Razočaravajuće Radeon 5870 f@h performanse

poruka: 155
|
čitano: 22.432
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

koje gluposti vi pišete i na šta se pozivate....

pa najmanje 90% tih članaka sponzorirano i ako baš hoćete znati oni što ima najviše vjerujete najviše serendaju i lažu

prepirete se oko gluposti... bolja nvidia, bolji ATI, bolja nvidia... i sve tako

kupi sebi šta god hoćeš i ne perite na forumu sa tim prepucavanjima, banalnim i notornim glupostima koje mogu popušiti samo neznalice i balavci...

uživajte u onome što volite, igrajte igre i družite se

2 0 hvala 1
16 godina

heh, ma mozemo pricat o cemu ocemo, jucer ja nesto prckam po steamu, pita me za sudjelovanje u anketi o racunalu za buduce igre, kao na kraju mogu vidjet neke statistike i usporedbu sa ostalima. ispada da nVidia ima 68% trzista pokriveno svojim grafuljama.... trenutno jesu u bedu, ali nekako imam osjecaj da ih puno ljudi preferira

a ovi testovi po netu... uvjek pogledati cim vise, a ne 1 i onda usporedit,

po mogucnosti cekat bug-ov test i to je to

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Razočaravajuće Radeon 5870 f@h performanse
Rhodin kaže...

heh, ma mozemo pricat o cemu ocemo, jucer ja nesto prckam po steamu, pita me za sudjelovanje u anketi o racunalu za buduce igre, kao na kraju mogu vidjet neke statistike i usporedbu sa ostalima. ispada da nVidia ima 68% trzista pokriveno svojim grafuljama.... trenutno jesu u bedu, ali nekako imam osjecaj da ih puno ljudi preferira

a ovi testovi po netu... uvjek pogledati cim vise, a ne 1 i onda usporedit,

po mogucnosti cekat bug-ov test i to je to

bugov tekst? nisam u bugu vidio kvalitetnu recenziju hardvera već godinama. sve se svodi na 2 stranice sa 3 slike i tekstom copy/paste sa neta.

sumnjam da išta i testiraju jer niti ne stavljaju vlastite slike hardvera koji je na testu. a i grafovi o performansama, loše.

''how yes no''
15 godina
RE: Razočaravajuće Radeon 5870 f@h performanse
mierda-del-torro kaže...

bugov tekst? nisam u bugu vidio kvalitetnu recenziju hardvera već godinama. sve se svodi na 2 stranice sa 3 slike i tekstom copy/paste sa neta.

sumnjam da išta i testiraju jer niti ne stavljaju vlastite slike hardvera koji je na testu. a i grafovi o performansama, loše.

Žalosno, ali istinito

16 godina

lose ili ne, barem se nadam da su rezultati vjerodostojni

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice