Driver za Asus EAH4870

poruka: 15
|
čitano: 2.387
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Driver za Asus EAH4870

upravo mi ide na servis Sapphire HD 3870, zbog stalnog rušenja u igrama (VPU Recover),usput mi ne šljaka antialiasing i grafa se jako kuha (108 C kad igram Dead Space) 

kad upalim HDR imam neke narančaste fleke na ekranu, uglavnom mislim kupit ili Sapphire RAdeon hd 4870 toxic koja je bolja ali dođe 1600 kn i ima dobar hladnjak ili asus eah4870 koja je isto dobra ali dođe 1350 kn. Zanima me ima li tko iskustva sa ASUS-ovim grafickama jer me zanima dal kad kupim karticu da li trebam instalirat ASUS driver (koji je drukčiji nego obični Catalysti na CD-u od Sapphira ili Gigabyta) ili mogu odmah instalirati nove Catalyste i da li trebam instalirat neki hotfix za Radeone serije HD 4800??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Driver za Asus EAH4870
franjoslav kaže...

ASUS grafičke su preskupe,uzmi Sapphire HD4870,odma možeš najnovije drivere,samo nemoj beta drivere

written by pod009
16 godina
neaktivan
Driver za Asus EAH4870

je li itko čuo za ATI Catalyst Manager? da li je XFX HD 4850 dobar izbor?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
franjoslav kaže...

je li itko čuo za ATI Catalyst Manager? da li je XFX HD 4850 dobar izbor?

google je čuo sigurno,a radije uzmi HD4890 koja je malo skuplja,a zamjetno bolja

written by pod009
16 godina
neaktivan
Driver za Asus EAH4870

google čuje, ali slabo, pa zato pitam :=), a što se tiče hd 4890, lipo zvuči ako imaš para ili ako je na sniženju

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Driver za Asus EAH4870

malo sam jače za-googlao i izgleda da je ATI Catalyst Manager novi installer za korisnike sa Windows Vistom, a ovaj podatak se nadovezuje na moju prvu poruku i zaključak da (najvjerojatnije) za ASUS-ove grafičke ne treba instalirati drivere na isporučenome CD, već je moguće instalirati "najsvježije"

hvala svima!

usput, ima li tko iskustva sa Arctic Cooling Freezerom 7 PRO? jer baš mislim nadograditi malo hlađenje, pa eto.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
franjoslav kaže...

google čuje, ali slabo, pa zato pitam :=), a što se tiče hd 4890, lipo zvuči ako imaš para ili ako je na sniženju

krivo napisao,mislio na HD4870 512MB za nekih 950 kn,a ove sa boljim nerefernetnim coolerima koštaju oko 1050 kn

written by pod009
16 godina
neaktivan
franjoslav kaže...

usput, ima li tko iskustva sa Arctic Cooling Freezerom 7 PRO?

cooler je odličan za tu cijenu,lagano postavljanje,malo bučan u loadu,ali ne previše,uzmi

written by pod009
16 godina
neaktivan
Driver za Asus EAH4870

iako ovo nema veze s temom, da li se google search promijenio (vizualno)? , onako kada ti izlista ono što je našao

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Driver za Asus EAH4870

ja ne znam da li je to generalna promjena, ali kada idem na Google i kada izlista sve što je našao slijeva vidim poveću "marginu", a i znak se povećao. da li itko zna o čemu pričam?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Da da nemoj spammati @franjoslav nema veze sa driverima za 4870 u ovoj temi. I meni se promijenio Google search isto tako kao što ti kaže...:(

They see it right, they see it well but they think this saves us from our hell
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2009 20:59 (stoncin3).
16 godina
neaktivan
Driver za Asus EAH4870

usprkos svemu, skinuo sam neki dan Overlord II, no kada upalim igru, pojavi se neka poruka o "Assertion" pogrešci koja ima veze sa C++ Runtime Library. Na internetu sam našao

da treba instalirati PhysX da ne bi više dolazilo do pogreške.

Problem je u tome što ja imam veću spomenuti ATI Radeon HD 3870 i ne znam da li bi PhysX mogao šljakati na ATI-jevim grafičkama?

I   jednog dana kada budem brisao tu davež, da li ću trebati sa Driver Sweeperom brisati ili... ili??

Ili jednostavno kopiram neke .dll-ove u system i to je to?

hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ja sam čitao da je taj Physix rezerviran isključivo za nvidia grafiku. Nisam ga nikada instalirao ni koristio jer sam imao geforceicu tek prije nego što je Physix izašao.

They see it right, they see it well but they think this saves us from our hell
16 godina
neaktivan
franjoslav kaže...

Problem je u tome što ja imam veću spomenuti ATI Radeon HD 3870 i ne znam da li bi PhysX mogao šljakati na ATI-jevim grafičkama?

PhysX radi samo na Nvidia grafama serije 8000 i novije (9000 i GT200),bolje radi kad imaš SLI ili kad grafička ima puno stream procesora (shadera),a igru možeš igrati i bez PhysX-a

written by pod009
16 godina
neaktivan
Driver za Asus EAH4870

ha! instalirao na svoju Radeonku, igra prošljakala bez pol frke... jednio nema akceleracije i to je sve!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice