ovi tutorijali (gornja 4) na 3dhr-u su ti rađeni u v 2.5
Vaši 3D modeli
- poruka: 7.704
- |
- čitano: 2.055.449
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji program?
Koji program?
Blender pretpostavljam...
Jesi čašu radio sa linijom i Lathe alatom?
Nekak mi se to čini previše posla za jednu čašu...
Najbrži i najjednostavniji je sa krivuljom kao što je netko reko...Ja ovaj tvoj način nisam baš ni skonto najbolje...
Moš i xtrudat cilindar u obliku čaše čeg već....I to je čas posla ;)
iako sam pola stvari sam naučio,isto tako kod 3d modelera je jaako važno da zna improvizirati,jer ako npr.ne znaš naći cilinder,uzmeš krug i extrudiraš ga,to ti je najednostavniji primjer,i još je važno ne odustajat,takav mora bit pravi 3d-aš
Ante jel ti radiš u blenderu
Ne, u Maxu
Ne, u Maxu
Ako trebaš kakvu pomoć pitaj evo šta ja trenutno radim (još nećete dobiti screenove) http://www.jakerowell.com/blog/wp-content/uploads/2010/01/final_fantasy_IX_jakerowell_design_town1.jpg
budeš radio do kraja ispast će ti fenomenalan,samo treba imati puuno strpljenja i živaca
za takav iberdetaljan projekt poput onog mojeg
i naravno poput tvojeg,samo nemoj odustat ;-)
budeš radio do kraja ispast će ti fenomenalan,samo treba imati puuno strpljenja i živaca
za takav iberdetaljan projekt poput onog mojeg
i naravno poput tvojeg,samo nemoj odustat ;-)
Ma to je u principu jednostavno Frend poslao neku sliku i krenuo i zapeo radim bicikli još uvjek evo par rendova,slika.
Spremam par tutoriala poćetnikih za max dali ima ko kakvu želju
Žica 3;)
Žica 3;)
Budem složio nešto sa žicom
Evo šta budemo radili http://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2009/07/ATI-FirePro-V8750-3D-Workstation-Graphics-Card.jpg
nastavak izrade.
Iskreno moram priznati kako mi baš i neide izrada po nacrtu (ispao sam iz štosa, moram se prihvatiti kojeg tutoriala) tak da na kraju bude neka moja prerada F-15.
Također moram napomenuti kako mi je drago što su ljudi jako pristojni u ovoj temi, znači nema prepucavanja niti bespotrebnog spamanja kao u nekim temama. Svi su voljni pomoći.
Cheers
od modeliranja do teksturiranja.
nastavak izrade.
Iskreno moram priznati kako mi baš i neide izrada po nacrtu (ispao sam iz štosa, moram se prihvatiti kojeg tutoriala) tak da na kraju bude neka moja prerada F-15.
Također moram napomenuti kako mi je drago što su ljudi jako pristojni u ovoj temi, znači nema prepucavanja niti bespotrebnog spamanja kao u nekim temama. Svi su voljni pomoći.
Cheers
Da vidiš to je i meni super! Kao neka mala zajednica i zamolite moderatore da premjese temu u ''razni softwerski problemi''
Ovo u vezi tutoriala nažalost bude sutra došao srušio mi se cijeli komp a bio pri kraju damna
...
Tvoji radovi su općenito zanimljivi. Iako mi se modeli/scene čine relativno jednostavni, naprosto kompletan dojam je odličan! Samo nastavi, volio bih vidjeti još tvojih radova.
...
Tvoji radovi su općenito zanimljivi. Iako mi se modeli/scene čine relativno jednostavni, naprosto kompletan dojam je odličan! Samo nastavi, volio bih vidjeti još tvojih radova.
drago mi je da Vam se sviđa, svima :) inače sam po struci multimedijski tehničar (sad 3.godina srednje skole) i radim u mayi negde 6 mj :)
...
drago mi je da Vam se sviđa, svima :) inače sam po struci multimedijski tehničar (sad 3.godina srednje skole) i radim u mayi negde 6 mj :)
Ne znam koliko veze ima tvoje obrazovanje s ovime, možda ima ali ja bih rekao da ti prvenstveno imaš osjećaj za ovo. Ne samo ti, ima tu puno odličnih umjetnika ali evo, iznenadilo me kako sa jednostavnom scenom (možda i nesvjesno) prenosiš poruku, ostavljaš dojam.