- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zna ko di skinuti 331.70 drivere? vidio da na tek syndicate ima na gtx780ti.
Vjerovatno sutra na službenoj stranici pošto izlazi 780Ti
od kud vam te informacije za nove drajvere?
To su driveri koji su napavljeni za nove kartie 780ti ili kako već za ove recenzente i slično, nisu to driveri za nas.
gotovo sam siguran da se varaš, odi na sajt i potraži za 780ti i izbacilo bu ti 331.65, al kaj je je volel bi nove drajvere jer mi bf 4 malo treperi, vjerujem da je do sli profila, kočega znat.....
Ne varam se jer je to Manuel G napisao na guru3d forumu upravo na tu temu koju je netko napravio tj tražio taj driver "331.70 is a press driver for the GeForce780 Ti launch. We will release a newer driver later this month".
koji su najbolji draiveri za GTX 400 seriju graficki ali ono bas najbolji vazan je i 0,1 fps poz
koji su najbolji draiveri za GTX 400 seriju graficki ali ono bas najbolji vazan je i 0,1 fps poz
Najnoviji driveri podrzavaju (i ubrzavaju) i seriju 4xx.
Tako da ako nisi jedan od onih koji imaju probleme s driverima, onda definitivno najnoviji.
Ovo je sto se tice igara.
Ili pitas zbog bencheva? Nigdje nisam vidio nikakve usporedbe novijih drivera, sorry.
jel CoD u pitanju?
bettlefeild 3 igram
GTX 400/500 korisnici, javio se jedan lik s GTX 560 karticama (u SLI-u)
Well I got it to work, I know the exact issue as well. So I downloaded the latest drivers (331.65) and tried SLI, of course it won't work; driver crashes and all sorts of stuff. Then I took a look into the PowerMizer and indeed I found something wrong with it. I used the NVIDIA PowerMizer Manager and enabled it with the P12 profile, applied and restarted and then tried enabling SLI again. Indeed it worked and I am playing any game with SLI with no problems. NVIDIA please take a look into the changes with the PowerMizer I am assuming this is the problem with the older cards.
Ugl, lik vise nema problema, a P12 znaci max performance/min powersave), je li tko probao?
Grafa nije prošla reklamaciju kako sam i očekivao,poklonit ću je prijatelju jer bi bilo bezobrazno je prodavat a ja malo u posjetu drugom taboru.

Grafa nije prošla reklamaciju kako sam i očekivao,poklonit ću je prijatelju jer bi bilo bezobrazno je prodavat a ja malo u posjetu drugom taboru.
Kao što sam i rekao, nisu u servisima glupi da mijenjaju hardware koji je u redu, radi nesposobnosti NVIDIA-e.
331.82 WHQL
Release Summary
This 331.82 Game Ready WHQL driver ensures you'll have the best possible gaming experience in Assassins Creed IV: Black Flag and Need for Speed: Rivals. These Game Ready drivers will also provide performance enhancements in a wide variety of different games. When running at 4K resolutions, SLI performance increases by as much as 50% in key titles like Metro: Last Light, Crysis 3, and Battlefield 4.
In addition, the new 331.65 Game Ready driver is bundled with GeForce Experience v1.7.1 which includes support for two highly-anticipated new technologies. NVIDIA GameStream™ provides end users with the ability to stream PC games from their GeForce GTX-equipped PC directly to a SHIELD device. This update also introduces the Beta version of GeForce ShadowPlay™, an innovated new game capture tool with exceptional features and performance.
Kao što sam i rekao, nisu u servisima glupi da mijenjaju hardware koji je u redu, radi nesposobnosti NVIDIA-e.
Nije lijepo reći da su nesposobni. Bezobrazni i arogantni da.
A nazovi to kako hoćeš, ukoliko ne žele to popravit onda definitivno imaju lošu politiku, jer lako za nas tu, ali vjerujem da će ovi koji su vlasnici tih serija razmislit 2,3 puta prije "upgrade-anja" grafičke odnosno u koji tabor će otići.
Ali ajmo sad o lijepim stvarima, nije sve tako crno, kakvi su novi driveri i da li je netko probao na starijoj seriji.
Jel se i kod njih freezao komp kao i kod tebe? Kaj su ti rekli?
Changes and Fixed Issues in Version 331.82
Windows Vista/Windows 7/Windows 8 Fixed Issues
***61557; [NVIDIA Control Panel]: Slovenian is incorrectly set as the default language for the
Croatia region. [1175402]
The default is now English.
***61557; [Surround]: Various Surround functions are not working.[1399823]
***61557; [Surround]: Bezel resolutions cannot be created while in Surround portrait mode.
[1376860]
***61557; [3D Surround]: Stereoscopic 3D cannot be enables with Surround. [1403598]
***61557; OpenGL rendering is not rendered properly when rotation is activated.[891959]
***61557; [GeForce TX 460][Team Fortress 2]: Light jitters and flickers during the game.
[1226365]
***61557; [GeForce GTX 260]: There is no audio over HDMI when the desktop is set to the 3DTV
Play resolution. [960780]
Naziv artikla:
Grafička kartica PCI-E GAINWARD GeForce GTX 560 GS, 1GB DDR5, HDMI, DVI, D-SUB
Broj:
06-707
Zaprimljeno:
2013-11-06 16:27:26
Kupac:
Siniša Keretić
Opis kvara:
Smrzava se u normalnom radu
Opis servisa:
Grafička kartica testirana u periodu od 5 dana u normalnom radu te radi bez greške. Navedeni problem se nije manifestirao.
Status radnog naloga:
POVRAT STRANCI

331.82 WHQL
Release Summary
This 331.82 Game Ready WHQL driver ensures you'll have the best possible gaming experience in Assassins Creed IV: Black Flag and Need for Speed: Rivals. These Game Ready drivers will also provide performance enhancements in a wide variety of different games. When running at 4K resolutions, SLI performance increases by as much as 50% in key titles like Metro: Last Light, Crysis 3, and Battlefield 4.
In addition, the new 331.65 Game Ready driver is bundled with GeForce Experience v1.7.1 which includes support for two highly-anticipated new technologies. NVIDIA GameStream™ provides end users with the ability to stream PC games from their GeForce GTX-equipped PC directly to a SHIELD device. This update also introduces the Beta version of GeForce ShadowPlay™, an innovated new game capture tool with exceptional features and performance.
http://www.nvidia.com/Download/driverResults.aspx/70184/en-us
nekužim kak na guru ima novi drajver, a na službenoj stranici nema, to mi neide u glavu.
Mozda Nvidia ima kakav FTP server na koji prvo stavi drivere, pa onda ide ubacivanje istih u bazu, pa prepravak njihove internet stranice, pa javljanje Geforce Experiancu da su novi driveri...
A Guru ima likove koji njuskaju po serverima i cim se nesto novo pojavi oni skinu.
Kaj velis na objasnjenje? :)
331.82 WHQL
Release Summary
http://www.nvidia.co.uk/download/driverResults.aspx/70214/en-uk
Tko kaže da nema???
Ili nisi vidio ili ne znaš gdje gledati.
Al se ipak na Guru pojavio prije nego ovdje
Tko kaže da nema???
Ili nisi vidio ili ne znaš gdje gledati.
Do pred malo ih nije bilo na nvidia stranicama dok su na guru3d od jutra!!
Tako da nema razloga za pametovanjem....
Da li je istina da se niti NFS Rivals ne može igrat sa driverima koji su ispod 320.49? Ako je istina koji je vrag tim proizvođačima igrica, osjećam se kao u danima XP-a kada sam morao promjenit Windowse da bi igrao igre, sad mi to driveri ne dopuštaju :)
Evo prije sat vremena sam objavio post na geforce forumu,da bio sam pristojan,gdje sam upozorio korisnike da je ista stvar bila i sa 100-200-300 gt2xx-gt3xx starijom serijom i potpuno ista priča s driverima te sam stavio link gdje su ljudi postali ondašnje indentične probleme s driverima i starijim grafama i onak sam usto samo napomenuo da nvidia company prolazi kroz grdo razdoblje jer im je AMD skinuo tržište a i neki od glavnih zaposlenika im napuštaju kompaniju pa nemaju vremena se sad zahebavat sa korisnicima starije serije grafa i njihovim problemima s driverima i moderator mi makne post bez upozorenja ili ičeg što iz iskustva znam da nije praksa.Koja banana firma a tolko love okreću jaoooooooo.
Ništa čudno, evo da se i na bugu požališ na nešto izbrisat će ti post i dati karton.
Dali i na win 8.1 treba ukloniti ostatke drivera sa Driver Sweeper-om ili na instalaciji novih kliknuti clean install?
Nevjerovatno! Još uvijek nisu popravili :D
Ja mislim da neće ni popraviti, na žalost nas koji imamo probleme sa novijim drajverima.
Ja mislim da neće ni popraviti, na žalost nas koji imamo probleme sa novijim drajverima.
Probat cu držat malo drugi hard na kojem je 8.1 da vidim ako će tamo isto bit. Možda je do 7-mice.
Postoje li kakvi custom driveri za nVidia GPU-e? Prije su uvijek postojali custom driveri za nVidia/ATI kartice
EDIT:
Je li tko probao ovo?
I have GTS 450, using any driver newer than 314.22 leads to regular hangs that are usually followed by reboot. Going to NVIDIA Control Panel and switching Power Management from Adaptive to Max Perfomance for all applications solves the issue. I guess it really has something to do with switching power modes.
Pokušao i ove nove drivere 331.82, naravno opet isti problem kao i sa svakom verzijom nakon 314.22. Primijenio sam ovo riješenje prije neka 4 sata i za sad sve radi kako treba, nisam imao nikakvih problema, nadam se da će tako i ostati.
Promjena rezolucije, Fps-a?

Postoje li kakvi custom driveri za nVidia GPU-e? Prije su uvijek postojali custom driveri za nVidia/ATI kartice
EDIT:
Je li tko probao ovo?
I have GTS 450, using any driver newer than 314.22 leads to regular hangs that are usually followed by reboot. Going to NVIDIA Control Panel and switching Power Management from Adaptive to Max Perfomance for all applications solves the issue. I guess it really has something to do with switching power modes.
Pokušao i ove nove drivere 331.82, naravno opet isti problem kao i sa svakom verzijom nakon 314.22. Primijenio sam ovo riješenje prije neka 4 sata i za sad sve radi kako treba, nisam imao nikakvih problema, nadam se da će tako i ostati.
"My source told me (can't reveal it, hope You understand - person need a job) that about 9 month's ago GeForce sector for development get a new manager who push the new strategic policy of gaming driver despite of programers warnings about it's flaws, of course programers must release what their boss told them or they can kiss their job goodbye.... CUT" - na ovo sam naletio možda je to uzrok problema
Meni shadowplay nece uopce da instalira.