Pozdrav ekipo imam jedan problem u vezi grafike u igrama i nadam se da na pravom mjestu ovo pitam :).Uglavnom kupio sam pred nekih tjedan i pol dana novu graficku MSI GeForce 560 GTX TI i sve je super radilo do juce kad mi su se poceli pojavljivat ti problemi.Problem je bio prvo u tome da mi je javljalo da mi se nisu moglu driveri za monitor pokrenut pa mi je onako zacrnio se ekran kao sto to biva ali sam ja nakon toga instalirao nove drivere no opet su se ti problemi pojavili.Danas sam čak instalirao originalne drivere sa cd-a koji sam dobio sa grafičkom no ni to nije pomoglo.Također sam stavio u power options sa high preformance na balanced ni to nije pomoglo,jednostavno dok igram neku igru npr warcraft 3 (DOTA) mi ekran staje i zacrni se na par sekundi i tako stalno pa par minuta mi bude ok pa opet tako ili recimo Call of Duty 4 dolaze mi preko cijelog ekrana ljubičaste kockice a znam da mi se graficka ne pregrijava jer pratim temperaturu stalno i bude mi max do 60 stupnjeva.... i neznam vise sta da napravim da to popravim pa molio bi da ubacite koji savjet ili mozda cak rjesenje problema.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore