ili dvije amd npr 390x
Gtx 9xx Club
- poruka: 9.120
- |
- čitano: 941.436
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

opusti se stjepko to ti nije dobro za zdravlje
ili dvije amd npr 390x
To je zapravo izvanredna kupnja ali obicne r9 390 i uz uvjet da ih stavis pod vodu.
Pa gledam rezultate r9 390x cfxa sa obicnim fury cf setupom i bas nema razlike
ili dvije amd npr 390x
To je zapravo izvanredna kupnja ali obicne r9 390 i uz uvjet da ih stavis pod vodu.
Pa gledam rezultate r9 390x cfxa sa obicnim fury cf setupom i bas nema razlike
@Kant će te ubit za ove riječi...
jel ima netko neki benchmark za Gigabyte GTX 980TI Windforce3 xtreme gaming, na 1440p ili 4k? najviše me zanima za witchera 3 i gta 5
jel ima netko neki benchmark za Gigabyte GTX 980TI Windforce3 xtreme gaming, na 1440p ili 4k? najviše me zanima za witchera 3 i gta 5
Pa imas review-a 980 Ti koliko hoces, ne mora biti bas ta giga, i druge su na slicnim taktovima... 980Ti je trenutno najjaca kartica, al nema bas smisla istrest te novce kad je nova serija prilicno blizu...
Eto prvi BSOD na Win10,lansirao BF3 u puff,restart!
jedino bolje od 980ti je dvije takve a ovo sve ispod nje je bolje ići na single gpu!
jedino bolje od 980ti je dvije takve a ovo sve ispod nje je bolje ići na single gpu!
titan x :)
AJDE zelimo rat izmedu TITANA i TITANIJUM-KEdo zadnje kapi krvi, ovaj megaherca!
Evo, kupio i ja 4K televizor, radi se o Philipsu 50PUT6400. Probao novi Need for Speed, izgleda prakticki nestvarno, ali mi se ne da igrati na 30 FPS-a. Sam TV podrzava 4K 60 FPS-a, ali mi ocito treba jaca grafa pa cekam sada Pascal ili nove AMD-ove kartice, nije mi bitna marka nego samo ona kartica koja ce mi dati bolje performanse po kuni. Evo i jedna slicica monitora ispod.
bravo toxic dobar scor
kod tebe poprilicno varira gpu load? sta je napon na titanu x tak mali(1.237)
AJDE zelimo rat izmedu TITANA i TITANIJUM-KEdo zadnje kapi krvi, ovaj megaherca!
Imaš na desetke testova koliko se što overclocka. Ovisi o primjerku. Najnoviji rekordi su sa zlatnim primjercima 980Ti, ali generalno je takt za takt TitanX bolji (očekivano). Jedini je problem što prihvatljivi overclock postižu obje kartice, a one ekstremne gdje ide samo par modela 980Ti sretne ruke, ionako rijetko tko može u praksi složiti.
Dosla nova bestija asic skoro 80% pa sam onako od prve izvrtio ovo:)
4312, dakle sve 200 manje od ocanih r9 390 u cf-u
brutalno
Ajde sad pokreni AC Syndicate i maxaj sve, čisto da ti bude lakše ...Jesi dirao voltažu išta ?
Dosla nova bestija asic skoro 80% pa sam onako od prve izvrtio ovo:)
4312, dakle sve 200 manje od ocanih r9 390 u cf-u
brutalno
Ajde sad pokreni AC Syndicate i maxaj sve, čisto da ti bude lakše ...Jesi dirao voltažu išta ?
ne, ovo je bilo bez dodavanje mva
vidim i kod tebe je gpu load katastrofa?!hm...
pa i ne bas.. mislim da je ovo kada salta izmedu scena. pa pogledaj i od zagya on ima vece spajkove nego ja :)
a mozda sam samo malo pretjerao s ocom tj na rubu stabilnosti pa zato.
gledaj od polca nisam odmah pritn screen napravio a chart se pomice kako vrijeme odmice
Naručio sam jučer MSI GTX 970, jbg bilo je jače od mene al pošto imam 970 G1 zanima me koja je bolja?
Gamedebate kaže 3% razlike u korist G1 ali da se ova bolje clocka.
Koje da se riješim?
Naručio sam jučer MSI GTX 970, jbg bilo je jače od mene al pošto imam 970 G1 zanima me koja je bolja?
Gamedebate kaže 3% razlike u korist G1 ali da se ova bolje clocka.
Koje da se riješim?
niti jedna malo ih imaju u sli a zatim prodaj ako ti se ne svida sli
pa i ne bas.. mislim da je ovo kada salta izmedu scena. pa pogledaj i od zagya on ima vece spajkove nego ja :)
gledaj od polca nisam odmah pritn screen napravio a chart se pomice kako vrijeme odmice
gpu load mora biti zakucan( ravna linija), u suprotnom ne dobivas max skor!
gpu load mora biti zakucan( ravna linija), u suprotnom ne dobivas max skor!
ok, tolka picajzla bas nisam :)
treba testirati na 1440p ili 4k pa ce non stop biti zakucano do kraja i amen
Molim te, kako je ono "katastrofa" gpu load?! Pa pogledaj sam na ovom benchu da se između scena smanji load. Evo upravo sam testirao, istina, malo manji spajkovi, al između scena gpu load se smanji na trenutak i to odgovara ovom njihovom loadu.
edit: istina, možda je mrvu veće odstupanje nego kod mene. Između scena je mali drop, al onda ide na 99% (ravna linija)... No može bit vjerojatno driver uzrok.
Brijem da je vrijeme za neki pošteni osamjezgreni i7, pod tim ne mislim ove sa HT "jezgre" :D Onda bu manje spajkova :D