zašto sapphire na ove grafičke daje 18 mj. garancije?
http://www.futura-it.hr/katalog/komponente/graficke-kartice/ati/sap-11221-00-20g/
http://www.futura-it.hr/katalog/komponente/graficke-kartice/ati/sap-11221-08-40g/
http://www.futura-it.hr/katalog/komponente/graficke-kartice/ati/sap-11221-00-20g/
http://www.futura-it.hr/katalog/komponente/graficke-kartice/ati/sap-11221-08-40g/
Msi ne volim, gigabyte ni slučajno, sapphire mi je bio prvi izbor jer sam imao puno njihovih i uvijek su radile odlično. Gledao sam vapor-x, vidim grije se i uzasno glasan. toxic mi je preskup i isto ima problema jer iam žešći OC. Takod a sapphire ovog puta preskačem. Pa je izbor pao na xfx ili ausu a vidim da mnogo ljudi ima asus, dosta ih preporuča pa zato pitam.
Već sam 15 tak godina na amd što se tiče kartca, a cpu je oduvijek bio intel, pa je to ono, ideš na provjereno. Nikad nisma bio fan nvidie, ne jer nije dobra il nešto već jer ju nisma nikad imao a dobro znate kako je to s hardverom. kad na jedno navikneš, teško prelaziš an drugo. No, ako zbilja r9 280x ima toliko problema, možda ne bi bilo loše pregrist i prijeć na nvidiu. Ne znam, budem vidio još, no ako su i xfx i asus tu... onda možda bolje otić na xfx zbog cijene.
bio sam 6g na AMDu i mislim da se vise ne vracam
2g na GTX660 i nabavio nedavno GTX770 i jednostavno sam odusevljen. zasto? zato sto graficke rade od prvog dana bez ikakvih problema, driveri su fantazija naspram AMDovih.
Sto se tice performansi to je sve tu negdje, ali nvidia ima podrsku za puno vise igara (logo im je u uvodu u svaku drugu igru valjda) sto je veliki plus.
ne daje sapphire već Ezy koji to kupuju očito preko nekoga
Hp compaq 8100 elite je njegov komp.
Dakle i5-650, 4Gb rama, chipset Intel Q57 Express i neko napajanje od 240 W.
namjeravam kupiti graficku r7 250, pa bi molio da mi kazete da li je to dobra graficka kartica.
imam procesor intel dual core 2.4 GHz
maticna:conroe1333-d667
hard disk:320 GB
da li bi mi procesor uopce podrzao tu karticu s obzirom da imam slabe performanse?
hvala
Prije 5 dana ti je sve objašnjeno!
Ne spamaj bespotrebno.
nisu mi rekli da "MORAM" kupovati novi cpu, nego bi bilo poželjno, a mene samo zanima da li bi moj kompjuter prihvatio tu graficku ili je ipak malo prejaka?
sto si htio reci s ovim "vise ni jedne" i "zucko ti ne gine"??
Može samo neko objašnjenje za ovu karticu ? Vidim da se dosta preporuča u ovoj temi ali bi volio koju rečenicu da se objasni zašto samo 1 GB vrama-a a ne 2 kad će se koristit na velikom ekranu od 100+ cm ?
Može samo neko objašnjenje za ovu karticu ? Vidim da se dosta preporuča u ovoj temi ali bi volio koju rečenicu da se objasni zašto samo 1 GB vrama-a a ne 2 kad će se koristit na velikom ekranu od 100+ cm ?
Dobra kartica ali njeno vrijeme je proslo. Kupi R7 260X naci ces 2GB verziju ako bas hoces i uzivaj.
Kakve veze što je 100+ cm? važna je rezolucija...a rezolucija mu je? :)
preporučio sam nju jer ti je dosta a i napajanje ti je lila i ne bi baš spajao nešto jače...a i taj i5 je takodjer dosta slab...sve u svemu vodi na to da za njega je 7770 BB
Ne znam bas najbolje o grafickim karticama, ali bih rekao da je HD7770 ipak preslaba da iskoristi 2Gb vrama-a. Ja bih isto preporucio da uzmes R7 260x i posto sam iz prethodnih postova vidio da kupujes u BiH i najjeftinija R7 260x koju sam ja nasao, a da je nova i iz prodavnice je ova za 207KM(ako nisi u Sarajevu dostava je 15KM, placanje je pouzecem)
Za ove novce trenutno nem anista bolje, ako hoces 2Gb ona je oko 260KM. I ja cu sebi najvjerovatnije uzimati ovu od 1Gb.
Kakve veze što je 100+ cm? važna je rezolucija...a rezolucija mu je? :)
preporučio sam nju jer ti je dosta a i napajanje ti je lila i ne bi baš spajao nešto jače...a i taj i5 je takodjer dosta slab...sve u svemu vodi na to da za njega je 7770 BB
Oo
taj i5 moze bez problema gurati gtx 780Ti koja je 5x jaca graficka kartica..
Oo
ma moze i dual core samo pitanje na koliko fps-a i pri kolikom bootlenecku!
evo podebljat cu ono bitno!
Apsolutno nigdje nisam rekao da sam iz BiH, dapače iz Zagreba sam. Neki su ovdje krenuli sa nekim prijedlozima i usporedivanju cijena iz bosne ali nema nikakve veze samnom jer kupujem kod nas :D
Dati ću onda njemu da odluči hoće li uzet HD7770 ili R7 260x razlika je 150 kn ali unutar granica, thx na pomoći.
ja bi preporučio gtx 750 jer troši neusporedivo manje od 260x, a to je tu bitno jer je napajanje slabo. a po performansama je tu negdje
i dalje nisi napisao koje napajanje ima, a sto se tice koja vise struje trosi dajte ljudi manite gluposti :)
Oo
ma moze i dual core samo pitanje na koliko fps-a i pri kolikom bootlenecku!
taj i5 650 ima perfomanse kao fx-4100(ovaj ga cak i sisa)! jer je to dual cpu a ne quad!lool! TD za ovo ! haahahahhaahahahahahahahahah
evo podebljat cu ono bitno!
mislio sam da je u pitanju cpu kojeg ima elroxery posto je on bio quotan:
Intel Core i5 4670k @ 4.2 Ghz
btw drago mi je da sam te nasmijao..koda smo u vrticu
mislio sam da je u pitanju cpu kojeg ima elroxery posto je on bio quotan:
Intel Core i5 4670k @ 4.2 Ghz
btw drago mi je da sam te nasmijao..koda smo u vrticu
a gle, nisi cest gost od kud bi ja ili ostali znali na sta ti mislis ili dali si pogrijesio ili koliko znanje imas! sry nisam mislio nis lose! smjeha nikad dosta
lp
Pozdrav,
riknula mi je grafička na kompu i trebam kupiti novu. Matična ploča je GIGABYTE P35-DS3L. Može preporuka grafičke kartice do 300 kn, 350kn max?
polovna 6670 ddr5
Zaboravio sam napisat da bi trebala bit iz ducana zbog nacina placanja. Nije toliko bitno koliko je jaka, ova sadasnja koja je krepala je bila geforce 8800 gts 320mb.
Ali hvala, ako je polovna puno bolja od nove, mogao bi i nju uzet.
Pozdrav,
riknula mi je grafička na kompu i trebam kupiti novu. Matična ploča je GIGABYTE P35-DS3L. Može preporuka grafičke kartice do 300 kn, 350kn max?
polovna 6670 ddr5
Jel bi onda ova odgovarala za moju maticnu? Dao bi i 400kn ako je puno bolja od novih za te novce, a lik prodaje i monitor pa da i to usput rjesim :)
http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/hd-radeon-6670-1-gb-oglas-11229696
da ta je ok, ako je DDR5 kao sa slike...provjeri obavezno o kojem modelu se točno radi
Sta vi mislite, msi gtx 660 ti power edition ili xfx 2 gb 7870 DD Ghz edition (tahiti le) oboje mogu dobit za 1000 kn... sada imam 6850 i vidite ostatak konfiguracije pod '' MOJ Pc''
660 Ti.
Sta vi mislite, msi gtx 660 ti power edition ili xfx 2 gb 7870 DD Ghz edition (tahiti le) oboje mogu dobit za 1000 kn... sada imam 6850 i vidite ostatak konfiguracije pod '' MOJ Pc''
Novo ili polovno?
EDIT: To su zaista poprilicno izjednacene kartice, evo citam od 28 testova 16 je bila bolja nvidia, 12 ati a ima razlike u cijeni kad se kupuje nova.
Ako kupujes polovno, radije dodaj love i uzmi novu sa garancijom R9 270, davati tolike novce za polovnu ja licno nikad ne bih!