Isplati li se ici na malčicu brzu grafu?

poruka: 17
|
čitano: 1.710
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Dobar dan, prvi put sam na ovom forumu, pa ako sam fulao temu bez ljutnje :) 

U jednoj velikoj sam dilemi Imam gtx 660 TwinFrozr OC Edition, imam mogucnosti zamjenit ju za Gtx 660 Ti Phantom i moja nadoplata 400-500kn.

Dali se isplati otic? Jer sam gledao na Maximum Pc da su prakticki iste performanse i da za 70$ jednostavno se ne isplati. Kaj vi mislite? Ima tko phantomku i kakva je?

Unaprijed hvala..

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Naravno da se isplati - gtx 660ti je dosta jaca kartica nebitno sto si ti vidio review - no ako moras nadoplatit vise od 500kn onda nemoj - ako mozes dati 400 i svoju grafu - go for it...

PR0MATRAC
Moj PC  
0 6 hvala 0
12 godina
neaktivan

Otvorio sam i na ostalim forumima temu jer stvarno vise neznam kaj radit, i tamo sam dobio puno kritika, jer su rekli da kak se moze isplatit ako je samo 15% bolja odnosno imat cu 5-6fps-a više a morat cu dati 500kn.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 11:06 (CrniVrag55).

0 0 hvala 0
16 godina

Po meni se ne isplati...... tu svoju isto mozes malo ocnuti, neces dobiti neku drasticnu razliku kakvu ocekujes, bolje ti je ustedjeti tih 500 KN.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
Re: Isplati li se ici na malčicu brzu grafu?
Znaci imas dilemu, da li platiti 15% bolje performanse (ili par fpsova) 400kn ili ne. Moje misljenje da se ne isplati. Jos je tu nekoliko pitanja:
Prvo, igras li se vec sada solidno s tom grafom koju imas (na dobrim grafickim postavkama)? Ajmo reci da se igras, vise manje sve na high na nekom 22-24 inchnom monitoru. Platis 400kn, igras se opet isto.
Drugo, jesu li ti financije problem? Ako nisu onda uzmi.
Ljudi koji imaju, uzimaju svasta sto se ne isplati.
Ali najbitniji je faktor srece. Ako ce te ta razlika veselit i osjecat ces se sretno - novci su totalno nebitni. :)
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
14 godina

Ne!!  Pa jos 1000 kn na tih 500 i ubodes jos jednu 660oc i imas ih dvije u sli mode koja dere gtx 680

http://lanoc.org/review/video-cards/5953-nvidia-gtx-660-sli-performance?start=2

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 12:15 (Cryogenic).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Cryogenic kaže...

Ne!!  Pa jos 1000 kn na tih 500 i ubodes jos jednu 660oc i imas ih dvije u sli mode koja dere gtx 690

Wut?!

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
DamageHigh kaže...
Cryogenic kaže...

Ne!!  Pa jos 1000 kn na tih 500 i ubodes jos jednu 660oc i imas ih dvije u sli mode koja dere gtx 690

Wut?!

ma tipfeler, ispravio sam :)

13 godina
protjeran
imao sam msi gtx660oc tf3 masno ocana i usporedivao s ocanom asus gtx660ti i razlika je zaista pre mala da bi ti se isplatilo a i svi reviewi po netu su rekli da je ta kartica totalno neisplativa u odnosu na koliko kosta naspram obicne gtx660...nvidijina politika je u banani nazalost!LP
Rasturam na Intel Core™ i7-920 @ 3.8Ghz + ArticCooling Freezer 13 + Sapphire Dual-X 7950 with Boost Edition 3GB 1150/1550mhz
12 godina
neaktivan

Znači ljudi da skratimo pricu, jednostavno se ne isplati ic na Ti verziju? 

Imam 800kn na raspolaganju, za to mogu nabavit SSD Ocz vertex 4

Sa i5 750, 8gb rama, i navedenom grafom, 1680x1050  pokrenuo  sam Crysis 3 (betu) na max postavkama jedino sam imao iskljucen MSAA, imao sam malo više oko 30fps-a. Mjereno sa frapsom, sada neznam koliko je bilo bez frapsa. A mislio sam ako uzmem Ti verziju da cu barem imat 10fps-a više.

Jedinostavno si nemrem dokazat ako dam 5glavi nadoplate da cu bit u minusu/gubitku.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 17:04 (CrniVrag55).

0 0 hvala 0
16 godina
CrniVrag55 kaže...

Znači ljudi da skratimo pricu, jednostavno se ne isplati ic na Ti verziju? 

Imam 800kn na raspolaganju, za to mogu nabavit SSD Ocz vertex 4

Ja sam pokrenuo Crysis 3 na max postavkama jedino sam imao iskljucen MSAA, imao sam malo više oko 30fps-a. Mjereno sa frapsom, sada neznam koliko je bilo bez frapsa.

Snimao sa frapsom i imao 30 FPS-a? ili ti je fraps samo prikazivao 30 FPS-a bez snimanja? bez snimanja s frapsom mozes imati cak i do 10-15 FPS-a vise kod nekiih igara (ne znam konkretno za Crysis 3).

BTW ako planiras kupiti SSD, pogledaj i ovu temu klik.... nece ti skoditi, cuvaj novac odnosno uvijek gledaj na dobar omjer ulozenog i dobivenog {#}

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
12 godina
neaktivan

Budem jos vidio sve.

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Nitko se nije sa mnom slozio ali ja mislim da tvoja i 400kn idu samo tako za gtx 660ti...

PR0MATRAC
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Nemoj rađe kupi neki SSD i stavi igricu kao Battlefield 3 ili Crysis 3 da skratiš vrijeme učitavanja.

"moj komp je kanta"
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

ma ne isplati se uopce

0 0 hvala 0
14 godina

Razlika u cijenama novih je oko 500kn.  Ako je garancija ok ja bih uzeo.

Ali moja preporuka je da uzmešHD7870. To ćeš nać za malo nadoplate a performanse sa novim driverima su daleko iznad 660 Ti. Također, nadoplata će ti biti puno manja, a možda je neće ni biti.

Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dečki, sam da vam javim, odlučio sam se ipak za SSD: OCZ VERTEX 4 nakon sati i sati istraživanja jednostavno se NE ISPLATI radit zamjenu.

Identične su skroz, aposlutno sam dobio isti odgvor na jos par foruma  svi su rekli da NE jer je bacanje novaca.

A sto se tice SSD-a, tamo cu naravno stavit OS i programe. A HDD ce bit za igre. Mislio sam stavit neku igru na SSD ali posto je to kapacitet od 128gb odnosno 116 nece bas biti pretjeranog mjesta. 

3 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice