ATI i Nvidia

poruka: 4
|
čitano: 875
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
ATI i Nvidia

do prije 4 mj. imao sam neku slabu grafičku karticu (ATI 1550X od 256 MB), ali sam onda nabavio jaču grafu (GeGorce 8600 GT od 512 MB) i tu jaču grafičku karticu nisam ja stavljo i instalirao nego sam dao nekom tipu da mi instalira, i on mi ju je stavio i instalirao, ali nije izbriso staru grafičku sa kompa (bar ja tako mislim, zato što još uvijek imam onaj program ATI catalyst control koji radi),to znači da sad imam instaliran Nvidia control panel i ATI catalyst control, sad ja vas pitam je li moguće da mi ATI-ev program usporava grafičku karticu? Jer ako mi usporava da obrišem ili to nema nikakve veze?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ATI i Nvidia

Izbriši ATI Catalyst i to je to.,

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: ATI i Nvidia

a šta ako ja to izbrišem i nešta se dogodi

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
ATI i Nvidia

usporava ili ne usporava obrisi ati catalist jer je nepotreban

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.3.2009 19:21 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice