Zanima me jel ima kojih grafičkih do 1000 kn sa 3.0 Shaderom?(Poželjno u Zagrebu!)
Grafulje do 1000kn
- poruka: 32
- |
- čitano: 5.646
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Zanima me jel ima kojih grafičkih do 1000 kn sa 3.0 Shaderom?(Poželjno u Zagrebu!)
Naravno moraš pripaziti i kakvo napajanje imaš. Ako ćeš uzimati ATI 4850 trebat će ti 400W brand-name napajanje.
ok thx
aha ja mislim da imam oko 300 w jel dosta(stvarno neznam )
aha ja mislim da imam oko 300 w jel dosta(stvarno neznam )

nego kolko mi treba?neznam možda čak i više imam neznam
nego kolko mi treba?neznam možda čak i više imam neznam
jao moram dobit soma i onda još kolko za napajanje?
aha...znači otkazujem kupnju tipkovnice i štedim za grafu i napajanje...priskočit će starci i bake oko uskrsa hehe
Samo sto taj 400PNF ne postoji po toj cijeni...i nikako da to promijene u HG-u! Moja preporuka ako bas nemas para Fortron 350PNF ili 400PNF! Ili nades nesto rabljeno po tržnicama!
Imam 400 w napajanje jel dovoljno to za ovu:
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1130264
pa jel dosta 400w za tu grafičku???
na napajaanju piše codegen 400w
zašto ne?kaj če krepat?
ajde mi sad objasni sve što si napisao
kaj je pci-e???
na napajanju piše samo codagen 400w
ajde mi sad objasni sve što si napisao
kaj je pci-e???
procesor imam intel dual core 2x2.2ghz ja mislim
XFX HD4850 512Mb DDR3 625MHz, Dual DVI, HDTV out, HDCP ready 1.135,82Kn
Malo više,ali kvalitetno i s boljim hladnjakom.
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=6598
procesor imam intel dual core 2x2.2ghz ja mislim
XFX 4830....navodno ima heben hladnjak i da se dost clockat tako da šiša jačeg rođu(4850)....javim sutra dal je to istina ;)
XFX 4830....navodno ima heben hladnjak i da se dost clockat tako da šiša jačeg rođu(4850)....javim sutra dal je to istina ;)
Ova poruka možda ne spada u ovu temu , no nisam mogao naći neku pogodniju temu . Urednicima Buga i onima u redakciji niti jedna grafička kartica nije obra . Po njihovom mišljenju ATI HD 4850 nije baš neka kartica , a zapravo je odlična . Njima je prosječna jer ju oni testiraju na profesionalnim programima i na high postavkama , no pitanje je da li će ih obični korisnok ikada koristiti . Čak i neke salbiej kartice iz serije 3000 su dobre za današnje igre . Ipak se ne moraju sve igra igrati na high postavkama.