NVIDIA Ampere 30xx izdvojena tema

poruka: 11.274
|
čitano: 2.170.851
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: NVIDIA Ampere 30xx
psihoroba kaže...
mrsmith kaže...

https://www.proshop.dk/Grafikkort/ASUS-GeForce-RTX-3070-ROG-STRIX-OC-8GB-GDDR6-RAM-Grafikkort/2876845

Imaju 15 komada na lageru (prema linku koji si poslao dobili su ih 20 komada) - release date 29.10.

Jesi uzimao ikad od njih (dostava HR) i slično???

Nikad, pojma nemam :) išao sam samo pogledati site nakon članka na videocardz.com

It is always darkest just before the dawn.
13 godina
Još uvijek dostupno!

0 0 hvala 0
11 godina
16 godina
Minneyar kaže...

Upravo narucio Paliticu iz Linksa OC verziju, postala je dostupna odjednom. Prosla narudzba i uplata, sad cemo vidjet kolko ce trebat da actually dobim karticu :P

Meni su poslali isti dan nakon uplate... drugi dan je bila kod mene. Bitno je samo da je imaju  :) ...ako je nemaju na lageru, džaba ti i to što je prošla kartica i narudžba.. samo će ti vratiti lovu.

13 godina
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2020 18:26 (mislioc).

0 0 hvala 0
11 godina
mislioc kaže...
BeLlicus OC verzija još uvijek.

Link?

6 godina
protjeran
NVIDIA Ampere 30xx

Možemo li maštati kako bi to izgledalo na TSMC-ovom 7nm+ node-u? Ne što se tiće dostupnosti, nego performansi/potrošnje...

0 0 hvala 0
11 godina
NVIDIA Ampere 30xx

Nema opcije da je se stavi u košaricu https://prnt.sc/uuvsys

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mrsmith kaže...
Minneyar kaže...

Upravo narucio Paliticu iz Linksa OC verziju, postala je dostupna odjednom. Prosla narudzba i uplata, sad cemo vidjet kolko ce trebat da actually dobim karticu :P

Meni su poslali isti dan nakon uplate... drugi dan je bila kod mene. Bitno je samo da je imaju  :) ...ako je nemaju na lageru, džaba ti i to što je prošla kartica i narudžba.. samo će ti vratiti lovu.

Mislim da su ju cak imali, bila je zelena i za webshop i za poslovnicu u tresnjevki. Sad su mi poslali mail da je roba "u fazi prikupljanja i da ce javit kad posalju". Nadam se da je to to Ne bi mi taj model bio prvi izbor, posebno jer je dosta ruzan, ali performanse su dobre i najbitnije - 3 god garancije.

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
13 godina
Izgleda neki bug sa linkom.
Ali fer cijena svakako s obzirom da su neke išle i za 10k ova za 6.5k je premija.
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2020 18:35 (mislioc).

0 0 hvala 0
16 godina
NVIDIA Ampere 30xx

Najjače mi je što će biti više nas ovdje u HR koji su dobili karticu nego ovih naših vani koji svi još uvijek čekaju

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Nekad je prednost kad si "mali".

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
NVIDIA Ampere 30xx

Links je vrh Džubretina... pa kakva je ovo podrška. Ja sam jučer naručio prvi TUFicu... a kolega sa foruma dosta kasnije... danas ga kontaktiraju da ništa od tufica - da ne dolaze i da može uzeti palit... meni niti ne jave

Kad ih nazovem - pitam kako je do toga došlo, po kojem kriteriju su njega odabravli mada je kasnije napravio narudžbu - neznaju

Još bolje - kažem im... pošto imaju moje novce - mogu li mi rezervirati sljedeću pošiljku... bilo koja marka - kao što su kolegi - kad kaže lik -  NE!

Pa jebem im ja svima mater po redu

13 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
alscaul kaže...

Links je vrh Džubretina... pa kakva je ovo podrška. Ja sam jučer naručio prvi TUFicu... a kolega sa foruma dosta kasnije... danas ga kontaktiraju da ništa od tufica - da ne dolaze i da može uzeti palit... meni niti ne jave

Kad ih nazovem - pitam kako je do toga došlo, po kojem kriteriju su njega odabravli mada je kasnije napravio narudžbu - neznaju

Još bolje - kažem im... pošto imaju moje novce - mogu li mi rezervirati sljedeću pošiljku... bilo koja marka - kao što su kolegi - kad kaže lik -  NE!

pa ocito kolega poznaje sefa stanice.

16 godina
nema šanse da bi nešto uplatio pa to onda čekao. njihovo je da se bore za moje novce a ne obrnuto.
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
forumaš kaže...
nema šanse da bi nešto uplatio pa to onda čekao. njihovo je da se bore za moje novce a ne obrnuto.

U slucaju s Ampere vjerojatno nije....jer na 1 grafu imas 9 gotovih kupaca koji placaju iznad trzisne...

16 godina
što znači da su prejeftine i da su komotno mogli staviti recimo 50% veču cijenu. ili su mogli prodavti u dućanu, tko prvi njegova pa nek ljudi kampiraju tri dana u redu.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
forumaš kaže...
što znači da su prejeftine i da su komotno mogli staviti recimo 50% veču cijenu. ili su mogli prodavti u dućanu, tko prvi njegova pa nek ljudi kampiraju tri dana u redu.

Pa kakve to veze ima kad nema grafa doslovno? Da su stavili milijun kuna ne bi nista postigli kad je ne bi imali za prodat.

Uostalom MSRP je duplo manji od ovoga sto se trazi po ducanima (vidim 3080 po $900...)

https://www.theverge.com/2020/10/7/21505537/msi-starlit-partner-nvidia-geforce-rtx-3080-graphics-card

Doslovno po $1369 idu...

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2020 20:13 (Mitch).
16 godina
nema veze što ih nema, redovi ispred dućana bi bila dobra reklama 😂 treba iskoristiti ovu glad kupaca.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ne znam, po meni tko god kupi upravo sada je financijski glup...
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Možda si ti samo jadan...

da čekam 5 godina pa onda budem mogao kupiti za 1000kn?

Nevermid

kaže lik s apple produktima

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2020 20:29 (alscaul).
4 godine
neaktivan
jovial kaže...
alscaul kaže...

pa ocito kolega poznaje sefa stanice.

Ne poznajem. Ni blizu.

Ocito ti se veceras javila kriva osoba iz supporta, uvjeren sam da bi ti njegov kolega iz prodaje s kojim sam ja razgovarao napravio rezervaciju za iducu. Iako su naravno trebali nazvati sve a ne ovako random. 

16 godina
alscaul kaže...
Mitch kaže...

Možda si ti samo jadan...

da čekam 5 godina pa onda budem mogao kupiti za 1000kn?

Nevermid

kaže lik s apple produktima

Lol...nitko ti to ne govori, ali kad ne mozes sam to shvatit onda stvarno ti nemam kaj za rec 

Meni je jedna 3080 manje od dvadesetine place. I opet ne bih dao ove novce jer u 1. mj ce bit 3080 po 5000-5200 kn u ducanima garantirano...a za tu razliku piknes 144 27" monitor. I pod Moj PC imam samo Apple producte...a koristim ih 50% u odnosu na ostalo nenavedeno... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2020 20:41 (Mitch).
16 godina
Mitch kaže...

Lol...nitko ti to ne govori, ali kad ne mozes sam to shvatit onda stvarno ti nemam kaj za rec 

Meni je jedna 3080 manje od dvadesetine place. I opet ne bih dao ove novce jer u 1. mj ce bit 3080 po 5000-5200 kn u ducanima garantirano...a za tu razliku piknes 144 27" monitor. I pod Moj PC imam samo Apple producte...a koristim ih 50% u odnosu na ostalo nenavedeno... 

Pa ja sam platio 3080 5300, znači ja nisam glup

P.S. Gdje se to radi za 15k € mjesecno, ako nije tajna? :P

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2020 20:53 (mrsmith).
15 godina
NVIDIA Ampere 30xx

A šta ako već ima monitor, a čeka samo grafu :p

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Mogu ovu nabaviti za 7300kn, sto mislite o ovoj evgi. Koliko vidim ima nove kapasitore
https://eu.evga.com/products/product.aspx?pn=10G-P5-3897-KR
be Cool
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
mrsmith kaže...

Influencer! 

14 godina
neaktivan
mislioc kaže...
mrsmith kaže...

Influencer! 

Ili internet seronja. Mislim da radi za takvu plaču, ne bi čekao 3 mjeseca da zašpara 2k kuna

10 godina
neaktivan
Mitch kaže...

I opet ti je toliko dosadno u životu da visiš na tamo nekom HR forumu..  

ansha: Pomelo te
14 godina
neaktivan
NVIDIA Ampere 30xx

Aaa, sad mu je dvadesetina, malo prije mu je bila desetina

Nakraju živi u maminom podrumu i živi od penzije od staroga

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice