Kupnja PS3-a sa True Blue Donglerom

poruka: 3
|
čitano: 2.121
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Ovako, kao prvo ispričavam se ako je slična tema već postojala i pridružio sam se ovom forumu tek toliko da pitam par pitanja što se možda nekima i neće previše sviđati.
No svejedno, zanima me kupnja PS3-a i True Blue Donglera.
Kako True Blue radi samo sa firmwareom od 3.55 i ne višim, htio sam pitati koji firmware dolazi sa "PS3 160 GB K chassisi" modelom, kojeg prodaju trenutno svuda uokolo diljem RH?
Znam da ima puno različitih alata za downgrade firmwarea, ali su oni prilično skupi i nemam namjeru izdvajati još 800 kn za tako nešto. Već je puno dati 450 kn za True Blue, i najrađe ne bih platio toliko pošto su veliki lopovi sa svojim DRM-om gdje ne žele objaviti sustav rada drugima tako da mogu pobrati masu para sa time. Nisu ni glupi zato, ali prezirem takve. No nije da imam opcija trenutno, pa pobjeđuju.

Eto, pa me zanima da li ima kakvih drugih slim modela od 160 gb-a a da ne koštaju više od 2k kn, sa kojim firmwareom dolaze, da li je moguće prije kupnje to provjeriti i da li sve igre prije 3.55 rade sa True Blueom? One koje inače rade bez donglera, samo sa CFW.

Da li treba patchati baš svaku igru sa TB patchem ako je post 3.60+ i da li je moguće igrati i prijašnje igre bez TB patchanja, ili bilo kakvog patchanja, ili je nužno patchati baš svaku igru? Da li postoje ripovi igara koji maknu nebitne dump fileove, primjerice da im smanje file size? I da li su potrebni blu-ray diskovi za igranje pojedinih igara preko internog/externog HDD-a? Tipa, primjerice, God of War 3. Čuo sam da treba imati disk unutar PS3-a prilikom igranja preko TB-a bez obzira dal je on na externom/internom hardu stavljen. Namjeravan koristiti interni HDD od PS3-a, pa zato pitam.

Osim toga, kakav HDTV bi mi mogli preporučiti uz kupnju PS3-a a da cijena nije viša od 2400 kn. Da li da idem Full HD ili 720p (pošto dosta igara ne podržava full hd, a ne volim upscaling), koje veličine, etc.

Nadam se da mi netko može odgovoriti na pitanja i ispričavam se na njihov velik broj i moguće nejasnoče te ako je ovako nešto zabranjeno na ovom forumu. Svrha nije piratizacija, barem ne u potpunosti, jer kupujem originale kada god stignem, i kada god imam novaca, ali nisam u mogučnosti da ih sve kupim koje bih želio odigrati. Zato pitam, i bez takvog elitizma molim.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

bump!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Kupnja PS3-a sa True Blue Donglerom
Ovako mogu ti pomoci u vezi tv-a.

Uzmi si neki lcd 82 cm,gledaj da ima sto vise hdmi i da npr cita sve formate filmova,preporucam samsung jer ima najbolji media player. Dal je full hd ili hd ready ti je sasvim svejedno jer ti na 3 metra udaljenosti na toj velicini neces vidjeti razliku.

A sad sto se tice ps3, ja sam jedan od onih koji si i kupe igru ako ju bas zele igrati pa neznam bas sve o tbd,ali moja preporuka ti bi bila da si uzmes lijepo ps3 160gb + igra za nekih 2000 kn,onih 450 kupi si par igra preko zavvi-a ili nekog drugog stranog shopa te kada njih odigras uvijek ih mozes zamijeniti jer se ljudi mijenjaju na mnogim nasim forumima. A tada nemas problema s patchom,lijepo mozes online igrati te te igre koje kupis ili zamijenis ces i stvarno odigrati dok ovak ti se bi nakupilo pun kufer igrica i prakticki ni jednu nebi odigrao kak spada...Evo to ti je moje misljenje :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice