Radeon R9 280x Club

poruka: 1.774
|
čitano: 233.364
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Radeon R9 280x Club
Branimir82 kaže...
Svrzic kaže...

Pozz ekipa, trenutno sam na HD5850 a bila je placa pa bi si uzeo neki novu grafu, pa sam si mislio uzet MSI R9 280X Gaming a nemogu je nigdje nac, odnosno nigdje nije na stanju, barem di sam ja gledao, dali znate negdje di bi je mogao naci ili da uzmem neku drugu?
Imam i7 920, trenutno na 3GHz, dali ce bit bottleneck proc grafi?
I jos samo jedno pitanje, dali je OCZ ModXStream PRO 500W preslabo da tjera grafu?
Hvala! 

Bojim se da nije.Koliko ampera na single 12v rail ?

Neznam..

Autoclimb kills more people than AIDS
13 godina
protjeran
Svrzic kaže...
Branimir82 kaže...
Svrzic kaže...

Pozz ekipa, trenutno sam na HD5850 a bila je placa pa bi si uzeo neki novu grafu, pa sam si mislio uzet MSI R9 280X Gaming a nemogu je nigdje nac, odnosno nigdje nije na stanju, barem di sam ja gledao, dali znate negdje di bi je mogao naci ili da uzmem neku drugu?
I jos samo jedno pitanje, dali je OCZ ModXStream PRO 500W preslabo da tjera grafu?
Hvala! 

Neznam..

36a , i7 920 vuce preko 160w u loadu (3.6ghz) + 280x od 200w, a to napajanje daje cca 430w iako nema 80+ bronce cerifikat ono daje toliko po reviewima! znaci trebala bi konfa raditi  i overklokana(iako je to vec nategnuto)..

jucer bio u vemilu i tamo su imali na stanju 280x sapphirku dual-x, zovi i  trk po nju{#}! LP

||| Core™ inside ||| ;http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/SoldierStippy/ ; http://nl.xfire.com/profile/2fu2l/
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.1.2014 22:54 (Stjepanj).
15 godina
Stjepanj kaže...
Svrzic kaže...
Branimir82 kaže...
Svrzic kaže...

Hvala! 

Neznam..

36a , i7 920 vuce preko 160w u loadu (3.6ghz) + 280x od 200w, a to napajanje daje cca 430w iako nema 80+ bronce cerifikat ono daje toliko po reviewima! znaci trebala bi konfa raditi  i overklokana(iako je to vec nategnuto)..

jucer bio u vemilu i tamo su imali na stanju 280x sapphirku dual-x, zovi i  trk po nju{#}! LP

Sada sam bas gledao po vemilu, i naisao na ovu grafu, posto imam BF4 vec, ovog rjesim za 200kn i bilo bi mi taman, jel dobra ta grafa, msm dobra je pogotovo windforceica, ali dali je dobra za te novce xD

14 godina

Super je a ne dobra. Neće ti nažalost tvoju nitko dat 200 kn za BF4 key.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 0:10 (itomic009).
14 godina
neaktivan
Radeon R9 280x Club
ne znam sta se ovo desava sa Asusom, dev su mi graficke r9-280x stigle. jedna je odmah bila neispravna, bacala linije po ekranu. expresno mi je zamjenjena... da bi nakon par dana i ta zamjenska pokazala isti problem...

nekada je asus bio sinonim za kvalitet, pravo se iskvario
I see noob people
Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
Radeon R9 280x Club

sad kad citam ove komentare sve me vise odvlacite od 280x, jer bi ja vani kupio a neda mi se slati nazad jer sam to vec radio par puta pa to traje dok stigne, pa transakcija...mislim da cu na kraju palit 700 jetstream uzeti

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Radeon R9 280x Club

Kojim modelima je otkljucana voltaza??

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dennocro kaže...

sad kad citam ove komentare sve me vise odvlacite od 280x, jer bi ja vani kupio a neda mi se slati nazad jer sam to vec radio par puta pa to traje dok stigne, pa transakcija...mislim da cu na kraju palit 700 jetstream uzeti

meni da ne rudare graficke, nikada nebi uzeo ove r9-280x...

ali imam dobre garancije, u slucaju reklamacije dobijem novu graficku za par dana tako da mi svejedno...

da mi je komp sam za gaming, umjesto dve r9-280x, ubacio bi gtx780 ti...

I see noob people
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 9:27 (Frozen Hell).
12 godina
odjavljen
Frozen Hell kaže...
dennocro kaže...

meni da ne rudare graficke, nikada nebi uzeo ove r9-280x...

ali imam dobre garancije, u slucaju reklamacije dobijem novu graficku za par dana tako da mi svejedno...

da mi je komp sam za gaming, umjesto dve r9-280x, ubacio bi gtx780 ti...

nisu ljudi na forumu ode sisali veslo pa da ne mogu prepoznat papka na kilometar. ako bi uzeo 2 x780ti koji k**** nisi sad uzeo 290x? za rudarenje? Il da si pametniji pa prešao na ASIC mining?! Očito s***š kvake prika.

"You can fool some people some time, but you can't fool all the people all the time"
14 godina
neaktivan

druze eywa

veze ti nemas, a posebno ne o rudarenju, a ni citati sa razumjevanjem ne znas

prvo, rekao sam da bi umjesto 2 r9-280x uzeo gtx780 ti, znace ne dve 780ti

a drugo, ASIC masine su davno proslost za rudarenje, mogu kopati samo bitcoin ( ubacuju se jos neke valute koje mogu da se kopaju masinama, al upitno je sta ce biti sa tim ) koji se vise ne isplati kopati zbog tezine, nego se kopaju LTC, Doge coin, loto coin... koji se kasnije na berzu prebacuju u BTC i prodaju

i trece, treba da se pojave ASIC-ove masine koje moci kopati LTC, al kako raste tezina kopanja LTC-a, upitna je isplativost.

a sto se tice r9-290x, sobzirom na cijenu i koliko khs daje, nema isplativosti, plus trosi struje kao blesava.

stoga, ako je iko ovde papak, onda si to ti

a samo za takvog jednog papka koji je pravio cirkus od mene kada sam rekao da sam uzeo dve asus r9-280x, i kada je dobio slike na pm, ni A nije odgovorio

[IMG]http://i.imgur.com/CzVmoD7.jpg[/IMG]

[IMG]http://i.imgur.com/LKOCnJt.jpg[/IMG]

[IMG]http://i.imgur.com/0KwUH1O.jpg[/IMG]

[IMG]http://i.imgur.com/mn6rUsi.jpg[/IMG]

i sinko meni je vise komponenti preslo preko ruku, nego sto si ti blejajuci i slineci po forumima vidio

I see noob people
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 14:23 (Frozen Hell).
15 godina
moderator

Hoćeš ti već jednom staviti sliku gotovog računala, a ne kutija i komponenti po stolu?

Forumaši neznaju, ali eto ja znam da se baviš prodajom komponenti i računala pa te slike nisu nikakav dokaz da je to uopće tvoje...

EDIT:

Evo imaš 7 dana odmora od foruma da možeš u miru slikati svoje računalo. Uživaj.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 14:55 (XXX-Man).
12 godina
odjavljen
Frozen Hell kaže...

druze eywa

blabla....

Da, ja nemam pojma o rudarenju, al zato čoek koji kupi 2x r9 280x za rudarenje ima...sine moj sa tim rejtom, skupit ćeš BTC za koju godinu-dvi dana (točnije 0.013BTC/mj), i potrošit duplo struje. rudarenje sa grafama je sizifov posao. sa ovakvim diff. ratingom jedino može bit isplativo sa 10ak GH/s pri niskoj potrošnji. tako da...sretno sa rudarenjem

"You can fool some people some time, but you can't fool all the people all the time"
14 godina

Pusti ga na miru, sada slika računalo {#}.

12 godina
itomic009 kaže...

Pusti ga na miru, sada slika računalo {#}.

{#} ta ti je dobra {#}

nicky.sl
15 godina
Radeon R9 280x Club

Ekipa uzeo sam Asus R9 280X DCU2 i baca mi artefakte, sta fcking radit? :(

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Radeon R9 280x Club

Vrati ju di ju i uzeja 

nicky.sl
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina

Reklamiraj.

15 godina
nicky.sl kaže...

Vrati ju di ju i uzeja 

itomic009 kaže...

Reklamiraj.

I uzet GTX770 jer vidim da je cijela serija u racku, nisam jedini koji imam taj problem.

17 godina
Radeon R9 280x Club

e pa nije bas cijela R 290 i 290x nemaju tih problema !

Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
4mal kaže...

Mislim na 280

13 godina
protjeran
Svrzic kaže...
4mal kaže...

Mislim na 280

meni drugi glas nakon sandrove 290..vise sam procitao reklamacija za gtx770, sve je to relativno{#}...lp

||| Core™ inside ||| ;http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/SoldierStippy/ ; http://nl.xfire.com/profile/2fu2l/
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 0:01 (Stjepanj).
15 godina

Evo ja isto imam 2x 280x i nakon 6-7 tjedana rudarenja upravo sam prešao 0.5 BTC {#}

Pa sad se ti čudi kako. {#}

Naravno, ne rudarim Bitcoine, već scrypt valute.

14 godina
neaktivan
Svrzic kaže...
4mal kaže...

Mislim na 280

Čini se da ljudi imaju problema sa ASUS-icom. Moja Sapphire 280X Vapor-X OC radi super, da se dodatno klokat bez dizanja voltaže, nije glasna i ne radi nikakve probleme. Prezadovoljan.

12 godina
odjavljen
Zeus_CM kaže...
Svrzic kaže...
4mal kaže...

Mislim na 280

Čini se da ljudi imaju problema sa ASUS-icom. Moja Sapphire 280X Vapor-X OC radi super, da se dodatno klokat bez dizanja voltaže, nije glasna i ne radi nikakve probleme. Prezadovoljan.

Kad si je uzeo? Nekako imam dojam da su nove pošiljke u banani. Ispočetka nisam čuo puno pritužbi kad su izašle. Tek se rasplamsalo sad kad su došle nove...takav dojam imam

15 godina
eywa33 kaže...
Zeus_CM kaže...
Svrzic kaže...
4mal kaže...

Mislim na 280

Kad si je uzeo? Nekako imam dojam da su nove pošiljke u banani. Ispočetka nisam čuo puno pritužbi kad su izašle. Tek se rasplamsalo sad kad su došle nove...takav dojam imam

Ma jucer...

12 godina
odjavljen
Radeon R9 280x Club

Pitao sam Zeusa {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
eywa33 kaže...
Zeus_CM kaže...
Svrzic kaže...
4mal kaže...

Mislim na 280

Uzeo sam isti tjedan kad su došle kod nas. You are on to something :)

13 godina
neaktivan
Radeon R9 280x Club

Da vas pitam, stigla mi je danas nova GPU kartica

Sapphire R9 280x Toxic 3GB DDR5. 

Pitanje je dali moje napajanje (konfiguracija pod moj PC) moze bez problema pogonit ovo sve? 

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
mserfezi kaže...

Da vas pitam, stigla mi je danas nova GPU kartica

Sapphire R9 280x Toxic 3GB DDR5. 

Pitanje je dali moje napajanje (konfiguracija pod moj PC) moze bez problema pogonit ovo sve? 

Hvala!

to si valjda trebao pitati prije kupovine{#}! pa koliko vidim moze! koji je to tocno model LC-a? lp

15 godina
Radeon R9 280x Club

Ako se radi o GP3 modelu , onda moze ( a vjerojatno se radi , jer nisam vidio druge LC modele od 650W osim toga ) !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice