Kod prijavi temu dodati - Are you sure?

poruka: 6
|
čitano: 2.234
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Idem prijavljivati temu, prilikom pisanja objašnjenja umjesto slova slučajno lupim enter i na kraju još ispadne da ja trollam modernatore...

Sugestija - staviti na "kritične" poruke koje se prosljeđuju adminima / modovima nešto ala "Are you sure?" poruku

You can patch technical vulnerabilities as they evolve, but there is no patch for stupidity, or rather gullibility. - Kevin Mitnick
Moj PC  
10 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Re: Kod prijavi temu dodati - Are you sure?

Što je sa ovim prijedlogom?

25 Neka naprave
2 Ostavite ovako
2 Nije izvedivo
13 godina
protjeran

Ako prijavljujes temu/poruku koja se kosi sa pravilima foruma i kao takva zahtjeva uklanjanje i sankcioniranje osobe koja je temu/poruku napravila, onda nikakav dodatni tekst nije ni potreban.

Moderatori kao odgovorne osobe znaju pravila i sama tema/poruka koja je prijavljena svojim sadrzajem daje im do znanja da je potrebna intervencija.

Dakle sam cin prijave je dovoljan da se ukaze na problem.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Definitivno se slažem stime,ne samo zbog sigurnosti nego i zbog brzopletih forumaša (nekih naravno,neću navoditi kojih jer ne znam ni jednog).

Jednom sam i ja tako prijavljivao jednu poruku i taman kada sam trebao stisnuti slovo "ž",stisnem enter i prijava se pošalje,a ona nije još ni dovršena.

Dino
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2012 20:21 (Dinče).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da nije izvedivo, bilo je razgovora o sličnim dodacima, ali uvijek je odgovor bio negativan zbog "enginea" (ne znam kako drugačije nazvati) foruma.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice