nije flash nego gif, znači nema instalacije..
21. je, bude kaj od Božićnog ugođaja ovdje?
Nije da se nema kaj staviti, određeni članovi napravili su jako lijepe uratke.
Čekamo, Webtim je na djelu...
21. je, bude kaj od Božićnog ugođaja ovdje?
Bor se kiti na Badnjak, zar ne? :-)
Moj konačan glas ide dncrmtu za logotip i lijevu stranu headera i Smooth Operatoru za desnu stranu headera. Jedino što bi još trebalo ujednačiti pozadinsku boju pošto su različite.
Za sredinu mislim da bi trebala ostati prazna, bez animacija padanja snijega jer je forum oduvijek bio izgledom jednostavan.
Meni se najviše dopala ideja od beda
Bug postaje ateistički forum...lol.
Za njih čini se Božića nema. Mrze snijeg i ostale zimske radosti. Bor kite jedino kerozinom.
Otkud si ti izvukao da ateisti "Mrze snijeg i ostale zimske radosti"? Vecina ih i bor kiti
Nisam znao da ću ovakvu samopromociju dobiti, ako izaberu moj header... Postat ću egoista!
Nisam znao da ću ovakvu samopromociju dobiti, ako izaberu moj header... Postat ću egoista!
Svaka čast,ako nema snijega u prirodi više,ima na forumu
Ma odličan je header, svaka čast Smooth Operator.
Sve pohvale Smooth Operator vrhunski napravljeno
Svaka čast smooth operator ,vidim da tvoj header krasi nasovnicu foruma
Predobro zaglavlje za Bug forum! Tko se samo sjetio ovakvog izgleda, treba mu čestitati. :D
Predobro zaglavlje za Bug forum! Tko se samo sjetio ovakvog izgleda, treba mu čestitati. :D
Pa onda mu čestitaj! Piše ti na banneru tko se sjetio (i tko ga je napravio).
Evo i ja ću. Čestitam, Smooth Operator!
Čestitke Smooth Operatoru.Svaka čast,stari!
Smooth Operator, čestitam, samo jedan prijedlog, sklonite ono gore "za prigodno zaglavlje zaslužan..." nekako bode oči :) :P :P :P
Smooth Operator, čestitam, samo jedan prijedlog, sklonite ono gore "za prigodno zaglavlje zaslužan..." nekako bode oči :) :P :P :P
Niti slucajno maknut, neka se zna tko je napravio, uopce ne smeta niti bode, moje misljenje.
Niti slucajno maknut, neka se zna tko je napravio, uopce ne smeta niti bode, moje misljenje.
Ma šalim se :P
Čestitke Smooth Operator....hoce li te mozda iznenaditi sa nekom T-shirt mozda? :)
Čestitke Smooth Operator....hoce li te mozda iznenaditi sa nekom T-shirt mozda? :)
Pridružujem se čestitkama... Ak već bude išla T-shirt Smooth operatoru, mogla bi i meni kao autoru prijedloga
EDIT: i tema bi mogla pod lock do idućeg Božića - natječaj je gotov, header izabran i postavljen...
Hvala na pohvalama. Ma kakva majica, nije mi ni Mreža stigla (već sam se žalio,poslat će drugi primjerak).
Neznam kakav je kod vas običaj, ali ja sad idem u staru kuću, gdje imamo ognjište, naložit vatru i gradelat ribu. Glava kuće unosi komad drva, koji zovemo Badnjak, uz pozdrav, Na dobro vam došao Božić i sveto porođenje Isusovo. Kod nas se ne može izgubit Božićni duh. Samo što nas je ove godine samo troje, ja, mama i brat.
Vama i vašim obiteljima, Sretan i blagoslovljen Božić!
Živili!
No, evo što se desi kada držite Ctrl+scroll up, to jest, maximalni zoom... pazite na mjesec
To je zato jer jedna slika mora biti ispred druge - da nije tako onda bi desna slika prikrivala lijevu pa bi se ti opet žalio. Tu nema rješenja niti je potrebno jer nitko neće toliko zumirati.
evo i moje. tnx bug na objavi!
A ček,ne kužim.Što sada šaltaju bannere?
svaki tjedan novi. tri tjedna. zadnji se ne zna ko je autor.
bio je smooth operator i sad ja.
http://www.bug.hr/vijesti/novosti-stranicama-forumu/99929.aspx
Pa ko će normalan bit na novu godinu na forumu :D Neka cijeli 31.12 bude vatromet. :P
Upravo smo dokazali da nisam normalan.
Pa ko će normalan bit na novu godinu na forumu :D Neka cijeli 31.12 bude vatromet. :P
Upravo smo dokazali da nisam normalan.
Pih, jaka fora! Pa tko nije na forumu?
I sada dosta off-topica, da ne zagadimo temu. Primjerenije bi bilo diviti se novom headeru (s animacijom) koji se pojavio maloprije!
Znam da zvučim kao neki perfekcionista, ali na slici u prizoru na dnu u samoj sredini se vidi razlika između GIF image i ostatka prijašnjeg headera (ubolo me za oči)