glupo što modovi imaju 5
"Can't we all just get along?"
Uživajmo u forumu. Sa ili bez zvjezdica - svejedno je. Formula ne može biti savršena, možda je najbolje rješenje ukinuti svaki ranking. Ako i ne, u redu je.
A sada se bacimo na zabavu i pomaganje, bez obaziranja na zvjezdice.
[ironija]Zamisli da zbog 'Slažem se' na ovoj poruci dobijem zvjezdicu više...[/ironija]
Ova taktika 'pas se dresira nagradom, a ne batinom' je trebala krenuti od početka. Ali, bolje ikad nego nikad.
Ma ja ne razumijem ove zvijezdice, kako oni mogu saznati ako si ti nekome pomogao ili ne, sumnjam da moderatori idu citati svaki post i svaku temu... btw. lik se regao danas i ima vec jednu praznu zvjezdicu? wtf? jel to moguce ili je to ''bug'' na stranici?
lik se regao danas i ima vec jednu praznu zvjezdicu?
<div id="ctl00_MainContent_oStars_oStar" class="star10"></div>
Mislim da je razlog zbog kojeg netko nema niti jednu zvjezdicu, a netko ima jednu praznu (pola pune) taj da pri registraciji po defaultu vjerovatno imaš jednu praznu (pola pune) zvjezdicu, a ako dobivaš kartone, degradiran si na 0 zvjezdica.
Mislim da je razlog zbog kojeg netko nema niti jednu zvjezdicu, a netko ima jednu praznu (pola pune) taj da pri registraciji po defaultu vjerovatno imaš jednu praznu (pola pune) zvjezdicu, a ako dobivaš kartone, degradiran si na 0 zvjezdica.
A mislim da zvjezdice nebi trebalo ukidati, razlog je taj da veliku većinu to jedino veže da budu na forumu, jer žele bit među prvima, prije su radi toga spammali, sad ce radi toga pomagati, :)!
Ovaj sistem zvjezdica je da više posječujemo bugov forum.
Citat moderatora:
I na kraju, konkretno - Kako zaraditi zvjezdice?
Evo jedno pitanje za sve koji žustro raspravljaju u ovoj temi i pitaju se zašto netko tko je kraće od njih na forumu ima više zvjezdica.
Jeste vi na ovom forumu zbog zvjezdica ili zbog nečega drugoga?? A to nešta drugo bi bilo pomaganje ljudima, prikupljanje znanja i slično. Koliko ja vidim, svi vi koji kokodačete o zvjezvicama i zašto netko ima samo jednu, dvije, moderatori 5 i slično, ste ovdje samo zbog prikupljanja statusnih simbola tek toliko da pokažete da ste bolji od ostalih. Pa da se u ekipi možete hvaliti kako ste upravo prije 5 min dobili još jednu "petokraku".
Svaka čast na predhodnom odgovoru. Pozdravljam uvođenje zvjezdica. Kako god da okrenem, manje je konfuzno u odnosu na one "baje" (larve, ličinke, uši ili što već).
Zvjezdice neka budu cilj, ali za poboljšanje kvalitete foruma, a ne povećanju kvantitete odgovora i spamova.
Sve pohvale... Uvođenejm zvjezdica se smanjila kvantiteta a povećala kvaliteta poruka na forumu.
Evo jedno pitanje za sve kojim žustro raspravljaju u ovoj temi i pitaju se zašto netko tko je kraće od njih na forumu ima više zvjezdica.
Jeste vi na ovom forumu zbog zvjezdica ili zbog nečega drugoga?? A to nešta drugo bi bilo pomaganje ljudima, prikupljanje znanja i slično. Koliko ja vidim, svi vi koji kokodačete o zvjezvicama i zašto netko ima samo jednu, dvije, moderatori 5 i slično, ste ovdje samo zbog prikupljanja statusnih simbola tek toliko da pokažete da ste bolji od ostalih. Pa da se u ekipi možete hvaliti kako ste upravo prije 5 min dobili još jednu "petokraku".
Evo jedno pitanje za sve kojim žustro raspravljaju u ovoj temi i pitaju se zašto netko tko je kraće od njih na forumu ima više zvjezdica.
ja sam osobno tu na forumu da nešto naućim i da sa ovim svojim malim znanjem pomognem onome kojem znam riješiti neki problem,ali zasto bi netko tko 80% svojih poruka napiše u podforumu "za nespavalice" imao jednako zvijezdica kao netko što je riješio većinu problema na ovome forumu(ne govorim za sebe),a i nekima su te zvijezdice podijeljene samo radi "staža" na ovome forumu..
molim da se na ovaj moj post neodgovara sa postovim "ti si ti samo radi zvijezdica i rankovanja" jer sam već jasno naveo razlog svog boravljenja na forumu.
Evo jedno pitanje za sve koji žustro raspravljaju u ovoj temi i pitaju se zašto netko tko je kraće od njih na forumu ima više zvjezdica.
ako je tako ispalo ja se isprićavam.
...mislim da se ovaj forum, sa tim zvjezdicama i nejasnim pravilima, malo pomalo pretvara u ruglo...
Kao da smo partizani, još fali da zvijezde budu crvene.
EDIT: Šala mala.
hehe
LOL baš me zanima ko če sada otvarati teme tipa: "kako se osječaš dok igraš COD4 ili kakve gače nosiš" . i slično hehe
LOL baš me zanima ko če sada otvarati teme tipa: "kako se osječaš dok igraš COD4 ili kakve gače nosiš" . i slično hehe