NVIDIA - Topic o driverima izdvojena tema

poruka: 2.925
|
čitano: 823.412
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: NVIDIA ForceWare - Topic o driverima
Hvala majstore.
12 godina
NVIDIA ForceWare - Topic o driverima

kako najbolje provjerit sadašnje mogućnosti grafe, pa da usporedim nakon novih drivera...da vidim hoće li na mojoj gtx 550ti nešto poboljšati?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Probao ja s 3D Mark11 nema boosta,možda u igrama!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
picajzla0707 kaže...

kako najbolje provjerit sadašnje mogućnosti grafe, pa da usporedim nakon novih drivera...da vidim hoće li na mojoj gtx 550ti nešto poboljšati?

Najbolje bi bilo da neka od igri koje imas ima u sebi ugradjen GPU Benchmark.

Koliko se sjecam, to je imao npr. Crysis.

Ja sam to odradio tako da sam instalirao FRAPS, stavio da mjeri 10 minuta, i igrao sam Battlefield 3 uvijek na istoj mapi s istim brojem igraca.

I ponovio dva puta.

I dobijes min, avg i max.

I onda sam to napravio kad sam dobio novi procesor.

Bas bi mogao sad s novim driverima...

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 22:48 (CyberDemonVZ).
11 godina
neaktivan

zadnji driveri od nvidie bas sam stavio asus gtx650ti boost 2gb oc pa neznam koje drivere preporucate ove sa cd ili zadnje ?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
picajzla0707 kaže...

Najbolje bi bilo da neka od igri koje imas ima u sebi ugradjen GPU Benchmark.

Koliko se sjecam, to je imao npr. Crysis.

Ja sam to odradio tako da sam instalirao FRAPS, stavio da mjeri 10 minuta, i igrao sam Battlefield 3 uvijek na istoj mapi s istim brojem igraca.

I ponovio dva puta.

I dobijes min, avg i max.

I onda sam to napravio kad sam dobio novi procesor.

Bas bi mogao sad s novim driverima...

nigdje veze tak se neoporedjiva jednom mozes biti u ogromnoj paljbi drugi put moze biti nes mirnije i fps se razlikovat i ti sad reci kao draiveri odes na prazan server oman popnes ze na zgradu i naciljas na jedno mjesto i pogledas fps tako ponovis isto i vidjeces razliku  tek tada mzoes reci jesil dobio bost neki

lisnjic
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ti testiraš i uspoređuješ drivere u mutliplayer modu?!

Po kojoj logici ti može u multiplayeru koji nikada nije isti usporedit prosječni/minimalni/maksimalni FPS?

Pa valjda zato i imaju igre poput Batmana, Hitmana, STALKERA itd svoje benchmarke koji vrte UVIJEK ISTI scenarij! Te tako vidiš poboljšanja!

A ne u vražijem multiplayeru koji je uvije drugačiji sa količinom ljudi, efekkata, itd...

Strašno...

'

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
13 godina
doktor1 kaže...

Ti testiraš i uspoređuješ drivere u mutliplayer modu?!

Po kojoj logici ti može u multiplayeru koji nikada nije isti usporedit prosječni/minimalni/maksimalni FPS?

Pa valjda zato i imaju igre poput Batmana, Hitmana, STALKERA itd svoje benchmarke koji vrte UVIJEK ISTI scenarij! Te tako vidiš poboljšanja!

A ne u vražijem multiplayeru koji je uvije drugačiji sa količinom ljudi, efekkata, itd...

Strašno...

'

Ja sam usporedjivao radi novog procesora kod kojeg se najvise razlike vidi u multiplayeru, pa mi je palo na pamet da ovdje napisem da se ista stvar isproba i za GPU {#}

I mjeri se average. Pa nisi valjda toliko bedast da mjeris min. i max. u nekoj multiplayer igri {#}

Average se nakon deset minuta igre razlikuje oko 0,5 - 2 FPS-a izmedju nekoliko mjerenja.

I ako je promjena stvarno 19% to ce ovdje mora vidjeti! A posto "ubrzavaju" drivere za neke odredjene igre mjerenje  u igri je najbolji nacin mjerenja.

A i nemoj se pretvarati da nisam napisao da je najbolji nacin mjerenje sa igrinim benchmarkom {#}

Ovo je bilo kako se snaci ako nemas ni jednu igru koja u sebi ima nekakav benchmark tool.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 8:06 (CyberDemonVZ).
12 godina
doktor1 kaže...

'

znači najbolje bi bilo uključiti bencmarke nekih igrica, no da li novi driveri jednako poboljšavaju (tih famoznih 19 posto) mogućnosti grafe na svim igrama ili tek novijim....koliko mi se čini neki su driveri izlazili posebno radi nekih igrica pa se boost pokazivao uglavnom na jednoj igri, jesu li ovi driveri drukčiji

možda da je odraditi nekoliko bencmarka, novijih i starijih igrica...hm, hm, ako uhvatim vremena to ću napravit pa javim rezultate

13 godina
neaktivan

NHF, ali piše do 19%...  zato nemojte baš doslovno shvaćati tih 19%... {#}

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Driver has stop responding- vračam na 214

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Moj PC  
1 6 hvala 0
15 godina

Testirao sa Grid 2, radi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Neznam čemu takav rage na moj post al 214 driveri rade odlično na mojoj gtx560 al nmvze a stavljao sam nove drivere unatoč zlatnom pravilu ak radi ne diraj pa sam tako i nagrađen.Btw gledao sam malo po ostalim forumima i vidim da 560 serija ima punooo problema sa svim driverima iznad 214 čak i bsodove tako da ne diram vise dok radi i basta.

Ako si ti genije nisam ni ja budala.
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina

Evo izbacio mi ažuriranje za 327.23 od 19. rujna.
WHQL, jel. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Evo koristim zadnje sluzbene drivere od kad su ih izbacili i jos uvjek nikakvih problema.Sve radi odlicno!

Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Može li mi ko reć koji su najnoviji driveri za moju gtx 460 ja imam 326.80
nvidia>ati
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
zareediton kaže...
Može li mi ko reć koji su najnoviji driveri za moju gtx 460 ja imam 326.80

http://www.geforce.com/drivers

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
11 godina
neaktivan

iman problem,imam graficku karticu nvidia gts 360m,i update sam je sluzbenim najnovijim driverom,ali mi se nakon tog svako malo pokazuje BSOD,ima li tko kakvo rjesenje problema?

0 0 hvala 0
13 godina

Ako ti je prije radilo sa starijim driverim vrati se na njih!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Meni je load temp grafe pala za par stupnjeva od kad sam stavio zadnje drivere,prije toga mi se znala dic i do 78 a sad doslovno ne prelazi 72c.Neznam ni sam sto bih mislio,jeli to posljedica novih drivera ili se grafa morala "razvrtit" posto je nova...Inace benchao sam sa heavenom,dolinom,FC3,Cry3 itd itd i iz tih testova su proizasle ove razlike.

Inace driveri apsolutno stabilini i bez iti jedne uocene mane za sad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Evo već par dana sam na novim driverima i nema nikakvih problema,BF3 glatko teće!!

AUDIOFIL
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina

moram se i ja javit ovi driveri su za sada najbolji ove godine ! radi sve kod podmazano sa dobrodanim boostom nemogu vjerovat ! {#}{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina

I ja mislim da je dobar boost u igrama,evo sad idem opalit 10 min Caspien Border 64/64 pa postam rezu!!

AUDIOFIL
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Zaista same pohvale na nove WHQL drivere, nemam nikakvih problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

64/64

Evo Caspien Border: Avg: 86.851 - Min: 0 - Max: 201

Operation Firestorm:Avg: 66.401 - Min: 43 - Max: 108

AUDIOFIL
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Zanima me da li ste obrisali stare drivere i instalirali nove ili ste samo stare pregazili sa novi driverima i da li ste instalirali sa driverima GeForce Experience pošto sam vidio na hrpi foruma da izazivaju hrpu problema.

Trenutačno imam drivere 314.22

LP

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 18:50 (MasterOfDisaster).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ja sam obrisao stare i ovaj put sam cini mi se izosatvio NX

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina

pregazio sa starim bez instalacije GE-a {#}

13 godina

Pregazio stare!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo upravo instalirao zadnje whql drivere na gforce 460 gtx i windows experience index opao sa 7.5 bodova na 6.0....cool, mozda je to normalno ?

Moj PC  
0 2 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice