Ati 4670 i vista 64

poruka: 10
|
čitano: 1.709
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Ati 4670 i vista 64
pitanje

zvuci malo nevjerovatno ali imam problema samo u igricama s dx9....dx 10 radi bez greske...dakle nemam bsod i restarta dok u dx9 se usljed igranja to desi...probao sa stare drivere te najnovije i problem je isti...ako netko imam nekakav savjet....bio bi zahvalan

pozz

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Ati 4670 i vista 64
autorov komentar

HVALA

16 godina
moderator
Huurux kaže...

zvuci malo nevjerovatno ali imam problema samo u igricama s dx9....dx 10 radi bez greske...dakle nemam bsod i restarta dok u dx9 se usljed igranja to desi...probao sa stare drivere te najnovije i problem je isti...ako netko imam nekakav savjet....bio bi zahvalan

pozz

Ta ti grafička izvrsno radi s dx10 ali u nekim igrama ima problema s dx9 piše u
BUG časopisu.(neznam točno koji broj)
17 godina
neaktivan
Huurux kaže...

HVALA

Sto se pjenis odmah?
Daj ostatak konfiguracije...
Jesi dirao po clocku?
O kojim se to igrama radi (nije valjda samo 1)?
16 godina
autorov komentar

ma izgleda u svim dx9 igrama...a probao sam fear combat...dark sector i jos neke..cak mi je i u hawks resetiralo...a on je kao dx10..probao sam vec 2 verzije viste sad cu instalirati vistu sp2 pa probat...

konfa je asus p5q pro e5200 2 diska wd 640 te napajanje corsair 450..u kutiji je jos i zvucna creative fx...wireles kartica mi je siemens usb 108...bluetoth stick je uvijek ukopcan...wireless mi tipkovnica...monitor je uvijek na ful hd rezi...neznam mozda sam izostavio neku sitnicu...

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2009 15:37 (Huurux).
17 godina
neaktivan
koji driveri,probaj sa najnovijim driverima...igraj se sa ventom(mozda se grafa pregrijava)
eXtreme overclocker
16 godina
autorov komentar

ne pregrijava se mozda najvise 45 stupnjeva....drivera sam probao 3-4....najnovije i stare....uvijek isto

16 godina
autorov komentar
prihvaćeno rješenje

odustajem...nema mi spasa igram samo nove igre dx10...ili jer xp ne vracam...nadam se da ce biti bolje na windows7

hvala svima pozz

16 godina
autorov komentar

riješio sam problem !! klali su se driveri od zvucne sa zvucnom na atijevoj kartici...

pozz

17 godina
neaktivan
Ati 4670 i vista 64

Nema ti graficka zvucnu na sebi... Ali eto glavno da si uspio rijesiti problem!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice