Neznam koliko košta ova gainwardova, no možda imaš msi aero ili asus za slične pare, sa njima imaš 3g garancije, ili gigabyte single fan isto 3g
Vodič za odabir grafičke kartice
- poruka: 41.846
- |
- čitano: 6.924.607
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Neznam koliko košta ova gainwardova, no možda imaš msi aero ili asus za slične pare, sa njima imaš 3g garancije, ili gigabyte single fan isto 3g
Zanimljivo je kako Gainward na kutiji ima 3 godine jamstvo naljepnicu, ali naši lokalni seronje od preprodavača daju samo 2 godine. Barem na novijim karticama (imam GTX 1060 u media pc-u doma od Gainwarda - dual fan, na kutiji 3 godine jamstvo zvijezdica a na računu 2 godine).
Zanimljivo je kako Gainward na kutiji ima 3 godine jamstvo naljepnicu, ali naši lokalni seronje od preprodavača daju samo 2 godine. Barem na novijim karticama (imam GTX 1060 u media pc-u doma od Gainwarda - dual fan, na kutiji 3 godine jamstvo zvijezdica a na računu 2 godine).
Čuo sam da gainward kartice kupljene u 2018. Imaju 3 god. Garancije

Čuo sam da gainward kartice kupljene u 2018. Imaju 3 god. Garancije
The warranty period for Palit and Gainward (both have the same underlying company) GeForce graphics cards has been extended, the warranty for both brands was 24 months, now it is 36 months or three years.
The three-year warranty applies to all Gainward and Palit GeForce GPU models, whether it's a GeForce GT 1030 or a GeForce GTX 1080 Ti reports computerbase. The only condition is that the video card was purchased after 1 January 2018 or that a sticker with a three-year warranty on the packaging was already affixed before that time. The warranty remains to be carry-in, aka you return it towards the seller and not at Palit or Gainward itself.
Da to je to. Ako je 3 god. 3god je, nemaju naši sta izmišljati. U najgorem slučaju saljes na official servis u njemačku (što i naši rade u većini slučajeva)

Grafička kartica PCI-E GIGABYTE GeForce GTX 1050 Windforce OC
Imas u protisu MSI GTX1050 za 1.030kn
I daj uzmi vise nesto, vec mjesec dana pilas oko gtx1050, uzmes bilo koju sa 3 godine garancije, te grafe trose 75w moze ih prakticki hladiti pasivni hladnjak, nemos tu pogrijesiti.
Bacio 3000KN
Hvala u svakom slučaju. :)
Uzeta 1050
Baš malo pratim, gtx kartica nema ništa više brojčano nego što ih je bilo prije na njuškalu, čak i kada je btc bio ispod 6000usd. Sad opet nekako raste. Mislim da ste nekako preoptimistični što se tiče pada cijena :D
Kad ovo rudarsko ludilo pestane kakve bi mogle biti cijene grafičkih?
S obzirom na prezasičenost tržišta i novu volta seriju.
evo majstore, tko kaže da nema kartica
na alzu stigla nova isporuka po popularnim cijenama, požuri dok još ima
raspon je širok, od odlične gtx 1060 3gb za samo 3.040 kunića do izrazito povoljne gtx 1080ti za malko više od 9.900 kunića
a obzirom da se bitkonj tek zalaufao na 8.500 dolara, bolje se požuri dok su ovako povoljne cijene
Kad ovo rudarsko ludilo pestane kakve bi mogle biti cijene grafičkih?
S obzirom na prezasičenost tržišta i novu volta seriju.
evo majstore, tko kaže da nema kartica
na alzu stigla nova isporuka po popularnim cijenama, požuri dok još ima
raspon je širok, od odlične gtx 1060 3gb za samo 3.040 kunića do izrazito povoljne gtx 1080ti za malko više od 9.900 kunića
a obzirom da se bitkonj tek zalaufao na 8.500 dolara, bolje se požuri dok su ovako povoljne cijene
Ova gtx 1080ti je na nekoj akciji da je tako povoljna?
Ma samo se treba malo jos stripiti, ne vise od 10 gpdina, pa ce biti puno njuskalo grafi, skoro pa besplatno!
ne vise od 10 gpdina
Doći će to vrlo brzo, uvjeravam te.
Kako brzo mislis? nekome je brzo 2 dana, nekome 2 mjeseca...
Kako brzo mislis?
To ovisi o pojedincu.
Meni npr. mjesec ili dva je ništa.
To ovisi o pojedincu.
Ha da, to sam skuzio po tvojim obecanjima koja dugo traju
Na brzinu se samo muhe love.
To ovisi o pojedincu.
Pa ceka to vec bice godinu dana, sto je pricekati jos koju?
Pa nece igre pobjec :)
ne vise od 10 gpdina
Doći će to vrlo brzo, uvjeravam te.
Pa ako vam se ne čeka vi kupujte grafe po sadašnjim cijenama, nitko vam ne brani
Bitkoin ide na NULU samo je pitanje vremena! Tko je jemio jamio je! Ja bih prodao dok bi još imao šta!
Jok ide na nulu samo kod tebe jer ga nemas, opet se on popeo preko 8000$
Bitkoin ide na NULU samo je pitanje vremena! Tko je jemio jamio je! Ja bih prodao dok bi još imao šta!
Ja cu pricekati jos malo, bar dok mi se ne skupi u vrijednosti sedmeroznamenkaste cifre u ojrima
:)
Ja cu pricekati jos malo, bar dok mi se ne skupi u vrijednosti sedmeroznamenkaste cifre u ojrima
To ne budeš dočekao nikada.
To ne budeš dočekao nikada.
Nemoj mi rec
Nemoj mi rec
Ti svakako pričekaj, isplatit će ti se jer nitko nije kao ti.
NVIDIA Blows Away Q4 FY18 Earnings – Record Breaking EPS of $1.78 On Revenue of $2.91 Billion, Earnings Analyzed znaci sad je i službeno, Nvidia nikad nije bila jaca
Sta ce tek bit do 2019te kada AMD namjerava nesto novo izbacit zivo me zanima