Meni shadowplay nece uopce da instalira.
A noob you are.
A noob you are.
Ja imam neznatno manji score u 3D mark13 na većem GPU clocku!
A noob you are.
Ok, a jel imas sta pametno za rec?
Nevjerovatno! Još uvijek nisu popravili :D
Ja mislim da neće ni popraviti, na žalost nas koji imamo probleme sa novijim drajverima.
Da bar sute i da ne rade.... no, oni su lijepo izjavili da nece odustati dok ne poprave problem.
Tako da.... ukoliko ne poprave, onda su stvarno khm khm
Juče se ponadao da sam napokon riješio problem, uz pomoć promjene opcija u Power management, radilo sve do prije nekih pola sata i opet isti problemi sa smrzavanjem ekrana. Izgleda da tu trenutno nema pomoći, ne preostaje ipak ništa drugo nego se nadati da će Nvidia riješiti problem.
Juče se ponadao da sam napokon riješio problem, uz pomoć promjene opcija u Power management, radilo sve do prije nekih pola sata i opet isti problemi sa smrzavanjem ekrana.
Jesi probao smanjivanjem frekvencije i povecanjem voltaze u MSI Afterburneru?
Meni se sve cini da je problem na relaciji hardver - softver.
Softverski jer je ocito da poslije odredjenog drivera grafa vise ne radi kako spada.
A hardverski jer izgleda da neki ljudi imaju problema, a neki ne na potpuno istim konfiguracijama s istim karticama i istim driverima...
Juče se ponadao da sam napokon riješio problem, uz pomoć promjene opcija u Power management, radilo sve do prije nekih pola sata i opet isti problemi sa smrzavanjem ekrana.
Jesi probao smanjivanjem frekvencije i povecanjem voltaze u MSI Afterburneru?
Meni se sve cini da je problem na relaciji hardver - softver.
Softverski jer je ocito da poslije odredjenog drivera grafa vise ne radi kako spada.
A hardverski jer izgleda da neki ljudi imaju problema, a neki ne na potpuno istim konfiguracijama s istim karticama i istim driverima...
Nemojte se za*ebavat s tim stvarima oko power managementa, samo ćete pokvarit grafičku, to nije nikakvo rješavanje problema nego samo izbjegavanje. Pustite dok ne srede ako ne srede prodat grafičku i mirna Bosna :)
Juče se ponadao da sam napokon riješio problem, uz pomoć pr
Nemojte se za*ebavat s tim stvarima oko power managementa, samo ćete pokvarit grafičku, to nije nikakvo rješavanje problema nego samo izbjegavanje. Pustite dok ne srede ako ne srede prodat grafičku i mirna Bosna :)
kak znaš da to namještanje power opcija u power menagmentu može pokvarit kartuicu, pa da je tak nebu to stavli u nvidia control panel, kod mene je narihtano da kad obrađuju neke 3d stvari (igrice) da power bude na maximum, oduvjek i nikad niš.
Juče se ponadao da sam napokon riješio problem, uz pomoć pr
kak znaš da to namještanje power opcija u power menagmentu može pokvarit kartuicu, pa da je tak nebu to stavli u nvidia control panel, kod mene je narihtano da kad obrađuju neke 3d stvari (igrice) da power bude na maximum, oduvjek i nikad niš.
Zato jer su govorili da taj isti power management krivo radi s voltažama 4xx/5xx serija i tako se može samo dokrajčit. Ja ne diram dok ne srede, stavio sam 311.06 drivere i dok rade rade šta im ja mogu.
sry, nisam znao, na 6xx seriji sam.
EDIT:
dal ko zna ili ima info kakvu da bi to i na ostalim serijama moglo prouzročit kakve probleme? (konkretno serija 6xx)
Na ovoj se stranici nalazi driver koji ima fix u sebi pa eto probajte :D
https://forums.geforce.com/default/topic/621899/geforce-drivers/desktop-internet-browser-freeze-or-tdr-thread-w-geforce-460-560-gpus-updated-11-20-13-see-page-50-/50/
Mene je strah
https://forums.geforce.com/default/topic/621899/geforce-drivers/desktop-internet-browser-freeze-or-tdr-thread-w-geforce-460-560-gpus-updated-11-20-13-see-page-50-/50/
Mene je strah
Tko ne riskira ne profitira, ja sam riskirao pa ćemo vidjet, jer tu mi stoje NFS, AC Black Flag i Battlefield 4 koje ne mogu igrat tako da sam morao probat. Jedan lik je ostavio komentar da mu normalno radi. Ako sad nisu riješili, sad kada su im ljudi posudili svoje grafičke onda neće nikad to riješit.
EDIT: za sad u Firefoxu radi sve normalno ali vidjet ćemo kako će se ponašat danas do kraja dana :D Ako se budu ponašali kako treba Windows 8.1 ide na komp.
Nemojte se za*ebavat s tim stvarima oko power managementa, samo ćete pokvarit grafičku...
Tko ne riskira ne profitira....
Pffff
Btw, sretno decki!
Nemojte se za*ebavat s tim stvarima oko power managementa, samo ćete pokvarit grafičku...
Tko ne riskira ne profitira....
Pffff
Btw, sretno decki!
Ove drivere ne bi stavio da dečki nisu na forumu napisali da rade kako treba, tako da je ovo "tko ne riskira ne profitira" bilo u tom smislu ne ono sa voltažama pri tome još uvijek stojim da to ne treba dirat pogotovo ne na max performance u Windowsima :) Evo jedan lik je primjetio, kažu da je inače problematičan onaj Geforce Experience koji smrzava dosta sustava, drugo da driveri poslije 320.xx imaju podršku za CUDA 5.5 a moguće da je to problem, uglavnom za sad sve super radi napokon ću malo zaigrat novi AC.
Mene je strah
Tko ne riskira ne profitira, ja sam riskirao pa ćemo vidjet, jer tu mi stoje NFS, AC Black Flag i Battlefield 4 koje ne mogu igrat tako da sam morao probat. Jedan lik je ostavio komentar da mu normalno radi. Ako sad nisu riješili, sad kada su im ljudi posudili svoje grafičke onda neće nikad to riješit.
EDIT: za sad u Firefoxu radi sve normalno ali vidjet ćemo kako će se ponašat danas do kraja dana :D Ako se budu ponašali kako treba Windows 8.1 ide na komp.
Jesi li probao sljedece s Firefoxom/Chrome-om, evga precision i RivaTuner monitorom?
I personally prove that, with the assitance of evgaprecision + rivatuner monitor.
Simply put the GPU CORE monitor in task bar, and you can see how the mtfkcr stays freezed in the max gpu core randomly when SURFING THE WEB (in my case, 900 mhz, i have a gtx 550 ti who is givingme troubles for months and months ago, i RMA differents parts of my RIG for it, without success..)
The fu...ng 900 never leaves, the mouse start to lag, until the complete freeze.
The normal behavior would be this...
Small gpu load for any reason when im using the web browser, then doeas a fast peak of speed at 900 mhz, for seconds, and then goes to 405, then 51 mhz. And everything is fine and the sun shines outside.
But no....no Mr...the fact is, my card ups itself at max core, and STAYS for ever at max corem but VOLTAGES KEEPS LOW....
¿result? FREEZES, MOUSE LAGS, AND HANGOUTS...
Kako se ponasa sada s tim novim "testnim driverom"?
Mene je strah
Jesi li probao sljedece s Firefoxom/Chrome-om, evga precision i RivaTuner monitorom?
I personally prove that, with the assitance of evgaprecision + rivatuner monitor.
Simply put the GPU CORE monitor in task bar, and you can see how the mtfkcr stays freezed in the max gpu core randomly when SURFING THE WEB (in my case, 900 mhz, i have a gtx 550 ti who is givingme troubles for months and months ago, i RMA differents parts of my RIG for it, without success..)
The fu...ng 900 never leaves, the mouse start to lag, until the complete freeze.
The normal behavior would be this...
Small gpu load for any reason when im using the web browser, then doeas a fast peak of speed at 900 mhz, for seconds, and then goes to 405, then 51 mhz. And everything is fine and the sun shines outside.
But no....no Mr...the fact is, my card ups itself at max core, and STAYS for ever at max corem but VOLTAGES KEEPS LOW....
¿result? FREEZES, MOUSE LAGS, AND HANGOUTS...
Već 2,3 sata surfam na tim driverima u Firefoxu i za sad ništa nije bilo, sve ok radi. Ali vidjet ćemo. Sa prošlim driverima bi mi već 40 puta zaledilo. Ne razumijem se u voltaže i te stvari tako da bi ti krivo rekao, u životu nisam nikad ništa overclockao tako da ono :)
Mene je strah
Već 2,3 sata surfam na tim driverima u Firefoxu i za sad ništa nije bilo, sve ok radi. Ali vidjet ćemo. Sa prošlim driverima bi mi već 40 puta zaledilo. Ne razumijem se u voltaže i te stvari tako da bi ti krivo rekao, u životu nisam nikad ništa overclockao tako da ono :)
ajd baš mi drago da i i vlasnici 4 i 5 serije mogu normalno igrat i upotrebljavat komp, znači ipak se nekaj radi u zelenom taboru, nisu samo ostali na riječima da če fixat to, jest da im je trebalo jako dugo-preugo, al ajd mislim da Vam je sad svima lakše :)
ajd baš mi drago da i i vlasnici 4 i 5 serije mogu normalno igrat i upotrebljavat komp, znači ipak se nekaj radi u zelenom taboru, nisu samo ostali na riječima da če fixat to, jest da im je trebalo jako dugo-preugo, al ajd mislim da Vam je sad svima lakše :)
Moraju, stisce AMD.
I bas mi je drago
I zadnji driveri kod mene potpuno stabilni kao i svaki prije njih,neka nastave ovako :)
Moraju, stisce AMD.
I bas mi je drago
neka stišče, makar i dalje vjerujem da ih je onaj šilt dosta u razvoju drajvera sjeb.... nadam se da sad kad su ga izbacili van da budu stvari krenule na bolje, makar su izgubili povjerenje kupaca.
Koliko zauzima 20min Shadowplay snimke u najvecoj kvaliteti?
Mislim napraviti RAMdisk, pa da stane unutra cijela privremena video datoteka + Windows Temp direktorij.
Događa mi se freeze kompa sa driverima novijim od 310.90. Primjetio sam to prije dok sam bio na 320.XX, taman nakon updatea. Nekoliko puta mi se zaledilo sve pa sam skinuo starije 310.90 i od tada toga nema. Sada, izlaskom AC:BF sam skinuo nove 330 drivere i evo, jučer cijeli dan ništa, ali danas nakon paljenja kompa dva lakša freeza (odblokirao se sam), nakon ulaska u igru morao restartati. Konfa iz profila, ostalih problema osim ovoga nula. Dakle mora biti do drivera, nešto su dodali nakon 310 što meni stvara probleme.
http://i.imgur.com/slkVrn3.jpg
To je ss iz onog BlueScreenViewera ili kako već, njega sam skinuo u rujnu još kad bi je jednom bacio BSOD, nakon toga sam odmah vratio na 310.90...
Ima tko kakav savjet?
560Ti.
I to nije ni na prošloj stranici nego par postova iznad jer koliko vidim power setting promjena na max nije pomogla nekima, dok ovi test driveri jesu. Isprike što nisam tražio, zaista nisam očekivao da će dvije zadnje stranice biti baš o tom problemu. Probat ću sa tim testnima pa vidjeti šta bude. Hvala :)
560Ti.
I to nije ni na prošloj stranici nego par postova iznad jer koliko vidim power setting promjena na max nije pomogla nekima, dok ovi test driveri jesu. Isprike što nisam tražio, zaista nisam očekivao da će dvije zadnje stranice biti baš o tom problemu. Probat ću sa tim testnima pa vidjeti šta bude. Hvala :)
My bad. Citao sam i pisao s mobitela, pa sam bio malo izgubljen Sad vidim da imas i pod Moj PC upisanu karticu.
Sretno, javi rezultate!
Dva i pol sata, ukupno sat i pol igranja, nema freeza. Nazvao bih eksperiment uspješnim!
Puno hvala na pomoći.
Eto ekipa baš mi je drago da se popravilo stanje sa karticam serije 4i5, happy gaming!!
Dupli post, sry