Kako smanjiti brzinu sabirnice (imam 800 hz i želim smanjiti da mi se toliko negrije ) ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako smanjiti brzinu sabirnice (imam 800 hz i želim smanjiti da mi se toliko negrije ) ?
Ovo ne kužim.Imaš brzinu GPU-a,Vrama i shadera.Ako misliš na neku od tih brzina skini riva tuner i smanji brzinu.Po ovom pitanju čovijek bi pomislio da misliš na sabirnicu(FSB) od CPU-a koji imaju(NEKI) od 800Mhz.
Nemoj smanjivat frekvencijiu.
Dobit ćeš lošije perfomanse.
Radije kupi neki hladnjak.
Ako ima 8800GT.I ako je ovih 800Mhz takt GPU-a.Onda nije ni čudo što mu se grije pošto je standardna brzina GPU-a 600Mhz.
Inače moja je grafa bila klokana dok sam je kupio i sada po ljeti aj ejako vruće pa se jako grije.
Može možda preporuka kojeg hladanjak (ne preskupog)?
Koliko bi hladanjak smanjio temp ?
Inače moja je grafa bila klokana dok sam je kupio i sada po ljeti aj ejako vruće pa se jako grije.
Može možda preporuka kojeg hladanjak (ne preskupog)?
Koliko bi hladanjak smanjio temp ?
Pa nije ,ali kad je topli zrak nema kako ventovi uzimati hladni zrak .
Pa nije ,ali kad je topli zrak nema kako ventovi uzimati hladni zrak .
Sad kako je ovo zatoplilo meni su se temperature svih komponenti digle za 5 stupnjeva. Pregledao sam cjeli komp, sve ventove i sve je kao i prije, znači nema šta drugo bit.
Sad kako je ovo zatoplilo meni su se temperature svih komponenti digle za 5 stupnjeva. Pregledao sam cjeli komp, sve ventove i sve je kao i prije, znači nema šta drugo bit.
Inače mi je po zimi temp kompa oko 40-50 max dok igram nekaj (grijem također)
Dok je ljeto(sunce prži ) tem dok niš neigram temp cijelog sistema jje oko 56 a dok igram bolje nepirajte.
SpeedFan pokazuje nostop onu vatru na procu (jedna jezgra ) i na grafi .