Božićni header - natječaj

poruka: 102
|
čitano: 25.109
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Bug Logo, Božićni header - natječaj 2010
16 godina
neaktivan
RE: Božićni header - natječaj

nije flash nego gif, znači nema instalacije..

17 godina

21. je, bude kaj od Božićnog ugođaja ovdje?

Nije da se nema kaj staviti, određeni članovi napravili su jako lijepe uratke.

Čekamo, Webtim je na djelu...Cool

You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one.- Mihail Talj
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
moderator
Armor kaže...

21. je, bude kaj od Božićnog ugođaja ovdje?

Bor se kiti na Badnjak, zar ne? :-)

Domagoj
17 godina
neaktivan

Moj konačan glas ide dncrmtu za logotip i lijevu stranu headera i Smooth Operatoru za desnu stranu headera. Jedino što bi još trebalo ujednačiti pozadinsku boju pošto su različite.

Za sredinu mislim da bi trebala ostati prazna, bez animacija padanja snijega jer je forum oduvijek bio izgledom jednostavan.

We must repeat...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni se najviše dopala ideja od beda

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Bug postaje ateistički forum...lol.

Za njih čini se Božića nema. Mrze snijeg i ostale zimske radosti. Bor kite jedino kerozinom.

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Otkud si ti izvukao da ateisti "Mrze snijeg i ostale zimske radosti"? Vecina ih i bor kiti Smijeh

They must find it difficult... Those who have taken authority as the truth, rather than truth as the authority. G. Massey, Egyptologist

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nisam znao da ću ovakvu samopromociju dobiti, ako izaberu moj header... Postat ću egoista! Cool

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

19 0 hvala 3
16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Nisam znao da ću ovakvu samopromociju dobiti, ako izaberu moj header... Postat ću egoista! Cool

Svaka čast,ako nema snijega u prirodi više,ima na forumuNevinašce

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2009 11:35 (big_guy).
15 godina
neaktivan

Ma odličan je header, svaka čast Smooth Operator.

ceRina:)
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sve pohvale Smooth Operator vrhunski napravljeno Cool

addicted to HD :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Svaka čast smooth operator ,vidim da tvoj header krasi nasovnicu foruma Smijeh

RIDER
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2009 13:20 (rider15).
16 godina
neaktivan

Predobro zaglavlje za Bug forum!  Tko se samo sjetio ovakvog izgleda, treba mu čestitati. :D

Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to potvrdio.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Dragon wizard kaže...

Predobro zaglavlje za Bug forum!  Tko se samo sjetio ovakvog izgleda, treba mu čestitati. :D

Pa onda mu čestitaj! Piše ti na banneru tko se sjetio (i tko ga je napravio).

Evo i ja ću. Čestitam, Smooth Operator! Osmijeh

15 godina
neaktivan

Čestitke Smooth Operatoru.Svaka čast,stari!

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Smooth Operator, čestitam, samo jedan prijedlog, sklonite ono gore "za prigodno zaglavlje zaslužan..." nekako bode oči :) :P :P :P

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...

Smooth Operator, čestitam, samo jedan prijedlog, sklonite ono gore "za prigodno zaglavlje zaslužan..." nekako bode oči :) :P :P :P

Niti slucajno maknut, neka se zna tko je napravio, uopce ne smeta niti bode, moje misljenje.

addicted to HD :)
16 godina
neaktivan
benko kaže...

Niti slucajno maknut, neka se zna tko je napravio, uopce ne smeta niti bode, moje misljenje.

Ma šalim se :P

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
16 godina

Čestitke Smooth Operator....hoce li te mozda iznenaditi sa nekom T-shirt mozda? :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Srednji kaže...

Čestitke Smooth Operator....hoce li te mozda iznenaditi sa nekom T-shirt mozda? :)

Pridružujem se čestitkama... Ak već bude išla T-shirt Smooth operatoru, mogla bi i meni kao autoru prijedloga Belji se

EDIT: i tema bi mogla pod lock do idućeg Božića - natječaj je gotov, header izabran i postavljen...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2009 15:29 (Sum_of_all_fears).
16 godina
neaktivan

Hvala na pohvalama. Ma kakva majica, nije mi ni Mreža stigla (već sam se žalio,poslat će drugi primjerak).

Neznam kakav je kod vas običaj, ali ja sad idem u staru kuću, gdje imamo ognjište, naložit vatru i gradelat ribu. Glava kuće unosi komad drva, koji zovemo Badnjak, uz pozdrav, Na dobro vam došao Božić i sveto porođenje Isusovo. Kod nas se ne može izgubit Božićni duh. Samo što nas je ove godine samo troje, ja, mama i brat. Mršti se

Vama i vašim obiteljima, Sretan i blagoslovljen Božić!

Živili!

Bustin at people who said my name in vain, I got no time for them tricks, I'm heavy in the game!!! I wanna be a baller, please, But the bitches and the liquor keep on callin me...

8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

No, evo što se desi kada držite Ctrl+scroll up, to jest, maximalni zoom... pazite na mjesec

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

No, evo što se desi kada držite Ctrl+scroll up, to jest, maximalni zoom... pazite na mjesec

To je zato jer jedna slika mora biti ispred druge - da nije tako onda bi desna slika prikrivala lijevu pa bi se ti opet žalio. Tu nema rješenja niti je potrebno jer nitko neće toliko zumirati.

17 godina
neaktivan

evo i moje. tnx bug na objavi!

Dočekali...10.11. The MW2
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A ček,ne kužim.Što sada šaltaju bannere?

oko za oko,pasta za zube

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dncrmt kaže...

svaki tjedan novi. tri tjedna. zadnji se ne zna ko je autor.

bio je smooth operator i sad ja.

Dočekali...10.11. The MW2
17 godina
moderator
dncrmt kaže...

http://www.bug.hr/vijesti/novosti-stranicama-forumu/99929.aspx

16 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

Pa ko će normalan bit na novu godinu na forumu :D Neka cijeli 31.12 bude vatromet. :P

Upravo smo dokazali da nisam normalan.

17 godina
moderator
andy0101 kaže...
Cerina15 kaže...

Pa ko će normalan bit na novu godinu na forumu :D Neka cijeli 31.12 bude vatromet. :P

Upravo smo dokazali da nisam normalan.

Pih, jaka fora! Pa tko nije na forumu? Cool

I sada dosta off-topica, da ne zagadimo temu. Primjerenije bi bilo diviti se novom headeru (s animacijom) koji se pojavio maloprije!

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.1.2010 1:25 (Miro).
16 godina
neaktivan

Znam da zvučim kao neki perfekcionista, ali na slici u prizoru na dnu u samoj sredini se vidi razlika između GIF image i ostatka prijašnjeg headera (ubolo me za oči)

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
Moj PC  
0 1 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Bug Logo, Božićni header - natječaj 2010
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice