- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Istina, polovna 970 s garancijom do 1800-2000kn je daleko bolji buy od nove 960 ili rx 470.
Polovna 970 ne vrijedi 2000, ni 1800 mozda ako ima debelu garu
Istina, polovna 970 s garancijom do 1800-2000kn je daleko bolji buy od nove 960 ili rx 470.
Polovna 970 ne vrijedi 2000, ni 1800 mozda ako ima debelu garu
Vrijedi, jer neće ti nitko prodati 970 sa full ok gar za 1500kn koju je nedavno platio 3k
frend mi kupuje novi komp (ugl za gejming) i trebao bi neku graficku uz 16GB DDR4/i5 6500
sto uzeti:
nereferentnu GTX1060
nereferentnu RX 470
referentnu RX 480 (posto nereferentnih nema nigdje)
uzima to u USA direkt u trgovini
planirao sam mu to spariti sa 1080 freesync monitorom, ali posto je nemoguca misija naci nereferentne 480 vise ni sam ne znam sta
Pa ako tamo vec uzima baci oko na amazon, newegg, ncixus nadju se tamo sve grafe koje hoces :)
Ma da,veliki "spikes-ovi" u igrama,lag-ovi, vrlo vjerojatno da nesto tvornicki nije bilo dobro uradeno. sta mislite o Zotac-ovoj 1070?
Pa ako tamo vec uzima baci oko na amazon, newegg, ncixus nadju se tamo sve grafe koje hoces :)
neweggu vec danima sve RX 480 out of stock
http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Order=BESTMATCH&Description=rx+480&N=100007709&isNodeId=1
sprdacina od launcha + jebeni mineri
da li bi mozda R9 390 bio bolji izbor od GTX1060? (uzimam u obzir da se kartica nece mjenjati naredne bar 3g)
Bolji izbor je gtx 1060 jer ipak je novija godinu dana a i malo je jača od 390-ke
Bolji izbor je gtx 1060 jer ipak je novija godinu dana a i malo je jača od 390-ke
da, jedino se onda bojim kad sve igre budu na DX12 (a bit ce svaka koja je krenula u razvoj krajem prosle/pocetkom ove godine) kako ce se onda 1060 ponasati naspram 390/470/480 + nista od freesync monitora (koji se mogu relativno jeftino nabaviti a pomazu kod igraceg dojma)
Imaš dobre argumente za AMD grafe pa bi stoga bilo dobro uzet nereferentnu rx480 ima u Linksu
Vidim da pise kao da skylake i ddr4 zahtjevaju manje nego prijasnje platforme pa me sad zanima moram li uzimat novo ili da ostanem na ovom

Imaš dobre argumente za AMD grafe pa bi stoga bilo dobro uzet nereferentnu rx480 ima u Linksu
Ima samo referentna.
Ima samo referentna.
Pusti njihov web shop zovi ih imaju na centralnom skladištu deset komada Gigabyte rx480 g1 il gaming il kako se već zovu nisan siguran.
neweggu vec danima sve RX 480 out of stock
http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&DEPA=0&Order=BESTMATCH&Description=rx+480&N=100007709&isNodeId=1
sprdacina od launcha + jebeni mineri
da li bi mozda R9 390 bio bolji izbor od GTX1060? (uzimam u obzir da se kartica nece mjenjati naredne bar 3g)
Bude ih svaki dan, ljudi po redditu pisu a mozes tamo zakaciti da te obavijeste mailom kad dodju, ali se prodaju za 20 min
freesync je prejebena stvar...
Ima samo referentna.
Pusti njihov web shop zovi ih imaju na centralnom skladištu deset komada Gigabyte rx480 g1 il gaming il kako se već zovu nisan siguran.
O super. Jel znaš možda koliko dođu? Vidim da za gigabyte još nema niti jedan review.
Ima samo referentna.
O super. Jel znaš možda koliko dođu? Vidim da za gigabyte još nema niti jedan review.
2.699kn ali sad mi "veza" javlja da je to ipak referentna u pitanju.
Oprostite na dezinformaciji .
Krivo sam obavješten pa sam i vas doveo u zabludu stoga vas molim za oprost
Ima samo referentna.
2.699kn ali sad mi "veza" javlja da je to ipak referentna u pitanju.
Oprostite na dezinformaciji .
Krivo sam obavješten pa sam i vas doveo u zabludu stoga vas molim za oprost
Prihvaćam ispriku i dodjeljujem oprost. I mislio sam da je nešto krivo čim sam vidio gigabyte
Dečki, dali među vama ima kakva dobra duša iz Splita da bi joj se dalo provjeriti mi jednu polovnu grafu?
Dečki, dali među vama ima kakva dobra duša iz Splita da bi joj se dalo provjeriti mi jednu polovnu grafu?
Mogu ja ako ćeš doć do mene u Solin. ah sorry, kupuješ?
Ma da, a Split mi je "na drugom kraju svijeta", a našao sam dobru ponudu za jednu grafu ali mi je lik malo sumnjiv pa ne znam ni sam šta da radim
Ma da, a Split mi je "na drugom kraju svijeta", a našao sam dobru ponudu za jednu grafu ali mi je lik malo sumnjiv pa ne znam ni sam šta da radim
Mogu ja sutra poslin posla popričat sa njim, reci mu da bude sutra u 15:00 na stanici autobusnoj na pazaru na Splitu 3, nek ponese karticu. Dobro ti ih ja pročitam, teško me je privarit. :)
Vidim da pise kao da skylake i ddr4 zahtjevaju manje nego prijasnje platforme pa me sad zanima moram li uzimat novo ili da ostanem na ovom
napajanje je dovoljno za 960 i za 970, no ako imaš ovaj proceosr koji ti piše pod PC onda nemoj kupovati 970 jer je preslab za nju.
960 je max za taj cpu
napajanje je dovoljno za 960 i za 970, no ako imaš ovaj proceosr koji ti piše pod PC onda nemoj kupovati 970 jer je preslab za nju.
960 je max za taj cpu
Mjenjam CPU; i5 6500
960 je max za taj cpu
Mjenjam CPU; i5 6500
Nista ispod 970
Mogu ja sutra poslin posla popričat sa njim, reci mu da bude sutra u 15:00 na stanici autobusnoj na pazaru na Splitu 3, nek ponese karticu. Dobro ti ih ja pročitam, teško me je privarit. :)
Ma hvala ali od toga opet nemam nista, po grafi oz oka ne mozes znat jel valja ili ne :) trebao bi mi neko tko moze otic do njega i zavrtiti koji test da vidi kako se ponasa i kakve su temperature :)
Molim preporuku nove grafičke. Trenutna konfiguracija mi je:
Matična: MSI H77MA-G43 s1155
Procesor: CPU i5-3570K 3.4GHz/1155 Ivy
Grafička: Gigabyte GTX560 1GBDDR5
Memorija: DDR3 8GB Corsair 1600 C9 VG
Kućište: Fractal Design Core 3000 Black
Napajanje: Antec VPF650 650W
Tvrdi disk: WD 500Gb SATA3 AAKX
Zavrtim pokoju igru (WoW, Fallout 4...) i radim dosta u 3D Maxu i Sketchupu. Potrošio bi do 1.500,00kn ili max 2.000,00 ako je baš neka velika razlika.
Poz :)
ak je za solidan fhd onda http://www.adm.hr/product.asp?product=graficka-kartica-sapphire-rx-470-4g-d5-nitro-4-gb-ddr5-256-bit-12608000-mhz&code=62663ADM
Ma hvala ali od toga opet nemam nista, po grafi oz oka ne mozes znat jel valja ili ne :) trebao bi mi neko tko moze otic do njega i zavrtiti koji test da vidi kako se ponasa i kakve su temperature :)
Da razumin, sry neman baš vrimena za to a niti bih ti dobro pregledao grafu jer se ne razumin toliko.
A šta se onda nudiš kad nemaš vrimena ni volje za pomoći ???
Jel neko kupovo iz MagazinRS web shopa,jesi li sigurni.