Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.846
|
čitano: 6.952.141
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
Ne, govorim o 480 nitro, gledam i na stranicama trgovina i nema ničega, ili bar nisam ništa vidio. A sudeći prema stanjima u alzi i njemačkim dućanima, neće ih ni biti do kraja 9. mjeseca.
13 godina
neaktivan
skorvy kaže... 

Istina, polovna 970 s garancijom do 1800-2000kn je daleko bolji buy od nove 960 ili rx 470.

Polovna 970 ne vrijedi 2000, ni 1800 mozda ako ima debelu garu 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
12 godina
odjavljen
chaselol kaže...
skorvy kaže... 

Istina, polovna 970 s garancijom do 1800-2000kn je daleko bolji buy od nove 960 ili rx 470.

Polovna 970 ne vrijedi 2000, ni 1800 mozda ako ima debelu garu 

Vrijedi, jer neće ti nitko prodati 970 sa full ok gar za 1500kn koju je nedavno platio 3k

skorvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
12 godina
Vodič za odabir grafičke kartice

frend mi kupuje novi komp (ugl za gejming) i trebao bi neku graficku uz 16GB DDR4/i5 6500

sto uzeti:

nereferentnu GTX1060

nereferentnu RX 470 

referentnu RX 480 (posto nereferentnih nema nigdje)

uzima to u USA direkt u trgovini

planirao sam mu to spariti sa 1080 freesync monitorom, ali posto je nemoguca misija naci nereferentne 480 vise ni sam ne znam sta 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pa ako tamo vec uzima baci oko na amazon, newegg, ncixus nadju se tamo sve grafe koje hoces :)

11 godina
neaktivan

Ma da,veliki "spikes-ovi" u igrama,lag-ovi, vrlo vjerojatno da nesto tvornicki nije bilo dobro uradeno. sta mislite o Zotac-ovoj 1070?

https://eucomtech.eu/getforce-gtx-1070-amp.phtml

12 godina
chaselol kaže...

Pa ako tamo vec uzima baci oko na amazon, newegg, ncixus nadju se tamo sve grafe koje hoces :)

neweggu vec danima sve RX 480 out of stock

http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Order=BESTMATCH&Description=rx+480&N=100007709&isNodeId=1

sprdacina od launcha + jebeni mineri

da li bi mozda R9 390 bio bolji izbor od GTX1060? (uzimam u obzir da se kartica nece mjenjati naredne bar 3g)

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2016 12:50 (Fanu).
12 godina

Bolji izbor je gtx 1060 jer ipak je novija godinu dana a i malo je jača od 390-ke

12 godina
nicky.sl kaže...

Bolji izbor je gtx 1060 jer ipak je novija godinu dana a i malo je jača od 390-ke

da, jedino se onda bojim kad sve igre budu na DX12 (a bit ce svaka koja je krenula u razvoj krajem prosle/pocetkom ove godine) kako ce se onda 1060 ponasati naspram 390/470/480 + nista od freesync monitora (koji se mogu relativno jeftino nabaviti a pomazu kod igraceg dojma)

12 godina

Imaš dobre argumente za AMD grafe pa bi stoga bilo dobro uzet nereferentnu rx480 ima u Linksu

15 godina
Hoce mi za 960/970 trebati i jace napajanje od ovog trenutnog.

Vidim da pise kao da skylake i ddr4 zahtjevaju manje nego prijasnje platforme pa me sad zanima moram li uzimat novo ili da ostanem na ovom
https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

Imaš dobre argumente za AMD grafe pa bi stoga bilo dobro uzet nereferentnu rx480 ima u Linksu

Ima samo referentna.

12 godina
Domdom32 kaže...
nicky.sl kaže...

Ima samo referentna.

Pusti njihov web shop zovi ih imaju na centralnom skladištu deset komada Gigabyte rx480 g1 il gaming il kako se već zovu nisan siguran.

13 godina
neaktivan
Fanu kaže...
chaselol kaže...

neweggu vec danima sve RX 480 out of stock

http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Order=BESTMATCH&Description=rx+480&N=100007709&isNodeId=1

sprdacina od launcha + jebeni mineri

da li bi mozda R9 390 bio bolji izbor od GTX1060? (uzimam u obzir da se kartica nece mjenjati naredne bar 3g)

Bude ih svaki dan, ljudi po redditu pisu a mozes tamo zakaciti da te obavijeste mailom kad dodju, ali se prodaju za 20 min

freesync je prejebena stvar...

11 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...
Domdom32 kaže...
nicky.sl kaže...

Ima samo referentna.

Pusti njihov web shop zovi ih imaju na centralnom skladištu deset komada Gigabyte rx480 g1 il gaming il kako se već zovu nisan siguran.

O super. Jel znaš možda koliko dođu? Vidim da za gigabyte još nema niti jedan review.

12 godina
Domdom32 kaže...
nicky.sl kaže...
Domdom32 kaže...
nicky.sl kaže...

Ima samo referentna.

O super. Jel znaš možda koliko dođu? Vidim da za gigabyte još nema niti jedan review.

2.699kn ali sad mi "veza" javlja da je to ipak referentna u pitanju. 

Oprostite na dezinformaciji .

Krivo sam obavješten pa sam i vas doveo u zabludu stoga vas molim za oprost

11 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...
Domdom32 kaže...
nicky.sl kaže...
Domdom32 kaže...
nicky.sl kaže...

Ima samo referentna.

2.699kn ali sad mi "veza" javlja da je to ipak referentna u pitanju. 

Oprostite na dezinformaciji .

Krivo sam obavješten pa sam i vas doveo u zabludu stoga vas molim za oprost

Prihvaćam ispriku i dodjeljujem oprost. I mislio sam da je nešto krivo čim sam vidio gigabyte 

12 godina

Dečki, dali među vama ima kakva dobra duša iz Splita da bi joj se dalo provjeriti mi jednu polovnu grafu? 

0 0 hvala 0
12 godina
ibme74 kaže...

Dečki, dali među vama ima kakva dobra duša iz Splita da bi joj se dalo provjeriti mi jednu polovnu grafu? 

Mogu ja ako ćeš doć do mene u Solin. ah sorry, kupuješ?

youtube.com/summercroatia http://steamcommunity.com/profiles/76561197984431248
Poruka je uređivana zadnji put uto 16.8.2016 19:12 (Neznalica121212).
12 godina
Neznalica121212 kaže...
ibme74 kaže...

Ma da, a Split mi je "na drugom kraju svijeta", a našao sam dobru ponudu za jednu grafu ali mi je lik malo sumnjiv pa ne znam ni sam šta da radim 

12 godina
ibme74 kaže...
Neznalica121212 kaže...
ibme74 kaže...

Ma da, a Split mi je "na drugom kraju svijeta", a našao sam dobru ponudu za jednu grafu ali mi je lik malo sumnjiv pa ne znam ni sam šta da radim 

Mogu ja sutra poslin posla popričat sa njim, reci mu da bude sutra u 15:00 na stanici autobusnoj na pazaru na Splitu 3, nek ponese karticu. Dobro ti ih ja pročitam, teško me je privarit. :)

10 godina
odjavljen
nul-3 kaže...

Vidim da pise kao da skylake i ddr4 zahtjevaju manje nego prijasnje platforme pa me sad zanima moram li uzimat novo ili da ostanem na ovom

napajanje je dovoljno za 960 i za 970, no ako imaš ovaj proceosr koji ti piše pod PC onda nemoj kupovati 970 jer je preslab za nju.

960 je max za taj cpu

15 godina
Glavas_ZG kaže...
nul-3 kaže...

napajanje je dovoljno za 960 i za 970, no ako imaš ovaj proceosr koji ti piše pod PC onda nemoj kupovati 970 jer je preslab za nju.

960 je max za taj cpu

Mjenjam CPU; i5 6500

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
10 godina
odjavljen
nul-3 kaže...
Glavas_ZG kaže...
nul-3 kaže...

960 je max za taj cpu

Mjenjam CPU; i5 6500

Nista ispod 970

12 godina
Neznalica121212 kaže...
ibme74 kaže...
Neznalica121212 kaže...
ibme74 kaže...

Mogu ja sutra poslin posla popričat sa njim, reci mu da bude sutra u 15:00 na stanici autobusnoj na pazaru na Splitu 3, nek ponese karticu. Dobro ti ih ja pročitam, teško me je privarit. :)

Ma hvala ali od toga opet nemam nista, po grafi oz oka ne mozes znat jel valja ili ne :) trebao bi mi neko tko moze otic do njega i zavrtiti koji test da vidi kako se ponasa i kakve su temperature :)

14 godina

Molim preporuku nove grafičke.  Trenutna konfiguracija mi je:

Matična: MSI H77MA-G43 s1155

Procesor: CPU i5-3570K 3.4GHz/1155 Ivy

Grafička: Gigabyte GTX560 1GBDDR5

Memorija: DDR3 8GB Corsair 1600 C9 VG

Kućište: Fractal Design Core 3000 Black

Napajanje: Antec VPF650 650W

Tvrdi disk: WD 500Gb SATA3 AAKX

Zavrtim pokoju igru (WoW, Fallout 4...) i radim dosta u 3D Maxu i Sketchupu. Potrošio bi do 1.500,00kn ili max 2.000,00 ako je baš neka velika razlika.

Poz :)

0 0 hvala 0
17 godina
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.8.2016 20:28 (4mal).
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
ibme74 kaže...
Neznalica121212 kaže...
ibme74 kaže...
Neznalica121212 kaže...
ibme74 kaže...

Ma hvala ali od toga opet nemam nista, po grafi oz oka ne mozes znat jel valja ili ne :) trebao bi mi neko tko moze otic do njega i zavrtiti koji test da vidi kako se ponasa i kakve su temperature :)

Da razumin, sry neman baš vrimena za to a niti bih ti dobro pregledao grafu jer se ne razumin toliko.

12 godina

A šta se onda nudiš kad nemaš vrimena ni volje za pomoći ???

9 godina
neaktivan

Jel neko kupovo iz MagazinRS web shopa,jesi li sigurni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice