prednaručio Pro u Areni ZG.

Navodno, nije sigurno da će bit uređaja u dućanu ako niste napravili prednarudžbu (mislim da sam ja negdje 150 naručitelj).

Meni zvuči kao bulšit, ali npr. na  Amazonu je to najprodavaniji komad elektronike.

Taj Sony ne bu znao kud s novcima

Pozdrav.

Mislis li da ce biti tih konzola na lageru u Areni kada izade, tj. 10.11.? Ja sam napravio prednarudzbu jos 17.10. preko njihove stranice. Neki dan su me zvali i pitali u kojoj poslovnici ga zelim preuzeti (odabrao sam Arenu), ali se bojim da ce ih nestati dok stignem. Mozda budem kampirao u 10 ujutro kada se poslovnica otvara, hehe

12 godina

Meni je čovjek rekao kolko će imati prednarudžbi, toliko će biti uređaja u toj poslovnici. Sve ekstra je upitno.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 18:34 (DeniZg).
17 godina

kako moze nestat ako ih zamolis da ti stave tvoj primjerak sa strane taj dan lol

to se zove prednarudjba tj svrha istog ...tako da nema straha 

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 18:45 (4mal).
13 godina
PlayStation 4

Ma guraju tačke u guzicu ljudima s tim bullshitom...Dva puta puta su mi prodali tu foru i više neće. Prvi puta na sam dan izlaska GTA V za PS4 zovem telefonski i frajer moze,ali jel sigurno dolazim jer ih vise nema.(a isto je bilo,prednarudžbe,jako ih je malo)..Trčim s posla,dolazim u trgovinu,a pred frajerom dvije kartonske kutije pune GTA i smije se.....Drugi puta identična situacija samo sa Tele2 i Galaxy S7 Edge...reko jebene su vam fore..

Poanta: bit ce toga i za ekipu koja nije prednaručila,u to sam uvjeren...

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 19:00 (Purger155).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
PlayStation 4

nisi bas u pravu kod prednarudbe ps4 sa vaucherom samo je bilo tocno komada za isto jer sam pitao

tek drugi val je kupio po nesto  vecoj cijeni i to ne bundlane u 3.mj 2k14

pricam za sd u sv. nedelji a ostale neznam

jos su dan prije imali lunch party !

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.11.2016 19:05 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Razmjena igara za PS4/PS5
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice