Znači pročitam temu do zadnjeg posta i mene kada kliknem na "Skok na nepročitano" vrati na neki stari post koji je npr. napisan predprošolg tjedna... Imate li vi isti problem?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa ako ti je to nepročitano, logično je da će te staviti na dio koji nisi pročitao (svejedno kad je napisan).
Pa ako ti je to nepročitano, logično je da će te staviti na dio koji nisi pročitao (svejedno kad je napisan).
Ali zašto me vrati na post koji sam pročitao?
Trebalo bi te vratiti na prvi post nakon zadnjeg pročitanog, sad, možda se nešto poremetilo.
Znači pročitam temu do zadnjeg posta i mene kada kliknem na "Skok na nepročitano" vrati na neki stari post koji je npr. napisan predprošolg tjedna... Imate li vi isti problem?
"Skok na nepročitano" radi ono sto treba. "Odveze" te do posta koji nisi procitao u toj temi.
npr. Ja sam prije sedmicu dana zadnji put pogledao temu "Bug forum birc". Ako sada udjem u temi, kliknem na "Skok na nepročitano", ja cu se pojaviti na postu koji je napisan prije sedmicu dana, a ne onaj koji je napisan upravo sada.
Ne razumijem u cemu je problem kod tebe.
Probaj klasiku.
Obrisi cache browser-a.
Log out>Log In.
Pa reci radi li. Mislim da sam ja imao takvo nesto prije par mjeseci, ali ne mogu nista ozbiljno reći jer mi nije dugo trajalo pa se ne sjećam dobro.
"Skok na nepročitano" radi ono sto treba. "Odveze" te do posta koji nisi procitao u toj temi.
npr. Ja sam prije sedmicu dana zadnji put pogledao temu "Bug forum birc". Ako sada udjem u temi, kliknem na "Skok na nepročitano", ja cu se pojaviti na postu koji je napisan prije sedmicu dana, a ne onaj koji je napisan upravo sada.
Ne razumijem u cemu je problem kod tebe.
Problem je kod mene što me baca na isti post koji sam pročitao već od kad umjesto da me baca na post koji nisam pročitao...
Probaj klasiku.
Obrisi cache browser-a.
Log out>Log In.
Pa reci radi li. Mislim da sam ja imao takvo nesto prije par mjeseci, ali ne mogu nista ozbiljno reći jer mi nije dugo trajalo pa se ne sjećam dobro.
Jesam,i dalje je isto
Događa se i meni povremeno. Pa se prestane događati. Nije valjda da te tako strašno smeta.
Evo meni se ovo od nedavno javlja, vrati me na neki post od prije mjesec dana. Ima li netko sličan problem i kako to riješiti? Probao ono gore, ali isto...
Stvar ista. Kad će se to srediti?
Ne sjećam se da li sam prijavljivao problem, ali evo sinoć mi se ponovno desio, a dešava se nasumično, ne često, ali otprilke nekih 20-tak puta od kako sam na forumu. Naime, kada osvježim teme koje pratim ili teme u kojim sudjelujem pojavi se veći broj tema sa ikonicom da ima novih poruka u temama, a kada odem da pročitam zapravo ni nema novih poruka. Jednostavno se zblesira notifikacija da ima novih poruka, pa kad kliknem na nju zapravo me vrati na neke poruke stare po par dana na stranicu ili dvije natrag u temi, a koje sam već nekoliko puta pročitao.
Koristim Firefox 13.01
Također isti problem. Pretraživač je Maxthon 3.