Pa izgleda isto ko i prosle godine
GTX 10xx (Pascal) klub (2016)
- poruka: 15.735
- |
- čitano: 1.542.906
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
664€ plus poštarina EVGA 1080 od 17.6.
e pa to već izgleda ok s obzirom što smo očekivali (ne kažem da je ok da gpu košta toliko, ali smo očekivali više), dakle 5000 kn za evga sa nereferentnim hlađenjem je bolje nego što sam očekivao, i samim time bi mogli očekivati da će 1070 nereferentna biti 3000-3500 kn
pogledaj malo bolje, slično ali ne isto
prinaka dobro izvedena
pogledaj malo bolje, slično ali ne isto
Znam da nisu klonovi imam ju doma osim toga (TFV) ali velim prakticki identicne kartice sa jednako obojanim i iscrtanim hladnjakom.
agresivnije isto
isto obojano ali skroz drugačije, pipeovi su pokriveni, vjerovatno drugačije postavljeno, puno ljepše izgleda
MSI predivan as usual , a ostali su poludjeli za RGB izgleda
Aj nije toliko loše koliko sam mislio s cijenama,još da vidimo kako hlade aftermarket cooleri!!
Barem 20 stranica, ako ne pol teme smo srali o referentnoj 1080 i sad svi sretni i cijenom i performansama i izgledom, a vjerujem i temperaturama AM 1080, hehe.
Najeftinija GTX980ti je 599€ EVGA, mislim da 70€ više za 1080 nije tak puno
Ako su FE zaista za 100€ skuplje kako se priča bilo bi lijepo da izađe neka aftermarket 100€ jeftinija
EDIT - Ono gore je aftermarket EVGA
Aj nije toliko loše koliko sam mislio s cijenama,još da vidimo kako hlade aftermarket cooleri!!
Pa imas gore video od evga! Hlade se stravicno i tiho kao maxwell! Na zraku ce svaka ici na 1.9ghz bez problema kao sto su isle 970!980 na 1.5ghz!lp

Je, izvrsne kartice. Strašan posao je napravila nvidija sa ovom serijom. Šteta kaj su tak skupe i kaj nema nekih igri vrijednih tolikoga ulaganja
Je, izvrsne kartice. Strašan posao je napravila nvidija sa ovom serijom. Šteta kaj su tak skupe
kad si sam sebi konkurencija onda nemaš potrebu smanjivati cjene...štetu nam trenutno radi AMD na gpu tržištu jer nvidija dominira...hoće li Polaris/Vega išta ponuditi jer Fury nije?!
Pa imas gore video od evga! Hlade se stravicno i tiho kao maxwell! Na zraku ce svaka ici na 1.9ghz bez problema kao sto su isle 970!980 na 1.5ghz!lp
sad mi je srce na mjestu
...a jesam i zapicajzlio oko mogućih problema s temperaturama
sad mi je srce na mjestu
...a jesam i zapicajzlio oko mogućih problema s temperaturama
pa kaj si se prepao, koliko je cip efikasniji a manji, s odvodenjem topline si opet na istom ne! bit ce to strava i zanimljivo za igranje jer ipak se radi o granici o 2ghz sto se u 20g moglo samo s tekucim dusikom!
znači cijene su ipak ostale u okviru najavljenih MSRP cijena...pa za toliko su se do nedavno prodavale 980ti kartice,kak bi se reklo tresla se brda...
Gdje si našao 1080 u okviru MSRP cijene??
Je istina da imaš novac za dat al ponovo kod nas ce razlika bit u cijeni 1000kn i više što je ipak previše za to vodeno hlađenje kad uzmeš u obzir da je i ovako ova nova serije preskupa u odnosu na prethodnu seriju kad je izlazila..mislin oni mogu stavit cijenu i 10000kn al to neznaci da je isplativo i realno..niš nego cekat konkurenciju koja ima dobre grafe al po nesto ipak normalnijoj cijeni a i nvidia ce onda smanjit cijene
eto bila jedno vrijeme 664 eurića postao je kolega iznad link/ izgleda sve prodano...još u švici nisu došle u ponudu a to će bit bliže dolaru u konverziji
/kolko vidim opet su u ponudi po toj cjeni sa linka!
eto bila jedno vrijeme 664 eurića postao je kolega iznad link/ izgleda sve prodano...još u švici nisu došle u ponudu a to će bit bliže dolaru u konverziji
To je opet iznad MSRP-a... ali je puno bolje od oko 800 koliko su cijene aktualno. Tih 664 je Galax onaj ružni s plastičnim shroudom? Jer FE je nemoguće naći za tu cijenu niti teoretski.
To je opet iznad MSRP-a... ali je puno bolje od oko 800 koliko su cijene aktualno. Tih 664 je Galax onaj ružni s plastičnim shroudom? Jer FE je nemoguće naći za tu cijenu niti teoretski.
klikni na link iznad,vodi na evga 1080 model,da nisam niti mislio na FE jer su i najavljene kao skuplje
klikni na link iznad,vodi na evga 1080 model,da nisam niti mislio na FE jer su i najavljene kao skuplje
Hmm, vidim da, 665. Ali za Hrvatsku imaju GLS od 20 eura. Nadam se da imaju malu prodaju pa ostaje i njemački PDV. :) Živo me zanima kakav je servis kod njih? Jesu dobri s tim?
Inače, 685 je već visoka cijena, ali i dalje u odnosu na 980Ti ok nekako. Iako je viša od MSRP-a. Svakako, mid-range kartica za cijenu visokog ranga je malo puno i dalje. Nvidia koristi situaciju... :(
Kolke ce cijene bit za gtx 1070 nereferntnu,,dal ima di za europske cijene..to bi za kraj lita mogla bit nova grafa za mene jer ipak su performanse ko gtx 980ti al uz smanjenu potrosnju uz naravno novi procesor i5
edit.naravno uzimat ce se priko njemacki stranica jer ovaj naš pdv stvarno diže previše cijenu