Hladnjak za graficku

poruka: 10
|
čitano: 1.631
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Hladnjak za graficku

Oprostite za otvaranju jos jedne teme na ovu grafu ali nigdje nisam nasao ovaj model.

Zanima me da li je ovoj grafi potreban hladnjak. Ako da koji, hvala

Gigabyte Radeon HD4850, 1GB DDR3, silent, TVout, Dual DVI

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hladnjak za graficku

Ne, taj zalman je dovoljan.

AMD Phenom 9950 2,6(OC3,0) /Zalman 8700LED/), DFI LanParty DK790FX M2RS, 2X 2GB OCZ, Reaper 1066MHz, CrossFire Club3D Radeon 4870+Toxic 4850, Hiper 730W.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Hladnjak za graficku
APazinjan kaže...

Oprostite za otvaranju jos jedne teme na ovu grafu ali nigdje nisam nasao ovaj model.

Zanima me da li je ovoj grafi potreban hladnjak. Ako da koji, hvala

Gigabyte Radeon HD4850, 1GB DDR3, silent, TVout, Dual DVI

http://www.mods-n-clocks.co.uk/?p=53 evo to ti je link jednih koji su clocknuli ovu graf... i temperatura na clockanju je 64°C sasvim ok hlađenje!!!
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
17 godina
Hladnjak za graficku

Samo pitanje, nije ta "silent" grafička sa pasivnim hladnjakom, a vi govorite o zalman soluciji. Tu sam vidio test sa tom grafičkom, silent

"Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way." Charles Bukowski
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2009 15:36 (dado2202).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hladnjak za graficku

Kartica ima sasvim dobar hladnjak cak i za klokanje "do jaja". Jedino je problem (ne mora znacit, ovoso o tvojoj kanti) sto vruci zrak ostaje u kompi i podici ce ti znatno temperaturu kompe. Pogotovo ako imas MC compu mogao bih ti biti problem + ako imas naklokani CPU. Ventilator na CPU-u ce ti poceti grabiti taj vruci zrak sa grafe i neces biti efekta. Mozda jedna is HIS porodice.

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=3&id=2709

Ona grabi zrak iz kutije i sve siba anva. Ja sam imao upravo takvu i stvarno je dobra. Kloka se do neba a temperature ne prelaze 65C. Idle je na 40C. Nikada nisam trebao staviti brzinu ventilatora vise od 70% a overclokao sam ju dokle je isla. Stvarno dobar proizvod. Medjutim ako imas dobro hladjen comp onda neces imati tih problema.

X3220 (3.2 GHz) GTX 280 (700/1250) 8Gb ram (1000 MHz) 3 HD Seagate (1.8 T)

0 0 hvala 0
17 godina
Hladnjak za graficku

ovo je silent. Kliknite na sliku da se uveća!

To ce se grijat do 100C majke mi! Nemoze pasivac drzat hd4850, kad se sa istim coolerom 9600gt grije do 100C.

Moj frend (tu na forumu vexx5555) ima 9600gt silent(taj cooler na slici) i grijala mu se grafa dosta, a to je rijesio da je stavio vent(80,92 ili 120mm, neznam koji tocno) preko tog pasivca i sad mu je temp. (ako nelaže) oko 45C u loadu.

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,0Ghz /HD4870 512MB/ 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA 770-ds3 rev2.0/ logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr Windows 7 x86
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hladnjak za graficku

Ja bih na tu grafu išao na accelero rev s2

AMD Athlon X2 6000+ 3,0GHz/HDD Seagate 320 GB/Gigabyte HD4850/Fortron 400W PNF series/Kingmax 2GB DDR2/MB GIGABYTE GA-MA770 DS3/Logitech MX-518 Batman edition/Samsung 2223NW

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vtec emac kaže...

Kartica ima sasvim dobar hladnjak cak i za klokanje "do jaja". Jedino je problem (ne mora znacit, ovoso o tvojoj kanti) sto vruci zrak ostaje u kompi i podici ce ti znatno temperaturu kompe. Pogotovo ako imas MC compu mogao bih ti biti problem + ako imas naklokani CPU. Ventilator na CPU-u ce ti poceti grabiti taj vruci zrak sa grafe i neces biti efekta. Mozda jedna is HIS porodice.

Ona grabi zrak iz kutije i sve siba anva. Ja sam imao upravo takvu i stvarno je dobra. Kloka se do neba a temperature ne prelaze 65C. Idle je na 40C. Nikada nisam trebao staviti brzinu ventilatora vise od 70% a overclokao sam ju dokle je isla. Stvarno dobar proizvod. Medjutim ako imas dobro hladjen comp onda neces imati tih problema.

di ima nabavit tu HIS iceQturbo?
16 godina
neaktivan
vtec emac kaže...

na kučištu imam 2x120mm i 1x80mm ventilator mislim da mi nece bit potrebno kupit to cudo!...graf. mi radi na 38°C Smijeh
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
17 godina
neaktivan
Hladnjak za graficku

hahah gj. Ali to ti radi u idle-u ili loadu?(na 38°C)

AMD Athlon X2 6000+ 3,0GHz/HDD Seagate 320 GB/Gigabyte HD4850/Fortron 400W PNF series/Kingmax 2GB DDR2/MB GIGABYTE GA-MA770 DS3/Logitech MX-518 Batman edition/Samsung 2223NW

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice