NVIDIA - Topic o driverima izdvojena tema

poruka: 2.925
|
čitano: 823.408
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
NVIDIA ForceWare - Topic o driverima

Ovako, jucer sam instalirao one zadnje 320.49 WHQL drivere, a danas mi tu i tamo nestane slika na 3-4 sekunde (monitor se ne ugasi) i onda slika opet sama dode...... WTF?

Je li do monitora (Dell je u pitanju) ili GPU/Drivera (GTX 460)

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: NVIDIA ForceWare - Topic o driverima
lovac82 kaže...

Ovako, jucer sam instalirao one zadnje 320.49 WHQL drivere, a danas mi tu i tamo nestane slika na 3-4 sekunde (monitor se ne ugasi) i onda slika opet sama dode...... WTF?

Pogledaj jel ti konektor za napajanje dobro uštekan u monitor

Fortune favours the brave
17 godina
lovac82 kaže...

probaj sa betama, nadam se di si back up i prije zadnjih ofišl napravl, al jesi sam deri, sam jedanprijedlog, pri instalaciji odi na custom i odaberi clen instal vidjet češ žuti uskličnik i makni kvačicu sa expiriensa, ako baš želiš expiriance naknadno ga instaliraj, ja sam najviše imal problema sa tim, nonstop errori neki, a kad sam ga naknadno instaliral sve je radilo kak treba, ja čak ni ne instaliram one 3d i hd drajvere, jer kaj čemi, sve mi ide prek digitalnog izlaza na matičnoj jedino ak koristiš hdmi i kao zvuk. Ugl. ja sam ostavim kvačice na graphic drivers i na phsyx, kasnije nekaj sam win instalira i u updejtu od winsa se pojavi nvidia audio za instalirat kojeg isto sakrim i sve radi savršeno na zadnjoj beti bez rušenja i nekakvih erora, a expiriens sam isprobal juče i sroza mi postavke u igricama brutalno, te postavke su bile ok dok sam imal defoltni bios, al od kad sam ima dao struje više i naravno bolji clock mi netreba, sad sve fakat mogu bez beda igrat na najjačim postavkama. ovo su najbolje postavke, može cotre i do +100, al nakon par sati počne kršenje, a mema vjerujem da može više, al me strah da ne skurim memu jer nemam nikakve ježiče na njima, a neču ljepit i modat u slučaju pregoravanja da ne popušim garu. Radi se o dve gtx 660 i brijem da sa ovim postavkama deru 680 bez beda. (neizazivam nikakav rat, al kaj je je, na prijašnjem biosu je bio katastrofalni clock, a tada su bile tu negdije)

ispričavam se na offtopicu, ako nekog zanima kako najjednostavnije zamjenit bios i editirat ga, sve se da to napravit sa kepler bios editorom, ako želite mogu tu postavit tut. ili da otvaram novu temu.

mrakky
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.9.2013 8:46 (mrakky).
12 godina
neaktivan

Bili mi mogli objasnit sto je taj pshysx i čemu koristi (sry) zbog off topica 

nvidia>ati
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

to je vrsta algoritma koja pomaze u igrama da fizika iste izgleda realnije naspram one u kojima te igre ne podrzavaju, prije 2007. je bila zasebna kartica tj hw ubrzivac za fiziku

a od 2008. je impaltiran u Nv GeForce serije do dana danasnjeg... neki konbniraju i ATi odnosno AMD sa nekom od starih 8800 i 250 serija kao zasebni ubrzivac ali to ne sljaka bas bajno {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.9.2013 12:30 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

Aha vidija san da ima za skinit software za to al nezz oće mi šta to pomoć :) a koje igre to podrzavaju ? ako ti nije problem

nvidia>ati
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.9.2013 12:29 (zareediton).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

A skinit ću pa ću vidit sve hvala vam :)

nvidia>ati
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

nema na cemu ovo si isto prouci

physx{#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
zareediton kaže...

A skinit ću pa ću vidit sve hvala vam :)

evo ti video da točno shvatiš kaj je to, snimka sa i bez phsyx-a

mrakky
12 godina
neaktivan

A ionako san mislija skidat metro onaj novi pa ce mo vidit sa ili bez imam gtx 460 pa eto 

nvidia>ati
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bok ljudi, imam jedno pitanje. U zadnjih mjesec dana sam na kompu bez drivera od grafe jer se Windowsi ne zele bootat. uvijek bsod (nvlddmkm.sys) il black screen. Probao sam drivere sve od 28x.xx do ovih zadnjih i nista. Cak sam i Windowse nanovo instalirao i opet nista. Planiram ju stavit u pecnicu pa vidjet sta ce bit, al prije toga sam dosao tu pitat ako postoji neko drugo rjesenje. Hvala :)

ovako izgleda bez drivera, s ovim nekakvim crticama ovako izgleda bez drivera, s ovim nekakvim crticama
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FiCo_Ri kaže...

Bok ljudi, imam jedno pitanje. U zadnjih mjesec dana sam na kompu bez drivera od grafe jer se Windowsi ne zele bootat. uvijek bsod (nvlddmkm.sys) il black screen. Probao sam drivere sve od 28x.xx do ovih zadnjih i nista. Cak sam i Windowse nanovo instalirao i opet nista. Planiram ju stavit u pecnicu pa vidjet sta ce bit, al prije toga sam dosao tu pitat ako postoji neko drugo rjesenje. Hvala :)

imaš garu za tu grafu? nekak mi se lini da memorija odlazi.

mrakky
16 godina
neaktivan
Istekla pred 3 mjeseca. Se isplati ju stavljat u pecnicu il da kupim novu?
17 godina

probaj ju u drugi komp stavit i isprobat, fakat neznam, a pečnica brijem da nemaš kaj izgubit, al prije bi ju u drugi komp piknul.

mrakky
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Kada je meni moja grafa davala takva sran.a po ekranu, to je bilo radi toga jer se klimala u utoru i kada sam je namjestio da stoji mirno radi ko urica.

Nemožeš stisnut i prdnut.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Izašli su 327.23 WHQL driveri....

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
Moj PC  
5 0 hvala 7
13 godina

konačno {#}

nakon 2 mj

Fanboyizam + Egoyzam = Everyday Reality
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina

Performance Boost –Increases performance by up to 19% for GeForce 400/500/600/700 series GPUs in several PC games vs. GeForce 320.49 WHQL-certified drivers. !

nvidia ljubim te u chelo ! {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.9.2013 19:57 (4mal).
Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina

kakvi su dojmovi sa 4xx serijom? jel ih probao tko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Boljeg drajvera u životu nisam osjetio, probao na Splinter Cellu i sad mi je ko mlijeko igra.

I stvarno je 19%, prije sam na Prototype 2 imao 30FPS sad 49,naravno varira, ali ona scena na početku točno se sjećam.

Be Water My Friend
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 2:16 (bruslii).
12 godina

Koristim nove drivere od sinoc i sve savrseno za sad,ako naidjem na nekakve probleme napisat cu ovdje da znate........

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina

bf3 i dalje rusi drivere. u zadnje tri iteracije ne mogu pokrenuti bf3. ostalo sve radi ko urica.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Bass kaže...

bf3 i dalje rusi drivere. u zadnje tri iteracije ne mogu pokrenuti bf3. ostalo sve radi ko urica.

Meni ne rusi bf3 ni sa jednim drajverima tako da je do tebe imo sam sve beta do sada i sad ovi zadnji whql tako da si pogledaj jesi malo previse oc grafu ili ti je do igre jer igram svaki dan bf3 i radi bez problema

13 godina
neaktivan

evo ovako instaliro sam najnovie drivere u armi 3 dobio sma mali bost a draiveru su odlicni koristim GTX 470 AMP EDITON

lisnjic
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

Instalirao drajvere sinoć i probao odvrtit 3D Mark11 i nije uspio ,sruši se nako par minuta,s istim postavkama i starijim drajverima odradio bench bez problema!!

AUDIOFIL
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Nove samo pregaziti preko starih ili nesto drugo?
17 godina

samo pregazi ali ni slucajno istalirat ge force experience jer izbacuje gresku ! {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Hm povukao s ga s proslim driverima znaci samo gazenje bez exp.ili uninstall exp.prvo?
17 godina

da upravo tako gazenje bez exp. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 21:09 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice