Nekompatibilnost foruma sa AdBlock addonom za FF

poruka: 11
|
čitano: 3.227
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Da li mislite da su Bugovci namjerno to napravili?

Mislim... svakom websiteu su važne reklame, a dosad nisam nigdje naletio na forum na koji se ne može postati ako je uključen AdBlock

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja koristim AdBlock, no nemam takvih problema.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Nekompatibilnost foruma sa AdBlock addonom za

ni ja nemam nikakvih problema a adblock je uključen.

16 godina

Ne koristim AdBlock, no NoScript fino sve blokira. Teorija zavjere ni je makčice ipak preradikalna.

Every hole is a goal!
17 godina
moderator

Moje osobno mišljenje, i nema veze s mišljenjem redakcije, jest da onaj tko koristi nešto besplatno, a još pritom blokira reklame koje financiraju to što on dobiva besplatno, to niti ne zaslužuje.

Da recimo 80% usera ima AdBlock, Interneta gotovo da uopće ne bi niti bilo jer se ne bi imao iz čega financirati.

Ja kad negdje vidim reklame, zahvalan sam što postoje, jer mi one omogućuju da ja ne moram iz svog džepa plaćati za tu uslugu.

Razmislite malo o tome.

I ne, nije namjerno, no definitivno nećemo ništa poduzeti da se to "popravi".

Domagoj

0 0 hvala 0
16 godina

ma nije problem u reklamama, problem je što su one u flashu, usporavaju stranicu, iskaču kad ne treba i slično. stavite reklame da budu obične slike i nitko se neće bunit, nit će imat problema s učitavanjem stranica.

16 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

ma nije problem u reklamama, problem je što su one u flashu, usporavaju stranicu, iskaču kad ne treba i slično. stavite reklame da budu obične slike i nitko se neće bunit, nit će imat problema s učitavanjem stranica.

Eh, zamisli... Mislim da tvrtke plaćaju određeni dio prostora. Naravno da će prije koristiti animaciju koja 'bode' u oči nego statičnu sliku. Svatko bi učinio isto.
17 godina
neaktivan

pogledajte malo google i kako su riješili reklame... riječima, a ne slikama... i nikome ne smetaju

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
16 godina
Domagoj kaže...

Interneta gotovo da uopće ne bi niti bilo jer se ne bi imao iz čega financirati.

O.o Uhm?
Every hole is a goal!
16 godina
neaktivan

Napravite si sami forum koji vama pase sa reklamama koje vama pasu pa spamajte do mile volje...mislim...vec par mijeseci radi ovaj forum i sve ok i sada od jednom nepase nekomu sto su reklame animirane ili sto zbog script blockera nemoze postat ovdje...ajd ba razguli:D

* Friend: "I heard about this thing called 'Linux'." * Me: "Oh, I use Linux." * Friend: "What is it?" * Me: "An operating system." * Friend: "Like Firefox?"
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

U svakom slučaju, možeš dodati iznimku za bug.hr tako da ti adblock ne blokira ništa na bug.hr, ali i dalje radi na ostalim stranicama.

Evo kratki postupak kako to napraviti:

- Na bug.hr stranici klikni na adblock plus ikonu da ti prikaže listu predmeta koje možeš blokirati

- Klikni na bilo koji desnim klikom i odaberi Block this item ili Add exception rule for this item (svejedno je što ćeš odabrati)

- Na dijalogu koji ti se pojavi odaberi Exception rule

- Ispod odaberi custom i desno ukucaj http://www.bug.hr/*

- I klikni na OK

To bi trebalo srediti problem. Adblock i dalje blokira ostale stranice, sretan ti, sretni ovi reklamoljupci. Ne može bolje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2009 3:11 (de_jean_7777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice