Genralni problem na ovom forumu i zbog kojeg ja znam totalno posandrcat je sta se svi ovdje kunu u ono sta si ti spomenuo - "sta me briga koji znak mi stoji na kartici ako ona ima takve i takve performanse, cijenu..." ali kad mu ti argumentirano popljujes ljubljeno mu firmu taj kao da dobije napad ludila, jednostavno nesto mu se u mozgu stilta i naj*be taj vise ni zivu silu, vec ko bik kad ugleda crveno dere samo ravno i pritom kupi sve redom sto mu se nadje na putu.
Jednostavno za dokazat nekom nesto ovdje treba imat konjske zivce i sibu, pa ako nece milom onda ce silom jel na ljepe(probao milion puta objasnjavat, argumentirano dokazivat, linkat, crtat...) jednostavno ne ide
He he, potpuno se slazem s tobom, cak ni kod tema gdje ljudi traze pomoc ako im se nesto bas ne svidja ili slicno jednostavno to ignoriraju i pitaju sta dalje, a ja posandrcam kad nakon sto nesto netko savjetuje pa oni nece to napravit ali zato nakon 3 minute pisu post " ajmo ljudi, pa sta nitko nece pomoc!!!" pa ja bi ih podavio tad.
Pa kad se u takvoj situaciji ljudi nece urazumit, onda je to ovdje nemoguce cak se i nadat, u ovakvoj temi mislim