Hvala na odgovoru.
Znam da ima novi studentski i stariji ucenicki dom, ali koliko sam shvatila citajuci druge forume, s mojim ocjenama bas i nemam sanse upasti.
financijski mi se vise isplati davati 830kn na prijevoz mjesecno, nego na najamninu, hranu, rezije.. plus prijevoz doma barem jednom mjesecno.
Ono cega se bojim je da necu imati vremena uciti i normalno funkcionirati. Najvjerojatnije cu biti sama sebi pokusni kunic prvih godinu barem.
bilo bi mi puno lakse kad bi znala da je netko to uspio..
Kolko znam, svake godine se dodijeljuju sobe, ako prvu godinu dosta dobro izguraš, šanse za dobivanje sobe u domu su ti puno bolje. Kolko znam najamnina ti je oko 200kn mjesečno, hrana (jedeš na x-icu popodne i uvečer, znači 15-20kn dnevno + klipić ili neko pecivo u jutro (5kn) ti ispada (5 X 30 = 150kn + 20 X 30 = 600)) - 750kn, i imamo oko 1000kn mjesečno, a vrijeme koje ti ostane puno više vrijedi od tih 170kn razlike. Ako dobiješ još neku stipendiju usput (gradsku), to ti je 600kn, pa je lakše, a opet se i lakše studira. To ti je moj savjet.
Ja sam studirao na FOI-u, a iz Čakovca sam. To je dnevno dodatnih 2 sata vožnje. Nakon što dođeš doma oko 19h, više ti se ništa neda, a ne još raditi nešto za faks (kolko znam po bolonji skoro svaki dan imaju neku zadaću)