Rasprava o grafičkim karticama izdvojena tema

poruka: 7.235
|
čitano: 1.369.271
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Rasprava o grafičkim karticama
ansha kaže...

Dok AMD svoje izbaci, nvidia ce prodati onoliko 4090-ki koliko ih nastancaju... 

Šta imamo mi od toga? Imali bi jedino da nam svaka druga divojka dadne, može treća ili četvrta.

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2022 19:51 (dery).
9 godina
neaktivan
Rasprava o grafičkim karticama

Bome se i kupuju ko blesave, jucer je bio drop na Notebooksbilinger.de za FE modele po 1949e nisam stigao u košaricu stavit vec se srušila stranica...

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

I jos izgleda losije nego Arkham Knight.

16 godina

Pc igre su sjebane sve više i više radi konzolitisa. Isti kur ko novi "A plague tale" za kur nam najače grafe. Nema ljudi koji znaju radit port izgleda ili nitko ne radi oko toga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
dery kaže...

Pc igre su sjebane sve više i više radi konzolitisa. Isti kur ko novi "A plague tale" za kur nam najače grafe. Nema ljudi koji znaju radit port izgleda ili nitko ne radi oko toga.

Nema ti to veze sa konzolitisom.pogledaj kakve verzije svojih ekskluziva Sony izbacuhe za pc....vrhunske konverzije.

Problem je onaj o kojemu sam vec pisao...sta ti vrijedi jedna rtx4090 kad izdavaci ne zele ulozit 200-300 milijuna dolara u igru koja bi pokazala sto taj hardver moze.

Zato se nazalost te nove grafe benchaju na Witcheru 3,Crysis remasteru itd....smijeh jer Nvidia gura path tracing sa svoje strane...sto je fantasticno ali nema igara radi kojih cemo svi zeljet rtx4090.

Najveca sreca za pc gaming je upravo Sony jer oni ulazu 100-200 milijuna dolara u svoje ekskluzive i sad sve to doalzi na pc u izvrsnim verzijama koje mogu bit jedino bolje kroz vrijeme i za novije naslove koje ce prebacivat.

9 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Zanimljivi su im zahtjevi oko gpu-a u silent hill stavili u isti koš za high 30fps-a rtx2080 i preko 50% jaču rx6800xt . Dosta blizu procjenjeno. A plague tale su bili upola bliži od ovoga.

12 godina
dery kaže...

Zanimljivi su im zahtjevi oko gpu-a u silent hill stavili u isti koš za high 30fps-a rtx2080 i preko 50% jaču rx6800xt . Dosta blizu procjenjeno. A plague tale su bili upola bliži od ovoga.

Moguce da je to uz raytrace,ali tko zna.....

12 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Hej, daj mi reci, vidio sam da imaju mogucnost dostave za Hrvatsku sa te stranice. Notebooksbilinger.de. Nemam bas iskustva,

samo sam narucivao sa amazona pa da pitam kako to funkcionira ? 

Hvala

Vidio sam da imaju za 1200 eura 3090ti.

[url=http://profile.xfire.com/migok2903][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/wow/type/0/migok2903.png[/img][/url]
9 godina
neaktivan

Trebas imat nekoga u Njemačkoj da na tu adresu naručiš, Mailbox ne prolazi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

A sta ako narucim direktno kod nas ? 

[url=http://profile.xfire.com/migok2903][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/wow/type/0/migok2903.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Bloodraven kaže...

A sta ako narucim direktno kod nas ? 

mislim da nemreš

We currently supply  private customers  in Germany, Austria and the Netherlands.

17 godina

Steta

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Bit će to i cijena ohohoh jer neće oni to dat đaba,ma ko i nevidija će opalit. Kao što je u cpu segmentu amd sad ko nekad intel tako će i ovde isto biti.

12 godina
dery kaže...

Bit će to i cijena ohohoh jer neće oni to dat đaba,ma ko i nevidija će opalit. Kao što je u cpu segmentu amd sad ko nekad intel tako će i ovde isto biti.

Zato pisem stalno da je Intel gpu samo dobra stvar za nas gamere jer Ngridia/AMD moze bit jedino duopol.

Sa tri igraca ce to vec bit borba....

14 godina

Znači li to da opet stiže serija "dvoglavih" (u linku navi 3x) amd grafa? 64cu-a po glavi, 128 ukupno. Ala će to trošit, ali će i ić. Uglavnom, ipak realnije zvuče ove glasine nego one sa skokom od 80 na 192cu-a. To bi bilo monstruozno.

Na slici je ziher greška o 128cu per gpu, 256 total, jer se to ne slaže s ostatkom podjela

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.10.2022 11:53 (dax-lax).
12 godina
dax-lax kaže...

Znači li to da opet stiže serija "dvoglavih" (u linku navi 3x) amd grafa? 64cu-a po glavi, 128 ukupno. Ala će to trošit, ali će i ić. Uglavnom, ipak realnije zvuče ove glasine nego one sa skokom od 80 na 192cu-a. To bi bilo monstruozno.

Na slici je ziher greška o 128cu per gpu, 256 total, jer se to ne slaže s ostatkom podjela

Zar nije to chiplet dizajn u top end rdna3 grafama?

14 godina
Kolko sam uspio uhvatit, čiplet su i navi 31/32 jer je io također odvojen za sebe. Amd tu ipak ima prakse već zadnjih 5 godina u procesorima
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

ha ha... mora se 3x serija prodati prvo... veliš da su se ovaj put skalperi zeznuli?

12 godina
miki_the_pirat kaže...

ha ha... mora se 3x serija prodati prvo... veliš da su se ovaj put skalperi zeznuli?

Prodat ce i skalperi svoje ako je Nvidia srezala proizvodnju rtx4090.

Cjela 4xxx serija je potpuni debakl,rtx4090 ogranicena kompletno ako je ovo istina,fake rtx4080 kompletno otkazana,prava rtx4080...pitaj boga sta ce tu bit a da ne pricamo o rtx470....460.....

16 godina

Amd bi isto mogao uraditi. U suprotnom ako izbaci rdna3 u velikim količinama i nemaju konkurenciju, cijene idu up up and away.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2022 11:11 (dery).
12 godina
dery kaže...

Amd bi isto mogao uraditi. U suprotnom ako izbaci rdna3 u velikim količinama i nemaju konkurenciju, cijene idu up up and away.

Situacija u kojoj se nalazi gaming pc trziste zadnjih par godina je suluda i sve je gore i gore.

I onda u konacnici potrosis 4000eu na kompletno sve novo top end pa moras koristit DLSS3 da bi imao visok framerate....fejk rezolucija,fejk framerate...jedino je cijena full real.

15 godina

Ja stvarno uopće ne razumijem što se vi toliko pjenite oko cijena?

Zašto bi morali kupovati svaku novu seriju grafički?

Za koje vam to igre treba RTX4090?

Jednostavno igrajte na 3000 seriji i to je to ove visoke cijene vas neće pogađati.

Jebiga svi hoće 4K pa moraju kupovati RTX4090.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

nemoram imat novu seriju grafi, ali me brine di to vodi s ovim cijenama i raznim muljazama.

svaka serija je sve skuplja u svim rangovima, i ovi sta igraju na 1080p na niskim detljima moraju skuplje placat, bilo nove ili polovne

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Nas geek kralj Henry Cavil/Witcher, ceka AMD u vezi GPu upgredea. Trenutno koristi AMD proc...

henry-cavill-waiting-amd

kakva legenda!

Survivor - eye of the tiger
Moj PC  
5 1 hvala 2
7 godina

Zavist na aparatima.

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice