Refresh gumb zaključana tema

poruka: 29
|
čitano: 3.587
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Refresh gumb

Imam prijedlog.

Mogli bi napraviti gumb koji bi refresal temu.

Jel mi se znalo dogoditi da mi tema jednostavno postane neaktivna, a ne smijem pisati duple postove.

Zato bi se s tim gumbom mogao rijesiti problem "zamrlih" tema.

Gumb bi mogao koristiti samo autor teme.

On bi mogao refresat temu svak npr. 2h (jednom na dan ili nekoliko puta u 24h).

METALLICA
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2009 16:24 (uljez).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Refresh gumb

Ovo mi se sviđa, super prijedlog

Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek. http://www.travian.com.hr/?uc=hrx_37430 - Klik i donesite mi uspjeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Refresh gumb

apsolutno podržavam prijedlog.

ali moguće refreshanje samo 1 dnevno, svaka 2 sata je previše

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Refresh gumb

Također podržavam.

Je, je, aha...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Refresh gumb
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

apsolutno podržavam prijedlog.

ali moguće refreshanje samo 1 dnevno, svaka 2 sata je previše

Gore sam napisal da moze i 1 dan.
Meni je svejedno.

Nadam se da netko od "vaznih" ljudi ovo gleda.
METALLICA
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2009 16:30 (uljez).
16 godina
neaktivan
Refresh gumb

DObra ideja

Život je spolno prenosiva bolest koja uvijek završi smrću
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Refresh gumb

imam i ja taj (web) browser 

e i dobra ideja sa tožim refresh gumbom

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2009 16:42 (3D-gamer).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
deja_vu kaže...

omg, omg, omg Viče

slika samo za noob-ove

Ne to!
Nisam mislil na to.
Ti nisi cital cijeli post ocito.
Sljedeci put procitaj sve pa ce ti biti jasno.
Govori se o tome da se tema moze refresat a ne stranica.
METALLICA

0 0 hvala 0
16 godina
deja_vu kaže...

omg, omg, omg Viče

slika samo za noob-ove

On ne misli tak,on misli da se refresha tema da ponovno bude na vrhu popisa aktivnih tema,a da ne mora pisati još jednu poruku za to i dobiti karton.
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje! |^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^| || |...NOOB TRUCK..........| ||'|";,__ |_..._..._______===|=||_|__|..., ] "(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*****''(@)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
uljez kaže...
deja_vu kaže...

omg, omg, omg Viče

slika samo za noob-ove

Ne to!
Nisam mislil na to.
Ti nisi cital cijeli post ocito.
Sljedeci put procitaj sve pa ce ti biti jasno.
Govori se o tome da se tema moze refresat a ne stranica.
 omg, omg ajde budi na toj tebi i daj probaj stisnuti onda jmanji zaukruzeni gump pa ces vidjeti da se i ta tema refreha 
Ako je itko zainteresirani za bilo koju igru sta se tice steam ili cd key mislim na orgianal neka se javi na pp, trenutno gta IV i jos cetri igre izmedu ostalog ccs za samo 250 kn, css 75 kn, cs 1.6 50 kn ima jos puno ostalog, navalite ljudi
16 godina
neaktivan
emerik kaže...
deja_vu kaže...

omg, omg, omg Viče

slika samo za noob-ove

On ne misli tak,on misli da se refresha tema da ponovno bude na vrhu popisa aktivnih tema,a da ne mora pisati još jednu poruku za to i dobiti karton.
 Tocno tak.

METALLICA
17 godina
protjeran
Refresh gumb

a jeste se nasli na okupu stvarno, 

Ako je itko zainteresirani za bilo koju igru sta se tice steam ili cd key mislim na orgianal neka se javi na pp, trenutno gta IV i jos cetri igre izmedu ostalog ccs za samo 250 kn, css 75 kn, cs 1.6 50 kn ima jos puno ostalog, navalite ljudi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Refresh gumb

Zakon prijedlog!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
deja_vu kaže...

Sta si dosadan i jos nemas pojma o cemu se radi, a da ne govorin za reklamu u potpisu...prodajes ukradene steam accounte i cdkeyeve...
Je, je, aha...
17 godina
Refresh gumb

Podržavam prijedlog, ali ne svaka 2 sata već jednom, max 2 puta dnevno.

The blue screen of death is the best game I've ever played.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Fowix kaže...
deja_vu kaže...

Sta si dosadan i jos nemas pojma o cemu se radi, a da ne govorin za reklamu u potpisu...prodajes ukradene steam accounte i cdkeyeve...
 sada smo jos presli na vrijedanje, ja kupojem stema onima koji to ne mogu ili nemaju kartice, Viče

16 godina
neaktivan

Ajmo decki malo se smirite :)

Sljedeci put citaj cijeli post pa ces vidjet o cemu se govori.

Sad jos cekamo komentare drugih ljudi i moderatora.

METALLICA
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2009 17:05 (uljez).
17 godina
protjeran
uljez kaže...

refreanjae teme kao one da vidis koji su noviji postovi posta sam sliku, a za one teme koji nisu zavrsene postoji NERIJESENI PORBLEMI
ajde malo pogledaj, pa ces vidjeti, nema potreba jos dodatne neke gluposti ako ovako forum funcionira donekle ok!
16 godina
neaktivan
deja_vu kaže...
uljez kaže...

refreanjae teme kao one da vidis koji su noviji postovi posta sam sliku, a za one teme koji nisu zavrsene postoji NERIJESENI PORBLEMI
ajde malo pogledaj, pa ces vidjeti, nema potreba jos dodatne neke gluposti ako ovako forum funcionira donekle ok!
 Opet ti po svojem.
Nije uopce rijec o refresanju stranice i o refresanju postova. Nego ako je tema "zamrla" (jer ju ljudi nisu vidjeli) da se ponovno stavi na listu aktivnih tema bez pisanja postova.
METALLICA
16 godina
neaktivan
deja_vu kaže...
Fowix kaže...
deja_vu kaže...

sada smo jos presli na vrijedanje, ja kupojem stema onima koji to ne mogu ili nemaju kartice, Viče

Nisi,nego prodajes ukradene steam acc-e sa igrama na njima! Kostaju manje ali tako nedobijes svoj vlastiti username i pass i zna se dogodit da steam banna acc ili ga opet ukradu! Nemozes meni prodavat te fore, znan za to jako jako dugo! Ima i upozorenje o tome na steam forumu!
Sorry za offtopic!!!
Je, je, aha...
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2009 17:31 (Fowix).
16 godina
neaktivan
Refresh gumb

Svaka cast autoru.Odlican prijedlog.Također podržavam

Konfa:Intel Celeron 2.4Ghz@3.02Ghz/ATI Radeon 9550 128MB/NO-name napajanje 400W/MBO:Asrock P4V88+/HDD:80GB/1.5 GB ram/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
uljez kaže...

Imam prijedlog.

Mogli bi napraviti gumb koji bi refresal temu.

Jel mi se znalo dogoditi da mi tema jednostavno postane neaktivna, a ne smijem pisati duple postove.

Zato bi se s tim gumbom mogao rijesiti problem "zamrlih" tema.

Gumb bi mogao koristiti samo autor teme.

On bi mogao refresat temu svak npr. 2h (jednom na dan ili nekoliko puta u 24h).

Zašto? Koja je svrha? Time bi nas, koji dolazimo na forum više puta dnevno bukvalno "vukao za nos"! Vidio bih novo vrijeme uz naslov neke teme u pregledu tema, otišao pogledati i tek onda bih shvatio, a to je ono što sam već vidio, nema novog posta, već autor - refresha! Grozno iritantno!

Već postoji sustav (obojani talk oblak, odnosno ikona - vidi sliku) ispred svake teme koja ima novi post, ili svake grupe koja ima novu temu, pa koga zanima to područje - uočit će.

Umjesto umjetnog dizanja teme, u kojoj nema novih postova, na vrh popisa aktivnih tema autori novih tema bi se trebali potruditi oko smišljanja kvalitetnih i jasnih naslova! Već se x puta dogodilo da sam nekim temama koje su nazvane "pliz, hitno, trebam pomoć!!!!!!" ili "moja konfa", promjenio naslov u (recimo) "WLAN veza puca svakih 5 minuta" i "Za 2.000 kuna hoću nadograditi PC star 4g", pa bi se nakon toga u tim bezličnim temam razvila rasprava!

A nađe se tema u kojima se postavljaju pitanja na koja nitko nema smisleni odgovor, pa je normalno da - zamru!

Tako da ovaj prijedlog nema nikakvog smisla, niti svrhe!
Poruka je uređivana zadnji put pet 24.4.2009 19:19 (Miro).
16 godina
neaktivan

Hvala na odgovoru.

METALLICA
17 godina
neaktivan
Refresh gumb

Slažem se sa svime što je Miro napisao. Sa ovom opcijom uključenom noobovi koji misle da njihova tema nešto vrijedi si forsirali maksimalno da tema bude vidljiva što većem broju ljudi.

Sve u svemu, totalno besmislen prijedlog.

"The Boss"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Refresh gumb

..da, ideja sama posebi nije loša ali bi to neki sigurno zlorabili..postoje dvije neobavene teme nespavalice i birc(od 0 do 24) gdje se uvijek može ljude uputit na svoj problem a tu su i pp..

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.4.2009 23:02 (seneka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Refresh gumb

Smisao svega toga postoji ali na drugi način:

Ponekad kad pišemo poruku, neko drugi piše u isto vrijeme, a obično se tiče same teme.

U tim slučajevima, ovaj drugi (mi) možda bi napisal nekaj drugo ili nikaj da zna kako je neko već napisal prije njega isto (ili nešto).

Manimo se filozofiranja; mislim na koncept kakav ima HCL forum - da vam javi kako je (ako je) u međuvremenu napisana poruka.

Ovdje, zasad, to se još nemre znati.

Eto to je moj prijedlog.

"You must take your opponent into a deep dark forest where 2+2=5, and the path leading out is only wide enough for one." -Mihail Talj
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Refresh gumb

kasnim više od mjesec dana, ali šta je tu je

meni se ovaj prijedlog sviđa, ali da bude veća restrikacija refreshanja. ovo svaka 2 sata je previše. bolje da autor ima mogućnost samo 1 refresh na dan, i da mora proći najmanje 14 dana (ili čak više) da bi se tema koja je sad refreshana, mogla ponovno refreshati. ali i da autor može refreshati bilo koju temu, a ne samo svoju. ali naravno da forum pamti da je tema već refreshana, pa da mora isteći rok kad će se moći ponovno refreshati

po meni bi to bilo dobro, jer bi se na taj način probudile zaboravljene teme koje su dobre i mogu puno pomoći. bolje da je tako budimo, nego nekim glupim komentarom ili postom

a nije na odmet ni ovo što je Armor predložio. koliko puta mi se dogodilo da dok ja pišem neku poruku, netko to isto napiše prije mene, pa ispane da ja ponavljam već rečeno. e sad, koliko je to izvedivo, to znate vi

Bubamara na steroidima.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Refresh gumb

podrzavam prijedlog, jesu li modovi ista poduzeli?

zasto su smajlici zuti? Hmm...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Fićo_CoD 5 kaže...

podrzavam prijedlog, jesu li modovi ista poduzeli?

Nisu, niti neće. Vidi Mirov odgovor.
Domagoj
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice