Vodič za odabir grafičke kartice izdvojena tema

poruka: 41.846
|
čitano: 6.925.318
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Vodič za odabir grafičke kartice
FakeDeath kaže...

Stjepanj

U cemu sam pogriješio?

Nego, kako bi radile 2 GTX660 na FX8320? Frend vec ima jednu, POV GTX660 koja je katastrofa ali barem radi.

sup bro?
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2015 17:27 (Strm).
13 godina
odjavljen
Vodič za odabir grafičke kartice

Najbolja opcija mu je da proda tu jednu i kupi nekaj moćnijeg. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

3 0 hvala 1
14 godina
Deawood kaže...

Najbolja opcija mu je da proda tu jednu i kupi nekaj moćnijeg. 

I ja sam mu to rekao, no kad vec ima maticnu za to, i proc nije slab. Inace jedan iz sela prodaje za 700Kn pa mu je lakse tako uzet... Ali, dali CX550 moze napojit 2 GTX660?

sup bro?
17 godina

na knap ce mu bit i bez oc-a,bolje da proda

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
4mal kaže...

na knap ce mu bit i bez oc-a,bolje da proda

Koliko onda moze dobit za nju? 1god gare, pov gtx660? I koju da uzme?

EDIT: Pitam zašt što se baš i nerazumiejm i nepšratim nvidia stvari haha

sup bro?
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2015 21:34 (Strm).
13 godina

ja bi gledao polovne, s garancijom GTX 770

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Na nekim igrama treba minimalo 6gb rama da bi pokrenuo igru pa sam zato mislio uzet jos 4gb.

Imam maksimalno 2500kn za potrosit ali uz to cu si kupit logitech z623 za 125$-http://www.adorama.com/LOGZ623.html?utm_term=Other&utm_medium=Affiliate&utm_campaign=Other&utm_source=cj_3938566&cvosrc=affiliate.cj.3938566

Nova grafa i ram.

Eto to je sve!

13 godina
odjavljen
karlo125 kaže...

Na nekim igrama treba minimalo 6gb rama da bi pokrenuo igru pa sam zato mislio uzet jos 4gb.

Imam maksimalno 2500kn za potrosit ali uz to cu si kupit logitech z623 za 125$-http://www.adorama.com/LOGZ623.html?utm_term=Other&utm_medium=Affiliate&utm_campaign=Other&utm_source=cj_3938566&cvosrc=affiliate.cj.3938566

Nova grafa i ram.

Eto to je sve!

Niti jedna igra zapravo netreba 6GB, a bome niti 8GB da se pokrene. To su "req." koji nisu stvarni. Iako baš i nemaš na nešto drugo utrošiti tu lovu pa uzmi tih 4GB, mada tih 4GB niti nije toliko loša odluka, ali 16GB je itekako bacanje love.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
14 godina
karlo125 kaže...

Nova grafa i ram.

Eto to je sve!

Nekim igrama. Imas patcheve. Trenutno ti je vaznije ostatak kompa poboljsat a lako kasnije za ram...

sup bro?
12 godina
neaktivan

Uzimam zvucnike,4gb ram i daj te mi neku dobru grafu izmedu 1200-1500kn

13 godina
odjavljen

R9 270, ali neznam kako će se taj Pentium ponašati s tom grafom.

0 0 hvala 1
13 godina

ako ces ostati na tom procesoru, max sto bi ja stavljao na njega je 260x, pogotovo ako niti napajanje ne mislis mjenjati....

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2015 22:36 (FakeDeath).
Moj PC  
1 0 hvala 3
12 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2015 22:38 (karlo125).
14 godina
12 godina

Jes to je to al ima i drugih proizvođaca a ne samo sapphire

Sami sebi smo najveci neprijatelji
12 godina
neaktivan

Jel bi mi mogo nac tu grafu preko ove stranice http://pcpartpicker.com/

Nisam nesposoban nego fakat je nemrem nac

13 godina

ovo je bolje http://www.nabava.net/search.php?tp=0&q=msi+r7+260x+2gb

Zasto preko te stranice? to je obicna stranica pomocu koje slazes konfe, a ne kupujes...sta ti ta stranica znaci?

http://pcpartpicker.com/part/msi-video-card-r7260x2gd5oc

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pa pomaze mi jer nade najeftiniju cijenu a u americi je jeftinijie tak da sam poslje platim dostavu.

Evo fala ljudi

http://pcpartpicker.com/p/sLBM23

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2015 22:54 (karlo125).
12 godina

A da nisi carinu zaboravija ?!?

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
odjavljen
karlo125 kaže...

Pa pomaze mi jer nade najeftiniju cijenu a u americi je jeftinijie tak da sam poslje platim dostavu.

Evo fala ljudi

http://pcpartpicker.com/p/sLBM23

A još što ćeš morati platiti? PDV? Carina? Što god već ide uz to... 

12 godina
neaktivan

aha pa ostalo mi je jos 400kn :D

Prvi put kupujem ovak prek interneta pa ne znam

15 godina
moderator
karlo125 kaže...

1. Ne šalju u HR

2. I da šalju na sve to bi ti samo pdv bio 600kn

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
13 godina
neaktivan
karlo125 kaže...

Ne isplati se kupovat stvari preko interneta jer kada ti opale carinu dodes na isto ili mozda cak i skuplje s time da ukoliko dode do reklamacije moras slat ponovno tamo od kuda si i kupio na vlastiti trosak.

Isplativo je kupovat neke male stvari koje imaju gotovo besplatnu dostavu.

Posto smo mi sada u EU samim time imas pravo kupovat stvari iz bilo koje clanice EU bez da ce ti se oporezivat ili naplacivat dodatni troskovi izuzev troskova dostave.

Sve sto je kupljeno izvan EU a prelazi iznos od 100€ moze a i nemora biti oporezivano.

Ako kupujes nesto sto je skuplje bolje je uzet tu kod nas jer ukoliko se pokvari ili nesto slicno ljepo odneses to u ducan i to je to.. a ovako 100 briga.

13 godina
Vesh kaže...
Sve sto je kupljeno izvan EU a prelazi iznos od 100€ moze a i nemora biti oporezivano.

nije li iznos oko 250kn?

15 godina
moderator
Vesh kaže...

FakeDeath kaže...

nije li iznos oko 250kn?

Iznos je 22€ = ~160kn!

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
13 godina
neaktivan
FakeDeath kaže...
Vesh kaže...

nije li iznos oko 250kn?

Evo malo tocnijih informacija, ali kako sam i napomenuo sve je to upitno oce li bit oporezivano ili ne.

Kupovina putem interneta postaje sve popularnija, a pogotovo se često koristi za kupnju predmeta iz inozemstva. Trebate međutim voditi računa da se na svu robu kupljenu putem interneta koja prispijeva u poštanskim pošiljkama iz zemalja izvan Europske unije i koja nema status robe Zajednice obračunava carina i porez na dodanu vrijednost (PDV). 

Pošiljke zanemarive vrijednosti do 22 eura u kunskoj protuvrijednosti oslobođene su carine i PDV-a. 

Nekomercijalne pošiljke do 45 eura u kunskoj protuvrijednosti koje fizička osoba šalje fizičkoj osobi oslobođene su plaćanja carina i PDV-a.

Pošiljke zanemarive vrijednosti do 150 eura u kunskoj protuvrijednosti po pošiljci, osim alkoholnih proizvoda, parfema i toaletnih voda, duhana i duhanskih proizvoda, uvoze se oslobođene od plaćanja uvoznih carina. No, na sve takve pošiljke čija je vrijednost veća od 22 eura u kunskoj protuvrijednosti, obračunava se PDV.

PS: carinik je mojem kolegi rekao da posiljke do 100€ pustaju... (Medutim ovo gore je zakon :) )

Preuzeto sa: https://www.gov.hr/moja-uprava/financije-i-porezi/placanje-internetom/kupovanje-preko-interneta/442

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2015 12:23 (Vesh).
10 godina
neaktivan

Pozdrav,hteo bih menjati svoju 9800gt graficku za neku nvijeg datuma da nije vise od 600 do 650 kn koja bi to bila?i jos jedno pitanje da li bih dobio za te pare neku graficku koja ima primetno bolje performanse?menjam moju zbog drx 11 jer ne mogu igrati nove naslove...hvala

0 0 hvala 0
14 godina
moka12 kaže...

Pozdrav,hteo bih menjati svoju 9800gt graficku za neku nvijeg datuma da nije vise od 600 do 650 kn koja bi to bila?i jos jedno pitanje da li bih dobio za te pare neku graficku koja ima primetno bolje performanse?menjam moju zbog drx 11 jer ne mogu igrati nove naslove...hvala

Kupi si HD7750/HD7770 na njuski ili nasem oglasniku.

Pitanje je, koji procesor imas? I koje napajanje imas?

sup bro?
15 godina
neaktivan

Za tu lovu, ako ti napajanje može podnijeti, već možeš naći HD7850 1GB

Prodajem GTX470 povoljno
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

A ja vec danima trazim nešto tipa 7750/5770/6670/r7 250 itd do 500kn i nemrem naci :D

Moj PC  
1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice